If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
Човече, Сериозен ли си, искаш да кажеш, че това "нещо" изглежда добре като заместник на.....159? Аз мисля, че 75 е красива кола за времето си. След нея 155 изглеждаше също уникално. След 155 наследника 156 също изглеждаше уникално, като от друга планета. През 2005г. излизайки на пазара, 159 отново изби всичко, като визия. Всеки модел наследник, беше много красив и по-красив от предходния, ма това на снимката, по-нагоре има супер нещастен изглед. Много е зле. По-добре Киа Оптима. А ако една корейска кола може да изглежда по-добре от Алфа.....
"Новата Giulia ще стане повратна точка в историята на Alfa Romeo, твърди шефът на FIAT Серджо Маркионе..."
Ако това от снимките е дизайна - ще има повратна точка и тя ще е края на Alfa Romeo.
Сериозно ли това ви харесва ?
Еми ако AR се опитва да се върне на американския пазар, а това се харесва на американците - няма какво да се чудите.
Мнението на баш-феновете на марката в случая явно е без значение - важни са кинтите, както при всичко друго на пазара напоследък !
Между тази на снимките и между 159-ката има балкан разлика.159-ката си ми харесва още от преди да имам книжка и от преди въобще да ми е минавало през акъла,че някога ще карам Алфа.Ако ме питате аз бих предпочел стария вид на 159,но все пак ако изключим,че Джулията ще
е заместител не е лоша на външен вид(лично мнение).
Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
Comment