If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не бързай да вкарваш думи в устата на човека, които не е казвал. Никой не видях да е споменавал да си грозна или тъпа, просто се майтапим дружно и няма причина да се засягаш. Колкото до снимането - ще се уреди лесно, търтея има опит в тази област, а има и други хора тук, които се занимават с фотография.
Тука стана междуполова прекъсвация на комуникацията.... Нито се обиждам, засягам или нито вкарвам думи.Това с грозната и тъпата аз сама си го приказвам. Самоиронията ми е част от чуството за хумор.
Дращя щуротии и пускам снимки на Анжелина Жоли, зада се забавляваме. Чакам мъглата да се вдигне.
Та питам : Какви коли сте карали преди Алфата? Някакви сравнения между Alfata и предишната? Как решихте да минете на тази марка и толкова ли е страшно????
П.П Погледа ми е ориентирам върху Alfa 145/146...
Добре си се ореантирала, аз имах 145 преди и съм много доволна от нея! Приятеля ми караше Фиат Типо и за това сме фенове на италианските коли. Ако искаш да се качиш в удобна, бърза и красива кола - Алфа Ромео е марката, ако искаш да караш таратайка ..... някои голф ще свърши работа (може и 5 дори).
Comment