Известие

Collapse
No announcement yet.

Бареков :))))))))

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ей ама колко сте критични само Тук става въпрос за 1996 г,преди цели 10 години.Много добре си го спомням това време.Точно тогава Николай Бареков работеше в радио Канал Ком -Пловдив и по едно случйност точно по това време и аз работех там като тонрежисьор.Засичала съм се и с него в предаваниая ,като"Хит на деня"и "Снимаката на ноща".Човека си водеше много добре и си беше мнгоо забавен и купонджия в предаванията, които водеше.И точно по това време се захвана със спонсорско предаване -шоу "Чака -рака", което вървеше по радио Канал ком.Идеятя на това предаване беше да усмива чалгата и да си прай базик с нея.Но явно повечето хора доста първосигнално го рабраха погрешно и не сханаха майтапа.Поради което го разбраха на сериозно.Но това си е техн проблем,не на БарековА в същност Бареков далеч не си падаше по чалгата.Още повече радио Канал Ком по онова време беше едно от най елитните радиая в цяла България и за прокламация на чалга там и дума не можеше да става.
    Какво искате от човека,той тогава беше студент и трябваше да заработва някой лев че да се справя с учението и живота си,какво лошо има в това?А незнам дали
    се сещате ,че точно година по късно(1997) точно той беше един от инициаторите на студентските стачки в Пловдив под наслов "кой не скача е червен",когато падна Жан Виденов....наистина се оказва ,че за който и да било малко по извесетн ако се опитаме може да изровин доста нецензурни и пикантни моменти от миналото му.Но това си е един етап от живота,после идва друг ...и така човек се развива.....ние едва ли сме иделани,че да сме толкова критични

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
    Втора национална среща на 155

Comment

Не че защитавам Бареков ама да ви кажа не мисля че преди 10 години всички сме били много по различни......Аз лично си признавам че едно време като излезе чалгата(все пак бях още ученик) и аз съм щракал с пръсти по кръчми около две години ама после отмина и от тогава не съм се и сещал за тая музика. Пък и както виждате човека праи шоу за неква мутра с маймунка(мен ми е доста по смешен от Бареков), а точно тогава пари имаха основно такива хора и кой с кво ли не се занимаваше за да изкара некой лев......
      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

добре де, кой говори за чалга?
        Audi A6 & Alfa GTV

Comment

добре, а кое е толкова фрапиращото?
          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
          Roosevelt

Comment

Според мен Бареков е един турбо селянин, който няма нито качества, нито визия, (дори речник няма), но просто явно е супер нагъл, а както знаем, точно такива хора успяват. За съжаление. Тва е мое мнение, нито го познавам, нито имам желание да се запознавам с него, просто ми е много неприятен. Явно вие не мислите така, ок, няма кво да кажа повече по тази тема.
            Audi A6 & Alfa GTV

Comment

предпочитам сутрин да гледам Коритаров
              Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Като отворихте дума за "снимката на ноща" - имаше една реклама на предаването -

Един пиян се обажда и казва - Стига с тия снимки уа, дайте нещо за пиене. Добро предаване си беше!

А въпросното Чака, рака - стана толкова култово в наше село (Пловдив), че стана нарицателно. Вижте колко заведения още го носят като име.

Пък и 96 г. беше от годините, в които за пари се правеше всичко.

Comment

Свеки труд е труд и е достоен за уважение.
                  Който го съди да се снима докато АКА в кенефа и после да се види.
                  Ами кофти гледка....... Некъв олигофрен се снима седнал на клекалото обвит в миризма и прай глупости

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                  Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Аз не го съдя,абсолютно не ми пука какъв е бил,какъв е сега и какъв ще бъде Не му гледам предаването дажеОбаче бях потресена от видеото като цяло такава колоритна картина ,че и със звук-просто без коментар
                    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от viki
                      Аз не го съдя,абсолютно не ми пука какъв е бил,какъв е сега и какъв ще бъде Не му гледам предаването дажеОбаче бях потресена от видеото като цяло такава колоритна картина ,че и със звук-просто без коментар
                      Ами Вики ти никога ли не си изпростявала яката, ама яката, ама много яката. Аз имам такива записи от ученически години, дето съм вършил кви ли не неееща без да взимам пари, че незам.
                      На прима виста се сещам за едни от най-добрите ми приятели дето сега има супер отговорна работа 5х на Бареков, та той е бегал със свалени гащи пред кола на фарове, вечер по централна улица. Ама тва са спомени и са готини. На Бареков може пък тва да му е хобито да пее некви неща.
                      Нищо лично към теб. просто мнение.
                      Видеота има много за всеки.
                      Незнам дали гледа видеото за козите ама е тва там е потресаващо.
                      Ко не си потърси го във форума.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0
                        Ами Вики ти никога ли не си изпростявала яката, ама яката, ама много яката.
                        Съм!И продължавам да го правя,че и ми е гот
                        Обаче аз нямам амбиции да ставам публична личност,така че място за сравнение няма
                        .........................

Нищо лично към теб. просто мнение.
                        Изобщо не го приемам лично.В случая ти отговорих на въпросаТо ще е супер нелепо да ме нападаш за такава щуротия

Незнам дали гледа видеото за козите ама е тва там е потресаващо.
                        Ко не си потърси го във форума.
                        Днес неискам да съм така ,мисля да се отдам на други неща
                        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Working...
                        X