Дойде сезона и аз трябва да си набавя някакви. Спрях се на Малоя 220, не са скъпи и много ги хвалят. Другия вариант е Good Year Ultragrip 6, но са доста по-скъпи и не знам дали си заслужава. Вие с какви гуми карате и кои бихте ми препоръчали?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Зимни гуми...какви?
Collapse
X
-
1.Pirelli
2.Dunlop wintersport M3
3.Bridgstonesigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
аз съм със TIGER някакъв модел който се правел по лиценз на мишлен по 85лв. парчето ги взех миналата година размер 185/65/14, една зима вече искарах с тях сега ще е втора впечатленията са ми доста добриALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
ALFA ROMEO 33 1.5 TI
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefanoGOOD YEAR WINTER ULTRA GRIP ....
адски много ме шокират размерите все пак е зимна гума да му се невидяло, а според мен това са размери на пистова гумаALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
ALFA ROMEO 33 1.5 TI
Comment
-
Аз бате много пъти съм имал удоволствието да карам с тавива гуми GOOD YEAR WINTER ULTRA GRIP и трябва да ти кажа че се едно си на сухо ... много яко сцепление имат деева и подметката скъпа ...Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Пак повтарям...Пирели и Дънлоп в момента, както и за последните няколко години са най-добрите зимни гуми за Северна Америка и Европа...в много тестове си разменят челните места. Другата много добра зимна гума е Бриджстоун. След това е Мишлен....чак след това са Добрата Година.
Аз съм живял 7 години в Канада, където зимата е 8месеца със страшно много сняг. Зимни гуми съм изпробвал всякакви....Добрата Година, никога не си били фаворити за зимни гуми
Помисли преди да се метнеш на Добрата Годинаsigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
Comment