Известие

Collapse
No announcement yet.

Включени светлини ?!?!?!?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• И аз мен е перфектния вариант,но както писах в предния пост няма как да се оправим с чичковците,освен ако не си наизвадим лични сертификати за легализиране
    Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
    Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

• Тоя закон излезна ли в държавен вестник?
      От кога е в сила?
      Някой виждал ли го е?
      75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
      75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
      75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
      75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

• Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
        Тук дори има хора с такива фарове, и са изключително доволни от покупката си, разпитвал съм ги по въпроса.
        Иначе, що се отнася до големите конструктивни проблеми (2 при хрома и 1 при черните) - разкажи малко повечко.
        Ако преди са били с carello фарове ги разбирам защо са доволни. Светят по-добре от carello. Освен това дизайна на диодите пасва на линиите на 156цата.
        И черните и хрома имат зле проектиран прожектор. Личи си по светлината над cut-off линията. Това е 1. Номер 2 го има само хром модела: има "хром" и там където не трябва и това причинява още светлина не където трябва ... Поинтересувай се дали имат TUV сертификат.
        ...

Comment

• Първоначално публикувано от 75TwinSpark Покажи съобщение
          Тоя закон излезна ли в държавен вестник?
          От кога е в сила?
          Някой виждал ли го е?
          Няма го в държавен вестник,но е приет на първо четене и се очаква да влезе в сила от края на месец август.

Comment

• Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
            За мен лично тоя закон за светлините е пълна тъпотия!
            Пияни се качват и карат коли, блъскат хора на пешаходни пътеки (не влизат в затвора)... вие ми говорите за пуснати фарове и разни сенки...
            Баш тъй си е. Ама нали знаеш, не е важно дали плащаш или ти плащат, важно е да се въртят пари.
            Че и наще горе тъй - не е важно файдЪтЪ колко е, и дали е особено правилно... важно е да праят нещо, и да има кой да им опонира, че да не стане скучно у държавата.
            Пък то се знай накрая, че ако ще и със запалени факли да караме, ПТП-тата ще са си все толкоз, докато самия човек не се превъзпита.
            Един нормален, себеценящ се човек, ценящ и околните, винаги може да съобрази необходимо ли е да се включат фаровете или не, и да го направи когато има нужда, за съответно колкото време е необходимо, а не като малоумен да го задължават да кара нон-стоп на фарове, щот сам не може да прецени, тъмно ли е светло ли е, той сляп ли е, не е ли...

А относно фаровете които показа -Bobby- , същите ги гледах преди 2 дена на илиенци, 500 кинта беше комплекта.
            Аз лично нямам толкоз пари за едни фарове...
            Lancia Delta 1.6 i.e - ex
            Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

• Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
              Колега тук си в грешка,във доста страни от Е С се кара целогодишно със задължително включени светлини.А според мен не ти трябват светлините да виждаш ти пътя,а другите отсреща и пешеходците да те виждат по добре.Друг е въпроса,че културата на шофиране на много места в Бг е под всякаква критика.
              Да има такива държави в Европа, но основно северни държави, в които времето няма нищо общо с това в България.Там често е мъгливо, мрачно и вали-тоест условия близки та и по лоши от нашите през зимата.
              Пълна глупост е това, а че културата я няма - така е, но и няма да се изгради култура с глуповати безпринципни решения.
              Last edited by fred; d.m.y г., 09:50.
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

• Дали ни харесва или не няма никакво значение!Вече е факт и от 01.08.2012 г. всички сме на фарове!На глупав народ му се полагат глупави управници които измислят все по-глупави закончета и законови разпоредбички!

Comment

• Първоначално публикувано от n_dob Покажи съобщение
                  ...Вече е факт и от 01.08.2012 г. всички сме на фарове!...
                  Колега, би ли дал някакъв линк къде има такава информация, че аз не намирам.
                  Last edited by bager; d.m.y г., 11:04.
                  ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                  ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                  ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                  ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• И аз нещо не намирам никаква информация,че закона влиза в сила от 1 август.

Comment

• Първоначално публикувано от n_dob Покажи съобщение
                      Дали ни харесва или не няма никакво значение!Вече е факт и от 01.08.2012 г. всички сме на фарове!На глупав народ му се полагат глупави управници които измислят все по-глупави закончета и законови разпоредбички!
                      В България един закон влиза в сила когато бъде обнародван в Държавен вестник.
                      Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

• Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение

А това става най-малко месец след гласуването на второ четене.
                        Volvo XC90 D5 '06
                        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                          Ако преди са били с carello фарове ги разбирам защо са доволни. Светят по-добре от carello. Освен това дизайна на диодите пасва на линиите на 156цата.
                          И черните и хрома имат зле проектиран прожектор. Личи си по светлината над cut-off линията. Това е 1. Номер 2 го има само хром модела: има "хром" и там където не трябва и това причинява още светлина не където трябва ... Поинтересувай се дали имат TUV сертификат.
                          Благодаря.

Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение
                          А относно фаровете които показа -Bobby- , същите ги гледах преди 2 дена на илиенци, 500 кинта беше комплекта.
                          Аз лично нямам толкоз пари за едни фарове...
                          Аз казах, че е решение, но че е и доста скъпо решение, не по джоба на всеки.
                          Къде точно в Илиянци си ги видял?
                          Last edited by -Bobby-; d.m.y г., 16:25.
                          Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

• Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
                            Ако в неговия текст не посочена друга дата за влизане в сила

За недоволните от закона ще им кажа и аз - мрън мрън, трябва все нещо да не ми е наред и все някой да ми е виновен. Ама що да си слагам колана, ама що да не говоря по телефона, ама що да не карам с 200 като аз съм ебати шофьора и мога да карам и бързо, ама що да не пуша в заведението дето хората се хранят, абе аз съм свикнал така да живея, кви са тия дето ми поставят някави ограничения.
                            146 1.6 TS '00
                            156 2.4 JTD '01

Comment

• Първоначално публикувано от Stefo Покажи съобщение
                              Или ако президентът не го върне за преразглеждане...

Ето, четете: http://www.parliament.bg/bg/billbecomeact/
                              Volvo XC90 D5 '06
                              Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                              Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                              ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                              ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

• Първоначално публикувано от Stefo Покажи съобщение

За недоволните от закона ще им кажа и аз - мрън мрън, трябва все нещо да не ми е наред и все някой да ми е виновен. Ама що да си слагам колана, ама що да не говоря по телефона, ама що да не карам с 200 като аз съм ебати шофьора и мога да карам и бързо, ама що да не пуша в заведението дето хората се хранят, абе аз съм свикнал така да живея, кви са тия дето ми поставят някави ограничения.
                                Колега извинявай ама демокрация се предполага че означава управление на мнозинството. Тия дето на някой му е кеф да изгърби 7 милиона щото ДДС то на горивата му трябва а пък и има един приятел дето ще гушне едни парици от продажбата на горива дето ще реинвестира в следващите "носачи на чували" нямат нищо общо с нормалните държави.
                                Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                                Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Working...
                                X