А angel eyes-a от биксенон лупата не минава ли за дневна светлина ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Включени светлини ?!?!?!?!?
Collapse
X
-
Другари, тепърва ще се нагаждаме на изискванията.
За мен на този етап ме устройван ксеноните с лупите на стандартните фарове на 166.
Светлоотразяването от основните рефлектори, което е двойноотразена светлина е достатъчно без да ги опича.
Остава да се сложи някакво евтино електронно устройство, които в момента са хита на сезона за някои сервизи, с цел да не се забравя включването, да се предпазят крушките и акумулатора, както и да не се прецаква ключа от постоянни превключвания.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Извинявайте за въпроса ама всички 156 не са ли със автоматично гасене на светлините след като се изключи двигателя ?
Благодарение на това аз от почти както я имам алфата не съм гасил фаровете .Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)My love
sigpic
Comment
-
Добре е че го приеха, няма почти никакви вреди, а само ползи.
Лично не съм забелязвал 2 вишнаво червени коли срещу залязващото слънце, направо се сливат със светлината. За 6 години това, но един път става белята.Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS
Comment
-
А, като помисли човек и ще осъзнае, че тая глупост, за да я отменят и да ги направиме смешни депутатите е нужно само едно: Да не си палиме фаровете!
КАТ може да спре 100-200 коли за изключени фарове, но ми е много интересно как ще спре 1 000 000, които не са си включили фаровете!Lexus IS200
Comment
-
И гледаш после подменили полицейските астри с BMW-та от преизпълнение на плана актове .....Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщениеИ гледаш после подменили полицейските астри с BMW-та от преизпълнение на плана актове .....Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеПредстави си колона с коли и минават по 1000 коли за един час. Най- много на 6 коли могат да напишат акт, пък ако ще да се скъсат.
Те от тарикати събраха за камери що пък да не си ъпгрейднат и автопарка .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеAмин!
Ама няма да стане. Готови сме да завьртим Земята в обратна посока, само и само да продьлжаваме да вадим очите на другите. За себе си се убедих че това е драмата с тоя закон.
Между другото - ксенонките не са ли незаконни?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от flipz Покажи съобщениеДобре е че го приеха, няма почти никакви вреди, а само ползи.
Лично не съм забелязвал 2 вишнаво червени коли срещу залязващото слънце, направо се сливат със светлината. За 6 години това, но един път става белята.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеAмин!
Между другото - ксенонките не са ли незаконни?Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеДума няма да "обеля" вече.
Ми малко е относителна ползата в градьт - факт. Обаче вредите ..... - никакви. Прпопускаш да се изрежеш "на прекьсвач" 3 пьти и си караш цял ден с чиста сьвест - спасил си планетата вече.
Ако днес в София са се движели 20 000 автомобила със запалени фарове, са отделили изгорели газове, колкото 20 200 с изгасени фарове.
Или заради запалените фарове на всеки 20 000 движещи се коли има едни 200, които стоят намясто и само бълват изгорели газове без да се движат.Last edited by ecotronic; d.m.y г., 22:09.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment