Известие

Collapse
No announcement yet.

Ново Porsche с много позната задница

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Въпросният звяр, но в кафяв цвят, кацна в завода преди около месец. Още е с немски номера. задника му си е чисто продължение на Порше и не виждам причина за спор. Щом отдалече си личи , че е Порше, значи е Порше.
    Наложи се да скокнем бързо до Пловдив и шефа реши да ни откара с Поршето. Определено не е кола, която да можеш да караш без колани. Технологиите са толкова, че няма да ми стигне половин час да ги изреждам.
    Звукът на турбо-боксера е убийствен, както и ускорението. Дисковете на спирачките почти опират е джантите и само това ми навя на лоши мисли, ако друснеш в някоя от нашите дупки.
    Да обсъждаме подобни коли е като бай Гуньо и бай Гоцо, седнали в магарешките каручки да обсъждат пилотският кокпит на Боинг -747.
    Интересно от къде е кацнало при положение, че е прототип и евентиално ще се появи след няколко години...може би е кацнало от бъдещето...
    www.facebook.com/workshox

Comment

Или е било Panamera.

...

Comment

А бе щом пише Porsche отзад - начи е Porsche. Хубаво че има и колани, иначе може да излетиш през задното стъкло като ускорява към Пловдив. Panamera / Pajun се тая - все е Боинг 747.
        www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
          А бе щом пише Porsche отзад - начи е Porsche. Хубаво че има и колани, иначе може да излетиш през задното стъкло като ускорява към Пловдив. Panamera / Pajun се тая - все е Боинг 747.
          Много си прав за Боинга!
          Аз за това и нямам претенции.
          Поршето може да се види в "Санитекс" Костинброд.
          Едит: Товаря си циганията, яхвам Катъра и заминавам на море.
          Приятно бъбрене!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
          X