Известие

Collapse
No announcement yet.

Горчив опит във форума с колегата Arti156SW и негови познати

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
    или няма никакъв гумаджия или и двамата имат пръст в цялата работа...
    Има и трети вариант: Гумаджията, ако не е сляп и си уважава работата, вижда изкривените 4 джанти, и добросъвестно казва: "Момче, тия 4 джанти са криви и трябва да се изправят на машина, по 12 лева на джанта - общо 48 лева без тежестите". Собственикът на джантите не иска да плати, маха с ръка и си ги прибира обратно и ги обявява за продан.
    Само предположения, дано се оправите с блага дума - стават недоразумения понякога, не ми се вярва за едни 50 лева някой да си залага репутацията.
    Last edited by adv_petrov; d.m.y г., 14:45.
    Alfa 156 2.0 - ех,
    Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
    Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
    Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщение
      Има и трети вариант: Гумаджията, ако не е сляп и си уважава работата, вижда изкривените 4 джанти, и добросъвестно казва: "Момче, тия 4 джанти са криви и трябва да се изправят на машина, по 12 лева на джанта - общо 48 лева без тежестите". Собственикът на джантите не иска да плати, маха с ръка и си ги прибира обратно и ги обявява за продан.
      Само предположения, дано се оправите с блага дума - стават недоразумения понякога, не ми се вярва за едни 50 лева някой да си залага репутацията.
      Хах...репутация?....на балканския полуостров?....

Comment

Здравейте , умишлено изчаках всички, които искат да хварят боб, да го хварлят, не разбрах само какво са познали. Дали съм измамник, не съм. Незнам как ще работиш срещу мен във форума, само знам, че нищо не ти дължа.След като писа историята, защо не я дописа с всички подробности. Няколко дни след като беше купил "Зверски кривите джанти" ти се обадих, ако помниш Мартине, ако искаш да вадим извличение от оператора, попитах те дали си ги сложил, ти каза още не. Поговорихме и затворих ме.Не се чувствам виновен за нищо, и не желая да говориш по мой адрес каквото и да било. Много добре знаеш цената беше 550, но като дойде на крака цената се корегира на 530 и ти се учуди , дори 20те лева които ако бях мошеник щях да пребера, не ги прибрах. Дойде видия купи и си замина, според мен Джантите верно бяха ЗВЕРСКИ яки, незнам да са били криви и незнам кой по дяволите плаща 120 лева за 2 часа изправяне на джанти, както ми каза по телефона.Също така незнам колко е реална тази обявена от теб цена, и времето за което се изправят качествено е 2 часа на джанта.На един колега от форума първо на крака му закарах едни джанти, човека бе възхитен, гумаджията му бе казал че не бил виждал толкова прави джанти, на същата машина бяха гледани и твойте, след това случая с гумите, пращам на иво 4 17ки той ги получава, звъни и ми вика тия двете не ме кефят, аз му казвам ок сте ги върнем, след 2 дена иво пак звани другите две са супер само дет едната има балон, казах ок сорри иво и тези ги вращаме, и куриера му се наплати.И ти ще ме вадиш мошеник защото видиш ли го ти , той 2 месеца не намерил време да си сложи джантите, ми тогава закакво ги купи, човек купува щом харесва, харесва ли няма търпение да ги сложи, именно заради това ти се обадих или писах за да знам кво е станало, към всички съм бил достатъчно коректен.А за това дали са реплика наиситна не съм подлагал на съмнение, защото си бяха 5.98. .За колегите от по горните постове, които са врачували именно заради това не пиша по форума, има явно достатъчно хора с доста по свободно време и доста по голямо въображение от мен.
        Last edited by Arti156SW; d.m.y г., 13:20.
        2001 Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTD 10V 136hp

Comment

Първоначално публикувано от Arti156SW Покажи съобщение
          Здравейте , умишлено изчаках всички, които искат да хварят боб, да го хварлят, не разбрах само какво са познали. Дали съм измамник, не съм. Незнам как ще работиш срещу мен във форума, само знам, че нищо не ти дължа.След като писа историята, защо не я дописа с всички подробности. Няколко дни след като беше купил "Зверски кривите джанти" ти се обадих, ако помниш Мартине, ако искаш да вадим извличение от оператора, попитах те дали си ги сложил, ти каза още не. Поговорихме и затворих ме.Не се чувствам виновен за нищо, и не желая да говориш по мой адрес каквото и да било. Много добре знаеш цената беше 550, но като дойде на крака цената се корегира на 530 и ти се учуди , дори 20те лева които ако бях мошеник щях да пребера, не ги прибрах. Дойде видия купи и си замина, според мен Джантите верно бяха ЗВЕРСКИ яки, незнам да са били криви и незнам кой по дяволите плаща 120 лева за 2 часа изправяне на джанти, както ми каза по телефона.Също така незнам колко е реална тази обявена от теб цена, и времето за което се изправят качествено е 2 часа на джанта.В.И ти ще ме вадиш мошеник защото видиш ли го ти , той 2 месеца не намерил време да си сложи джантите, ми тогава закакво ги купи, човек купува щом харесва, харесва ли няма търпение да ги сложи, именно заради това ти се обадих или писах за да знам кво е станало, към всички съм бил достатъчно коректен.А за това дали са реплика наиситна не съм подлагал на съмнение, защото си бяха 5.98. .За колегите от по горните постове, които са врачували именно заради това не пиша по форума, има явно достатъчно хора с доста по свободно време и доста по голямо въображение от мен.
          А ти на всичкото отгоре си и нагъл!!!!
          Не те ли е срам поне да говориш така?

