Известие

Collapse
No announcement yet.

Към морето с песен

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Към морето с песен

Пеенето в автомобила помага ли против стреса ?

Пеенето в автомобила може да бъде идеалното решение против стреса на пътя, според Кен Маккол, управляващ директор на компанията за отдаване на автомобили под наем „Еuropcar”
    Резултатите са получени след ново проучване, в което компанията е разпитала собствения си персонал за техните певчески навици в автомобила.
    Според констатациите, практиката да се пеят някои от любимите песни и мелодии по време на шофиране е по-разпространено, отколкото човек би си помислил, 88% от анкетираните, признават, че си пеят в автомобила по време на шофиране
    Коментирайки цифрите, г-н Маккол твърди, че пеенето може да намали стреса на всеки шофьор докато е на път.
    г-н Маккол сподели "Трябва само докато сме в задръстване да погледнем шофьора в колата до нас или зад нас, за да осъзнаем, че пеенето наистина облекчава стреса"

А сайта какво общо има с пеенето
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Който пие - пее, следователно, а и отделно се бори със стреса, въпросът, че като пие не е годен да кара.
      Та и затова не пея, га карам
      Last edited by fred; d.m.y г., 13:14.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Хе хе хе....да, аз си пея в колата! Увеличавам музиката и почва едно квакане, но ми е кеф и ме разтоварва определено.

П.П.Правя го само, когато съм сама.....не мога да рискувам някой да скочи да бяга в движение...
        Last edited by Lei-chery; d.m.y г., 09:40.
        GTV 1.8 TS

Comment

Аз ако се разпея, няма да има задръстване.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Имаше една песен на братя Аргирови - И замириса на море, навремето, а и сега си я обичам в тоя смисъл, като с песен към морето.
            Но да ви кажа честно почвам да си предпочитам планината май пред морето
            sigpic

Comment

Определено е добре да се пее, докато се шофира, така се пропускат много псувни Мисля, че в Алфа е най-подходяща италианската естрада, аз лично обожавам да грача на Тото Котуньо или Матия Базар Но и нещо по-хард става.
              GTV 2.0 TS '95
              Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

E, то италианскто си е класика разбира се, но и други неща може
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  E, то италианскто си е класика разбира се, но и други неща може
                  "О соле мио" Преди доста време импровизирах на това, докато се беше развалил кас`тофона в Транзита. Иначе сега понякога пея или си свиря заедно с музиката.
                  166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                    "О соле мио" Преди доста време импровизирах на това, докато се беше развалил кас`тофона в Транзита. Иначе сега понякога пея или си свиря заедно с музиката.
                    Или "Върни се в Соренто" , а като му се пее на човек, а и като е сам-нищо лошо.
                    sigpic

Comment

Да не отварям нова тема, я всеки , който е на море, да се регистрира тука. Може пък да сме на съседна улица.
                      Аз съм в Лозенец до 28-ми
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Добре де, не се ли усещате как ви ползват за мулета?
                        Такива теми имат един единствен смисъл, вдигане на рейтинги в търсачките.
                        Няма ли кой да и тегли гумата и да раздава бананите...
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                          Добре де, не се ли усещате как ви ползват за мулета?
                          Такива теми имат един единствен смисъл, вдигане на рейтинги в търсачките.
                          Няма ли кой да и тегли гумата и да раздава бананите...
                          Отвори си тема в "За сайта" и там си обсъждай с компетентните люде аграрните теми за мулета, магарета и разни фрути.
                          Тука гледам доста алфи, но подозирам, че даже с някой се познаваме от форума, но никога не сме се виждали на живо.
                          Благодарение на ей такова вдигане на рейтинга, вчера си побъбрихме с Доко на биричка и нещо друго.
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                            Отвори си тема в "За сайта" и там си обсъждай с компетентните люде аграрните теми за мулета, магарета и разни фрути.
                            Тука гледам доста алфи, но подозирам, че даже с някой се познаваме от форума, но никога не сме се виждали на живо.
                            Благодарение на ей такова вдигане на рейтинга, вчера си побъбрихме с Доко на биричка и нещо друго.
                            Според мен е полезно - ваканционните срещи с колеги са много приятни.

Аз ще бъда на Тасос от 1 до 21 септември

И там има много алфисти, ама не са от нашите

Volvo XC90 D5 '06
                            Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                            Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                            ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                            ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Това е тазгодишния хит подходящ за път към Морето :

Румънеца и Енчев - Пак На Море
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

Working...
                              X