Известие

Collapse
No announcement yet.

"Провалиада" Лондон 2012

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Я вижте една Белгия къде е по медали и тогава да говорим за провал-61 място, горе долу като нас.
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...%80%D0%B8_2012
    Да отбележим, че Белгия има брутен продукт от 331 милиарда долара, а нашия е от около 67 милиарда.
    http://foreigntrade.alumnieeni.com/gdp-bg.asp
    Last edited by fred; d.m.y г., 19:34.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      Я вижте една Белгия къде е по медали и тогава да говорим за провал-61 място, Да отбележим, че Белгия има брутен продукт от 331 милиарда долара
      Разбира се, че не е провал, ами трябва да е национална гордост, че дишаме плътно във врата на нации, които също като цитираната от теб Белгия са с незнам си какъв астрономически БВП, наливат колосални суми за по 40 федерации и също са пред нас по медали като Етиопия (24), Кения (28 ), Доменикана (46), Тринидад и Тобаго (47), Бахамите (51), Гренада (53), Уганда (54) и не знам още кое туристическо островче. Не може на черното да се каже бяло и на едни изчезващи нейде пари - възвърната инвестиция.
      Alfa 156 2.0 - ех,
      Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
      Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
      Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Ямайците имат ли досег до американската химия, а ги смазват в най-допингираните дисциплини. Парите не са всичко
        Ямайците имат един Юсеин Болт, който е феномен и всичко свършва с тях до тук. Също и Майкъл Фелпс...Такива хора са един на милиард

Понеже говориш, че парите не са важни...

В България нещата са много, много объркани още от самото начало...Аз съм така да се каже от "младото" поколение...На 25 съм. От както се помня все тренирах нещо - карате, футбол (Локомотив София), баскетбол (Септември, Локомотив София), фитнес. Не се харакеризирам като някакъв хипер мега талант, просто си спортувах за удоволствие, и за да изградя някаква що-годе нормална физика...

Ходил съм по лагери с отборите, играл съм на "зони", републикански итн...Та смея да твърдя, че горе-долу съм на ясно с това, което България предлага на един млад човек, който има желанието да се занимава със спорт...И то е едно голямо нищо!

Първо, което съм сигурен, че в другите "бели" държави не е така е, че ние ДЕЦАТА си плащаме месечна такса (родителите в случая), за да тренираме, все едно ходим на частни уроци по математика да речем...

Ходим ли на лагери, мачове извън София итн пак всичко се плаща от родителите...Кецове, екипи, топка и прочие спортна екипировка също от джоба на мама и тате...

Като се знае горе-долу, че средностатистическите "мама и тате" не взимат кой знае какви крупни суми нали се сещаш колко от потенциалните/проекто звезди на България просто отпадат поради "финансови причини".

Това, защото примерно, ако не ходиш на лагер тренера се мръщи и после не те пуска да играеш на мачове и търкаш скамейката, пък ако ще да си малкия Майкъл Джордън...

Залите с изключение на 1-2 бяха под всякаква критика. Като вали или е зима всичко капе, студено е - така се получават контузии от подхлъзвания по паркета или просто от самия студ разтягаш итн...

Ако искаш да ходиш на фитнес си плащаш отделно, нищо че си от баскетболния отбор Това съм сигурен, че в белите държави не е така...

Душове, тоалетни, бани - да те е гнус да влезеш, камо ли да се къпеш...Аз живеех на близо, но имаше хора от другия край на София, сменяха по няколко вида градски транспорт, за да се приберат мокри, осолени и миризливи

Таа мога да разказвам с дни, но горе долу схванахте на къде бия...При никаква заинтересованост от страна на държавата за детско-юношеските школи, то за какви потенциални спортисти и медалисти можем да говорим въобще?

Един расов жребец, ако не го храниш, гледаш и тренираш подобаващо не мисля, че ще спечели надбягване, ако го пуснеш срещу други, които са хранени с най-доброто и качественото и са тренирани от най-добрите...

Повечето от "талантите" изчезнаха в чужбина, просто им предложиха нормални, цивилизовани условия, за да се развиват и да спортуват. Тези, които останаха в България и учеха по спортни училища и по цял ден гонеха топката с мечтата да станат кой футболист, кой баскетболист, сега ги гледам седнали пред разни квартални павилиончета, където продават алкохол и цигари или да се шлаят безцелно в квартала с бира или патронче "флирт" в ръка ...

