Известие

Collapse
No announcement yet.

BMW 320d Touring Facelift 2002 г. 150 к.с.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• BMW 320d Touring Facelift 2002 г. 150 к.с.

Здравейте колеги,
    Имате ли някакви наблюдения върху марката? Един приятел е харесал такова. Цената е 7900 лв. и продавача не иска да свали и стотинка. На мен ми се вижда скъпо за кола 2002 г. Убеждават го, че БМВ-то харчело 5 -5.5 л. извънградско. След проверка в сервиз се оказа, че няма забележки. Окачването е здраво, двигателя работи идеално, компютъра не показва грешки.
    Това е конкретния екземпляр:
    http://www.cars.bg/u668144
    Всякакви мнения са полезни. Имам време до утре да го разубедя.

P.S.: Моля модераторите да преместят темата ако не е за този раздел.

Реално автомобила е хубав, разхода е 6/100 зависи от състоянието на мотора и задкормилното устройство, а цената е меко казано висока.
    Комшото има същия мотор
    ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" 140CV

sigpic

Comment

Горе-долу каква е нормалната цена за такова БМВ в запазено състояние?

Comment

Приятел купи същото 2004 год. преди 2 месеца за 8500лв и вече е 1 турбина "напред". Иначе да малко харчи.
        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Един приятел има такова ама не комби, друг път 5,5 и цената е височка, ама и аз като купувах Алфата никой не можа да ме разубеди.Не му чупи хатъра, като си я харесал да си я кара със здраве и безаварийно.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Като изключим цената, не виждам смисъл да го разубеждаваш човека
            sigpic

Comment

E OK. Значи е добра колата като цяло? А да му дам и съвет да си купи втора за зимата нали Каква цена е нормална за тази кола?

Comment

Цената за 320-ка дизел фейслифт варира от 7 до 12 хил. лева така, че 8 хил. лева за кола с тези екстри, на която нищо и няма и е запазена, цената си е направо ниска. А иначе парите, които им искат, че са безобразно много не споря, но такъв е пазара.
                Last edited by M.Gruev; d.m.y г., 15:10.
                Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
                Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Е, как да ти кажем през форума, дали колата е наред?!
                  Аз лично не бих дал повече от 6000лв. за тоя кръпел, но все пак съм пристрастен!
                  Като се има предвид, че е БМВ, дизел, комби, с дооооста екстри.... сякаш е добре
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от niki_future Покажи съобщение
                    E OK. Значи е добра колата като цяло? А да му дам и съвет да си купи втора за зимата нали Каква цена е нормална за тази кола?

Да, за зимата определено ще му трябва втора кола. При нас едно 320д като го затрупа снега през декември

и след множество безуспешни опити да качи баира (с чисто нови зимни гуми) го заебаха и дойдоха да си го вземат през март

Иначе колата като кола е окей, но този екземпляр идва скъпичък ...
                    Volvo XC90 D5 '06
                    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                      Да, за зимата определено ще му трябва втора кола. При нас едно 320д като го затрупа снега през декемв

и след множество безуспешни опити да качи баира (с чисто нови зимни гуми) го заебаха и дойдоха да си го вземат през март

Иначе колата като кола е окей, но този екземпляр идва скъпичък ...
                      На мен пък една колежка ми каза, че задното не е никакъв пролем зимата.
                      Явно е зле с колите.
                      Тази кола никак не е скъпа, говорим за бмв все пак.
                      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                      К.М.

Comment

Е аз разсъждавам от гледна точка, че колата е на 10г. Дори Бентли да е, годинките са си 10.......................

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                          На мен пък една колежка ми каза, че задното не е никакъв пролем зимата.
                          Явно е зле с колите.
                          Тази кола никак не е скъпа, говорим за бмв все пак.
                          Колега, днес ден на отрицанието ли ти е?
                          Днес друго празнуваме...ден на левичарите е и аз го празнувам, че съм от тях. Я пи и ти една ледена бира за мое здраве.
                          GTV 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
                            Колега, днес ден на отрицанието ли ти е?
                            Днес друго празнуваме...ден на левичарите е и аз го празнувам, че съм от тях. Я пи и ти една ледена бира за мое здраве.
                            Къде видя отрицание тук?
                            Левичарка, купи си кола с десен волан, скоростния лост ще ти е по-удобен.

---------- Post added at 12:59 ---------- Previous post was at 12:57 ----------

Първоначално публикувано от niki_future Покажи съобщение
                            Е аз разсъждавам от гледна точка, че колата е на 10г. Дори Бентли да е, годинките са си 10.......................
                            Тук определено не си прав.
                            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                            К.М.

Comment

[QUOTE=Susscrofa;1107570]Къде видя отрицание тук?
                              Левичарка, купи си кола с десен волан, скоростния лост ще ти е по-удобен.
                              QUOTE]
                              Няма смисъл...аз съм гъвкава и се адаптирам.
                              Нямам проблем със скоростния лост....удобен ми е.
                              GTV 1.8 TS

Comment

Working...
                              X