Известие

Collapse
No announcement yet.

ShoxXx и някаква катастрофа с мерцедес :shock:

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ShoxXx и някаква катастрофа с мерцедес :shock:

Я вижте тази тема :
    http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.ph ... c&start=15

Шоко да не си е взел мерцедес, пък даже и да успеят да го блъснат

http://shoxxx.alfaromeo-bg.com/Pictures/Mercedes%20SLK/
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

аййййй баси ужаса. Добре че няма жертви. На другото майната му. Застраховката ще го покрие.
    Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
    EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
    EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Много неприятно А това мердже е много кофти На джипа му няма нищичко..само две метални лайсни отзад
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

В България трябва се движим с танкове май баси. Все ще се намери някой да ти потроши колата. Я дупка, я някой келеш със самочуствие на голям шофер,я някоя МАРШРУТКА.
        Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
        EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
        EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Тия хора не гледат ли каде карат бе .......................
          Fiat Punto 1.9 JTD
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD
          sigpic

Comment

бате жив и здрав да е
            ламарината ше я оправят застрахователите
            човек не можеш го оправи обаче
            Шоко радвам се че си ОК
            и ти пожелавам още по готин Мерцедес
            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Колата дойде в 17:00 предния ден.
              В 19:30-20:00 някъде я маркираха и я паркирах на гараж.
              Въпросния ден просто отивах в КАТ да я регистрират.
              Една мацка изпуснала отколонението за локалното на Изток и спира рязко в третата лента. От там някакъв я одрасква леко и избягва. Едно Берлинго спира, зад него джипа и зад него аз. Веднага поглеждам в задното огледало и виждам, че няма коли. Стоя си на спирачка, защото е автомат и ако пусна ще тръгне. Изведнъж отзад просто нещо ме повдигна и ме прави със зверска сила в джипа пред мен, който също е бил автомат и съответно на спирачка и съм преместил от инерцията 2,5т джип с 2 метра напред за да блъсне и Берлингото. Общо взето ме блъсна Омега със 100+. Няма спирачен път. Оня до последно се е надявал, че ще мине и ще ме езаобиколи. Не е спирал, ами дори и газ е давал, за да влезе между някаква друга кола и мен.
              Резултата сами го видяхте.
              От колата ми нищо не става. Спаси ме само Airbag-a. Щастлив съм, че съм жив. Беше страхотно автомобилче, макар че не бях вдигнал и 100лм/ч. Нямам и 1 час каране зад волана общо. Важното е, че аз съм добре.
              www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx
                Колата дойде в 17:00 предния ден.
                В 19:30-20:00 някъде я маркираха и я паркирах на гараж.
                Въпросния ден просто отивах в КАТ да я регистрират.
                Една мацка изпуснала отколонението за локалното на Изток и спира рязко в третата лента. От там някакъв я одрасква леко и избягва. Едно Берлинго спира, зад него джипа и зад него аз. Веднага поглеждам в задното огледало и виждам, че няма коли. Стоя си на спирачка, защото е автомат и ако пусна ще тръгне. Изведнъж отзад просто нещо ме повдигна и ме прави със зверска сила в джипа пред мен, който също е бил автомат и съответно на спирачка и съм преместил от инерцията 2,5т джип с 2 метра напред за да блъсне и Берлингото. Общо взето ме блъсна Омега със 100+. Няма спирачен път. Оня до последно се е надявал, че ще мине и ще ме езаобиколи. Не е спирал, ами дори и газ е давал, за да влезе между някаква друга кола и мен.
                Резултата сами го видяхте.
                От колата ми нищо не става. Спаси ме само Airbag-a. Щастлив съм, че съм жив. Беше страхотно автомобилче, макар че не бях вдигнал и 100лм/ч. Нямам и 1 час каране зад волана общо. Важното е, че аз съм добре.
                Най-важното е, че си добре, Мерцедес или каквато и да било кола, нищо повече от купчина ламарини не е.

Само дето ми е странно как така при такъв зверски удар отзад мерцедеса му е само леко смачкан единия калник и стопа.

Просто колата ти отзад е почти здрава, много странно...

Отдолу ли се подпъхна Омегата? Сякаш задницата на SLK-то се е качила върху предния капак на Омегата...
                Volvo XC90 D5 '06
                Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Da!
                  Колата се вдигна на предни гуми, а отдолу под багажника е криво всичко. Едвам извадих триъгълника дори.
                  Бронята наистина е мн здрава, но дори левия заден калник го е нагънал и отворил. Здрава задница има.
                  Багажника също е крив, не се затваря, за покрива не ми се мисли да пробвам да го отварям.

Comment

Da!
                    Колата се вдигна на предни гуми, а отдолу под багажника е криво всичко. Едвам извадих триъгълника дори.
                    Бронята наистина е мн здрава, но дори левия заден калник го е нагънал и отворил. Здрава задница има.
                    Багажника също е крив, не се затваря, за покрива не ми се мисли да пробвам да го отварям.
                    Аз минах оттам, ама в посока центъра около 14 часа(ма не съм много сигурен точно колко беше), ти стоеше пред потрошения мерцедес и обясняваше нещо на едно ченге. Джипа сякаш беше изтеглен доста напред...поне на 10-20 метра от SLK-то

Стори ми се, че видях и Пежото ти паркирано на тротоара, абсолютно здраво, затова реших, че просто си станал свидетел и обясняваш на ченгето кво е станало.
                    Volvo XC90 D5 '06
                    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Слава Богу цялото ми семейство дойде да ме подкрепи.
                      На снимките се вижда как колите са една в друга.
                      Колите другите ги преместиха, но при мен пиропатрона беше включен и няма как да запали, а двигателя седи напречно и радиатора влезе при ангренажите и нямаше земна сила да зе премести.

Comment

Нали ти няма нищо няма се ядосваш за желязото я
                        Оня ден за малко и аз да стана на пюре на почти същото място, само където джипа беше отзат. Повечето шофъори са идеоти

Comment

Има супер некадърни шофери Хубавото е че ти си добре
                          Grande Punto 1.9 Sporт
                          98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

Слава Богу цялото ми семейство дойде да ме подкрепи.
                            На снимките се вижда как колите са една в друга.
                            Колите другите ги преместиха, но при мен пиропатрона беше включен и няма как да запали, а двигателя седи напречно и радиатора влезе при ангренажите и нямаше земна сила да зе премести.
                            Важното е че си жив и здрав

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
                            Fiat Bravo 1.6 1997
                            Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Найстина жалко за количката. То тука в БГ е така, човек направи нещо и му го чупят.. аз имам един въпрос, ако може да споделиш при тотална щета застрахователите изплащат цялата застраховаелна сума и прибират колата или плащат 70-80% и ти оставят колата??
                              Lexus IS200

Comment

Working...
                              X