За мое щастие аз разбрах на време, че спорта в България е загубена кауза и си наблегнах на ученето за кандидат студентските изпити, влязох в МУ-София и горе-долу за сега нещата ми се нареждат
        Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 20:25.
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Спомням си как един познат се вайкаше преди десетина години, че е платил с връзки 5 000 лв. да вземат сина му в юношеският отбор на ЦСКА - за какъв спорт говорим.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Я вижте една Белгия къде е по медали и тогава да говорим за провал-61 място, горе долу като нас.
            Тази класация доста си кънти, руснаците са с доста повече медали от Великобритания, но поради по-малкото златни е след нея. Нашите пък с 2 медала са след 5 държави с по един златен, само златните медали не са мерило за постиженията в спорта на една нация.
            За четвъртите и други призови места да не говорим, само ще спомена, че световните ни шампиони и тия с 4-ти места от олимпиади почти нищо не хващат от държавата ни, олимпийските пенсии се дават само на медалисти от олимпиади.
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Е класациите са си виниги по тоя начин-водещи са златните медали, а и идеята ми е, че така или иначе, по богата от нас държави са на същото равнище.Общо взето идеята да имаш много медали на гол задник, както беше по соца е присъща май само такива като нас, още ни държи комплекса за малоценност
              По надолу след нас е Кувейт-а сега познай, ако решат да си пазаруват спортисти като Катар къде щяха да бъдат примерно.То и Катар отделно е само с два бронзови де,,
              А къде е обединена Германия?На 6 място, което си е също провал, от гледна точка на Прасчо.
              Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
              Спомням си как един познат се вайкаше преди десетина години, че е платил с връзки 5 000 лв. да вземат сина му в юношеският отбор на ЦСКА - за какъв спорт говорим.
              Ами за такъв Отделно и спортът по света се изроди-всичко е най вече за пари
              Last edited by fred; d.m.y г., 23:38.
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

---
                Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 17:27.
                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka
                  Може и да не е много по темата, ама хейтърите и критиците, бихте ли казали вие с какво се занимавате точно и точно какви висоти и колосални постижения сте достигнали в сферата в която работите..?
                  Защото ще е тъжно-смешно ти да си реално някакъв мишок и да критикуваш компетентно, че едикой си бил зле и не бил на ниво в сравнение с най-добрите от целия свят в неговата област... Добре, че такова поведение, ама изобщо не се среща в БеГе...
                  Те биха могли да са световни шампиони по...хейт на къси и дълги разстояния, с или без препятствия, но предпочитат да си го правят вкъщи на лаптопа, не да ходят по форуми. Така калта се оттича в канала на всеобщата смрад /български манталитет/, който канал е запушен и смърди зловонно.
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                  ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Може и да не е много по темата, ама хейтърите и критиците, бихте ли казали вие с какво се занимавате точно и точно какви висоти и колосални постижения сте достигнали в сферата в която работите..?
                    Защото ще е тъжно-смешно ти да си реално някакъв мишок и да критикуваш компетентно, че едикой си бил зле и не бил на ниво в сравнение с най-добрите от целия свят в неговата област... Добре, че такова поведение, ама изобщо не се среща в БеГе...
                    Това пък няма абсолютно никакво значение кой, какъв е - тук всички сме равни.Висотите са временно явление и не дават тежест на казаното тук.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

Хич даже не се срещат тесни специалисти в България
                      sigpic

Comment

Да отбележим, че Белгия има брутен продукт от 331 милиарда долара, а нашия е от около 67 милиарда.
                        http://foreigntrade.alumnieeni.com/gdp-bg.asp
                        Ако се беше напънал да четеш, като ученик, щеше да знаеш,че по-изкуствена и ненормална държава от Белгия няма. Това е ничия територия умело използвана като неутрална такава от великите европейски "империи"

Кофти пример.

---------- Post added at 09:13 ---------- Previous post was at 09:13 ----------

Няма как да споделя с теб своите професионални успехи, няма да ги разбереш.

---------- Post added at 09:19 ---------- Previous post was at 09:13 ----------

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                        Ямайците имат един Юсеин Болт, който е феномен и всичко свършва с тях до тук. Също и Майкъл Фелпс...Такива хора са един на милиард

Понеже говориш, че парите не са важни...

В България нещата са много, много объркани още от самото начало...Аз съм така да се каже от "младото" поколение...На 25 съм. От както се помня все тренирах нещо - карате, футбол (Локомотив София), баскетбол (Септември, Локомотив София), фитнес. Не се харакеризирам като някакъв хипер мега талант, просто си спортувах за удоволствие, и за да изградя някаква що-годе нормална физика...

Ходил съм по лагери с отборите, играл съм на "зони", републикански итн...Та смея да твърдя, че горе-долу съм на ясно с това, което България предлага на един млад човек, който има желанието да се занимава със спорт...И то е едно голямо нищо!

