Известие

Collapse
No announcement yet.

София - Обзор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• София - Обзор

Здравейте, колеги. Ще ми се наложи да пропътувам тая отсечка скоро, та давайте идеи за "най-безболезнено" и безопасно минаване . Винаги до сега, като съм ходил някъде над Бургас съм се спускал от Варна. На юг от Бургас като ходя минавам през Ямбол, Средец, излизам директно на Меден рудник и оттам надолу... Сега обаче ще използвам "Тракия", след това Сливен, петолъчката, Карнобат, Айтос и ...там вече се чудя да слизам ли до Бургас, или има читав път по който да хвана за към Обзор.
    То е ясно че по това време на годината е лудница навсякъде, но малко съвети от "местните" няма да са ми излишни. Поздрави и благодаря!
    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
    Здравейте, колеги. Ще ми се наложи да пропътувам тая отсечка скоро, та давайте идеи за "най-безболезнено" и безопасно минаване . Винаги до сега, като съм ходил някъде над Бургас съм се спускал от Варна. На юг от Бургас като ходя минавам през Ямбол, Средец, излизам директно на Меден рудник и оттам надолу... Сега обаче ще използвам "Тракия", след това Сливен, петолъчката, Карнобат, Айтос и ...там вече се чудя да слизам ли до Бургас, или има читав път по който да хвана за към Обзор.
    То е ясно че по това време на годината е лудница навсякъде, но малко съвети от "местните" няма да са ми излишни. Поздрави и благодаря!
    Еми стария път за Сл.Бряг бре Ники,демек трябва да влезнеш в Кранобат а не да хващаш Бургаската магистрала и да хванеш отбивката за Сл.Бряг,ама според мен и тя ще е натоварена.Мисля си че сега няма лабав път до морето,от където и да минеш е все тая............

И аз ще пътувам в събота и ще си мина по царския път през Бургас,ама аз ще ходя на юг.
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

през Бургас винаги е по-добрия избор, там има много трафик, но винаги се придвижваш с добра скорост

на другия е 50 на 50 дали ще има файда, понякога е в пъти по-бавно, а и качеството на настилката няма какво да коментираме

да не говорим че при включването после за сл.бряг понякога се образува километрична опашка, защото по главния път е много гъст трафика и никой не пуска да се включиш в движението

да обикаляш до варна за да ходиш до обзор е безсмислено за мен
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Карнобат -стария път ..

Чак толкова километрична опашка да има и никои да не те пусне ,не ми се вярва. Аз само по този път ходя до Влас ..

Поздрави
        155 96' 1.6 16v 1++hp???
        Mazda 626 84'
        Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
        ex' 145 97' 16V TS

Comment

Пътувам Сливен-Сл.бряг 2-3 пъти в месеца.засичал съм и двата маршрута.През Бургас по магистралата излиза с 14 км по дълго отколкото през Карнобат + старият път но по време 1:30 мин и по разход излиза едно и също.Ако обаче решиш да минеш по старият път когато стигнеш Каблешково завий наляво(старият път за Варна) и след около 3 км свий надясно за Тънково.Така ще попаднеш в Сл.бряг но на вторият светофар след този за Несебър,така ще избегнеш трафика и директно хващаш пътя за Обзор.
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Working...
          X