Известие

Collapse
No announcement yet.

Малко Мунинг

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Малко Мунинг

Решил съм да си сложа карбоново фолио на предния капак.
    Знам как изглежда, искам да разбера от къде е най-качествено и има ли някой в Бургас/Свищов/ Велико Търново, който може да го постави както трябва? пп. Не знам дали темата е за тук

http://www.tabeli.eu/avtot.html
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

А за София ??? По към източната част
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

В събота на един обелен капак и таван ще лепят карбоново фолио. Момчето бачка близо до моя офис в Редута.Обяви цена за капак и таван на голф 3 110 кинта. Пича се занимава със всякакви фолиа лумар,3м и т.н. Хубаво бачка и парите са добри
        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
          В събота на един обелен капак и таван ще лепят карбоново фолио. Момчето бачка близо до моя офис в Редута.Обяви цена за капак и таван на голф 3 110 кинта. Пича се занимава със всякакви фолиа лумар,3м и т.н. Хубаво бачка и парите са добри
          Това с фолиото или само работа?
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
            Това с фолиото или само работа?
            Всичко
            Бмв комби го облепи за 150 кинта 5 стъклаДругата седмица един МЛ му давам за същите кинти да направиКато гледам по форумите кви цифри обявяват нещо тея хора не познават парите За комби ми искаха 230кинта

п.с.гоуфа го облепиха идеално
            Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 21:59.
            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

230 нищо не е, 170лв ми искаха за капак на 145

Comment

Първоначално публикувано от MRankov Покажи съобщение
                230 нищо не е, 170лв ми искаха за капак на 145
                Не си разбрал нещо.Това е за фолио по стъклата. Иначе Голф 3 вече е готов със карбоново фолио преден капак+таван=110лв.
                Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Във Велико Търново може би единствения , който се занимава по-сериозно , е Георги от Автоцентър Мания http://www.facebook.com/avtocentar.mania . Повечето хора ходят при него , работи с 3М фолио мисля , но и цените му са малко...
                  Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
                  Бмв комби го облепи за 150 кинта 5 стъклаДругата седмица един МЛ му давам за същите кинти да направиКато гледам по форумите кви цифри обявяват нещо тея хора не познават парите За комби ми искаха 230кинта
                  На мен за трите задни стъкла за 147 или Голф 4 ми обявиха 200 лв ...
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                  Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                  Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
                    Във Велико Търново може би единствения , който се занимава по-сериозно , е Георги от Автоцентър Мания http://www.facebook.com/avtocentar.mania . Повечето хора ходят при него , работи с 3М фолио мисля , но и цените му са малко...

На мен за трите задни стъкла за 147 или Голф 4 ми обявиха 200 лв ...
                    За мерцедеса ми иска 130лв,но ако го правя ще е всичко със по светло фолио.Не съм решил още.
                    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Working...
                    X