Момчето, което купи джантите е от форума, ако желаеш може да каже какво каза гумаджията за джантите.
          Цената в кварталната гумаджийница е 30лв на джанта 17ка и изобщо не ме ебе, дали при бай Пешо джантаджията в Пичковци е 5лв на джанта!!!!Аз съм ги изправял във ВИАНОР на ъгъла на Околовръснтото и Пушкин, всеки от София може да ти каже тая гумаджийница става ли за нещо или не!!!! Момчето дойде от Видин да си ги събира, изобщо не съм имал и идея, че ще се налага да ги изправям твоите шибани боклуци, че да търся къде е по-евтино!!!!Влизам в гумаджийницата с твоята честна дума за перфектно правите джанти и се оказвам с 4 криви джанти.Я си помисли ти как би се почувствал и какво би направил, ако те чака човек, който после има да бие 4 часа път към тях си и ти седи на главата!!!

Колкото до това, кога ще си сложа джантите, ти ли си тоя, дето ще ми казва бе?!?!?!АКо ща и 3 години ще си ги държа в мазето, ти си длъжен да ми продаваш това, което сме договорили!!!!Или скапаните ти джанти имат срок на годност може би?!?!Фактите са, че твоите джанти бяха криви и реплика, а ти сега имаш наглостта да ми говориш, че не съм казал цялата история.И то поне една да беше крива, щях ОТНОВО да го преглътна, а те всичктие дрънгели бяха криви ДО ЕДНА!!!!!...и така и не разбрахме какво съм спестил от тая история!!!!Че си ми звъннал, да ме питаш как са джантите ли?Ми дай аз ще ти продам една тухла за 200лв и ще ти звънна да те питам как е след 2 дена!!!!Имай малко срам поне, 5 пъти ти писах точно на тебе да кажеш кой е тоя гумаджия, едно "А" не мецна, даже, сега тука ми се обясняваш като госпожица.За съжаление ти не си никакъв мъж а си си точно измамник.Хич не ме ебе, че си ми свалил 20лв, те ми излезнаха 10 пъти през носа после, да не говорим, че никой не те е и карал да го правиш тогава....
          Още по телефона ти казах, че след като идваш да ме търсиш и ти да ми ги продаваш, значи ти си слагаш името зад тях, ти започна да ми обясняваш, как 1 лев не изкарваш.ТОВА СИ Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ!!!!Много лесен начин да продаваме боклуците на другите и после никой да не е крив!!!!Ти си длъжен, за себе си, да се увериш, че джантите са прави, а ако много вярваш на тоя, дето ти ги е дал, после ще духате супата двамата!!!Така правят мъжете....ТВОИТЕ Извинения хич не ми вършат работа, както ти казах по телефона отново!!!На бензиностанцията не сипваш бензин с извинявай!!!Колко доволни имало ОТНОВО АМА ГРАМ НЕ МЕ ЕБЕ!!!АЗ НЕ СЪМ ДОВОЛЕН И ТИ ДАДОХ ШАНС ДА СЕ ПОПРАВИШ 1 МЕСЕЦ!!!!
          Аз си чакам 200лв от тебе, само да знаеш, пък дали ще си ги събираш ти от гумаджията или не съвсем не ме интересува!!!....и да знаеш, че все някакси ще си ги получа!
          Last edited by Satanism; d.m.y г., 14:40.
          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Кофти случка. Повече няма да си държа джантите в мазето. От влагата се изкривяват
            Lexus IS200

Comment

неможе да гарантираш за нещо, че е перфектно и след това да прецакваш хората

извод : супер долен
              Alfa Romeo 145 1.9jtd ex / alfa romeo 156 2.4jtd ex / fiat coupe 1.8 16v ex / alfa romeo 156 2.4 jtd ex / alfa romeo 156sw 2.4 jtd ex / alfa romeo 145 1.9jtd ex/ alfa romeo 166 2.4jtd

Comment

Когато купуваш е хубаво да ги завъртиш на машина да ги видиш, не вярвам и лев да ти вземат за това, това като съвет за в бъдеще.
                Другото еконт може да са ги кривнали, аз скоро имах случай, в който ми бяха повредили пратка доста лошо. И имаше 10 етикета чупливо!
                Третото може да са те врътнали, че са криви.