Първо, което съм сигурен, че в другите "бели" държави не е така е, че ние ДЕЦАТА си плащаме месечна такса (родителите в случая), за да тренираме, все едно ходим на частни уроци по математика да речем...

Ходим ли на лагери, мачове извън София итн пак всичко се плаща от родителите...Кецове, екипи, топка и прочие спортна екипировка също от джоба на мама и тате...

Като се знае горе-долу, че средностатистическите "мама и тате" не взимат кой знае какви крупни суми нали се сещаш колко от потенциалните/проекто звезди на България просто отпадат поради "финансови причини".

Това, защото примерно, ако не ходиш на лагер тренера се мръщи и после не те пуска да играеш на мачове и търкаш скамейката, пък ако ще да си малкия Майкъл Джордън...

Залите с изключение на 1-2 бяха под всякаква критика. Като вали или е зима всичко капе, студено е - така се получават контузии от подхлъзвания по паркета или просто от самия студ разтягаш итн...

Ако искаш да ходиш на фитнес си плащаш отделно, нищо че си от баскетболния отбор Това съм сигурен, че в белите държави не е така...

Душове, тоалетни, бани - да те е гнус да влезеш, камо ли да се къпеш...Аз живеех на близо, но имаше хора от другия край на София, сменяха по няколко вида градски транспорт, за да се приберат мокри, осолени и миризливи

Таа мога да разказвам с дни, но горе долу схванахте на къде бия...При никаква заинтересованост от страна на държавата за детско-юношеските школи, то за какви потенциални спортисти и медалисти можем да говорим въобще?

Един расов жребец, ако не го храниш, гледаш и тренираш подобаващо не мисля, че ще спечели надбягване, ако го пуснеш срещу други, които са хранени с най-доброто и качественото и са тренирани от най-добрите...

Повечето от "талантите" изчезнаха в чужбина, просто им предложиха нормални, цивилизовани условия, за да се развиват и да спортуват. Тези, които останаха в България и учеха по спортни училища и по цял ден гонеха топката с мечтата да станат кой футболист, кой баскетболист, сега ги гледам седнали пред разни квартални павилиончета, където продават алкохол и цигари или да се шлаят безцелно в квартала с бира или патронче "флирт" в ръка ...

За мое щастие аз разбрах на време, че спорта в България е загубена кауза и си наблегнах на ученето за кандидат студентските изпити, влязох в МУ-София и горе-долу за сега нещата ми се нареждат
                        Цялата щафета на Ямайка.
                        О, я да погледнем при жените как стоят нещата в спринта и таммай са ЯмайКИНИ.
                        Я да си припомним преди Болт, кой мачкаше наред, дали не беше пак от Ямайка. Асафа Пауъл.
                        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                        К.М.

Comment

Пробвай бе чиче, може да те изненадам, нищо, че съм ти на 1/3 от годините...
                          Да не се окаже само, че не съществува човек, освен теб, който ги разбира...
                          Пишеш и мислиш, точно като 11 годишен.
                          Това е точно 1/3 от моите години.
                          Иначе да, чичо съм
                          К.М.

Comment

аз съм вуйчо, ама ми викат чичо
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

Мисля, че преди доста време сме достигнали до съгласието за нещата, които изброи без да казваш нищо съществено, но нищо не каза за професионалните си успехи... Има ли някой на света освен теб самия, който знае за тях..?
                              Може и да няма, не би трябвало да има.
                              К.М.

Comment

Мисля, че преди доста време сме достигнали до съгласието за нещата, които изброи без да казваш нищо съществено, но нищо не каза за професионалните си успехи... Има ли някой на света освен теб самия, който знае за тях..?

Между другото, след като така и така зачекваш темата, таланте, последния път май каза, че съм на 12 пък сега ме даунгрейдна на 11...
                                Ей така за спорта, не че на някой от двамата реално му е през оная работа какво точно другия мисли за него, но защо не пуснеш една анкета да гласуват хората за една от двете опции:
                                1) дали аз съм 11, 12 (ако кажеш и 10) годишен заблуден простак, или
                                2) ти си комплексиран 33-годишен Улигофрен (с "У")..?
                                Ти сам определи своята възраст.
                                1/3 от 33 е 11
                                Аз съм комплексиран гей комунист с малка пишка.

---------- Post added at 10:23 ---------- Previous post was at 10:22 ----------

Притесни ли се да изразиш мнението си за мен?
                                Защо промени коментара си, страх ли те е от нещо?
                                К.М.

Comment

Working...
                                X