Кофти ситуация, но ще ти дам един съвет, няма какво да направиш, свършен факт. Пий една бира и майната му, каквото и да е, вече е свършило.
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                  Когато купуваш е хубаво да ги завъртиш на машина да ги видиш, не вярвам и лев да ти вземат за това, това като съвет за в бъдеще.
                  Другото еконт може да са ги кривнали, аз скоро имах случай, в който ми бяха повредили пратка доста лошо. И имаше 10 етикета чупливо!
                  Третото може да са те врътнали, че са криви.

Кофти ситуация, но ще ти дам един съвет, няма какво да направиш, свършен факт. Пий една бира и майната му, каквото и да е, вече е свършило.
                  Колега, джантите си ги взех лично, на ръка....няма Еконт в тая работа
                  Също така гумаджията, дето ги гледа, като ги продавах аз го познавам от няколко години и всеки път си правя колата там, при него...едва ли ще ме метне...
                  Last edited by Satanism; d.m.y г., 09:52.

OEM & Ventura Garage
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

В кръвта на българина е да прецака събрата си, било то и за жълти стотинки!
                    Продавачът е длъжен да знае какво продава, като съответно, ако е коректен няма да подведе купувача. Дори колегата реално да не е знаел, че джантите са криви, това не го оправдава, тъй като той сключва сделката и съответно получава уговорената сума.
                    А за това, че на всичкото отгоре е говорено за оригинални джанти, а всъщност са продадени същите реплика няма да го коментирам. Това си е чиста измама!
                    Не мъ глей, че в раменете съм, кат вафла от 5 стинки...знам фатки!

Comment

Абе що не спрете да джафкате........особено пък тия дето вчера са прочели темата.......и не познават нито един от двамата(продавач,купувач).
                      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                        особено пък тия дето вчера са прочели темата.......и не познават нито един от двамата(продавач,купувач).
                        И естествено, нямат право на мнение...
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Колегa,като ги купува, защо не ги мина през баланс машина? Да дадеш 500лв за джанти и да не ги провериш е малко странно поне за мен.

Comment

Бях по друга работа в Майнатаун...след като ми беше обяснено 300 пъти в рамките на 1 месец, че са перфектни, едва ли не чисто нови, видиш ли, реших да си спестя тоя половин час....

OEM & Ventura Garage

Comment

Първоначално публикувано от angelivanov Покажи съобщение
                              Колегa,като ги купува, защо не ги мина през баланс машина? Да дадеш 500лв за джанти и да не ги провериш е малко странно поне за мен.
                              Какво значение има това? Единственото, което има значение, е че джантите са били криви... Аз ако бях щях да отида и да ги изправя в главата на продавача.

Имам подобен случай, но с ел. инсталация в банята. Майсторът я направи, сложи гипс-картон и 3-4 месеца уж всичко е ОК. Обаче ония ден две лунички спряха да светят. Махам аз луничките, издърпвам кабела, а той прогорял. И като видях, как е изпълнена инсталацията полудях. Обадих се по телефона на майстора и му казах в 10 на следващия ден да е в нас. Ония естествено ми се надърви и вика, кой си ти да ми говориш така.. Обещах му, че ще го намеря и тази събота съм си я отделил за това...
                              Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 11:23.
                              Lexus IS200

Comment

А бе не взимам ничия страна, само знам, че като даваш пари за нещо и гледаш за какво ги даваш. По форумите се напълни с теми, в които хората се оплакват как някакъв си търговец им иска пари за еди ква си кола, която за нищо не ставала и другите потенциални купувачи да внимават и въобще да не ходят там. Опааа...чай ся! За всеки влак си има пътници нали. Ако искаш джанти като нови без забележки и прави по конец - ми то значи искаш нови джанти. Ако искаш малко употребявани с малко забележки - търсиш. Като дадеш 550лв за нещо, което първо не го ползваш, и второ решаваш, че не те кефи след n месеци, то вината е в теб.

Имах една страшна система за домашно кино, веднъж се спънах в кабела, той е докосна до метал и направи късо и цяла платка изгоря, а точно беше изтекла гаранцията. Закарах я на сервиз, от там ми казаха 120лв за ремонт, а за тия пари можеш да си купиш неква друга евтина, ама аз викам НЕ, тая ще си я направя. Направиха ми е, пред тях ми я показаха в сервиза - работи. Прибирам се в нас, ама правя ремонт и то голям. След 6-7 месеца си викам, а бе я да пуснем некое филмче да изгледаме. Натискам копчето и опаааа нема никой. Уредбата не работи. И ся кво, да отида да им кажа, че 6 месеца не съм я пипал и чак ся съм се сетил и тя пак не бачка. Не става тоя номер.

На мнение съм, че който купува - той гледа и никой не е виновен за това, че не си догледал джантите като си ги купувал.
                                www.facebook.com/workshox

Comment

Working...
                                X