Известие

Collapse
No announcement yet.

Citroen C4 1.4 i 16v 90 к.с. 2006 г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Citroen C4 1.4 i 16v 90 к.с. 2006 г.

Здравейте колеги,
    Някой има ли наблюдения върху въпросния автомобил? Колата е на реални 60000 км., но малко ме притеснява малкия двигател и неоправдано високия разход на гориво за автомобил от този клас - 8.7 градско, 5.2 извънградско. Моля някой ако има впечатления да каже. Цената е 6500 лв.

Страаааааааааааашно дърво!!!
    Известно време имах наблюдения върху 1.6 дизел и единственото хубаво нещо в тая кола беше ниския разход - всичко друго е ебааааааааси гадното!
    Отзад все едно си на винкел, вместо амортисьори.... гадно-евтина пластмаса.... дървени седалки.... за дизайна няма да говоря, защото е субективно.... в конкретния случай офертата никак не е рентабилна с този малък двигател.... и т.н., и т.н....
    Иначе разхода си е нормален, ноооо.... Не се занимавай, по-добре!
    sigpic

Comment

За бензин 90 коня, на кола от този размер не бих казал, че разхода е висок, но ако искаш конкретна информация пиши във форума на Ситроен.Там има достатъчно колеги с С4-ки, които биха могли да ти разяснят нещата в подробности. Лично за мен С4 е най-несполучливата кола от С серията от този период.
      Last edited by M.Gruev; d.m.y г., 10:32.
      Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
      Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Колеги поотказахте ме

Comment

За тези пари можеш да си вземеш С5 I. Покарай някоя и сигурен съм, че ще ти хареса. Това е един много приятен и комфортен семеен автомобил.
          Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

С 5 e и много качествен автомобил, наистина е подходящ за семеен автомобил.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
              С 5 e и много качествен автомобил, наистина е подходящ за семеен автомобил.
              А бе хора вие в Ц5-ца качвали ли сте се? Карали ли сте? Супер зле е и като интериор и като екстериор и като ергономичност и като качество. Едната мека возия има тая кола, ама другото е зле.

Единствено Ц6-цата ми харесва до някъде от ситроените.
              Lexus IS200

Comment

..

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                Страаааааааааааашно дърво!!!
                Известно време имах наблюдения върху 1.6 дизел и единственото хубаво нещо в тая кола беше ниския разход - всичко друго е ебааааааааси гадното!
                Отзад все едно си на винкел, вместо амортисьори.... гадно-евтина пластмаса.... дървени седалки.... за дизайна няма да говоря, защото е субективно.... в конкретния случай офертата никак не е рентабилна с този малък двигател.... и т.н., и т.н....
                Иначе разхода си е нормален, ноооо.... Не се занимавай, по-добре!

Абсолютно Вярно.Моя приятелка работеше в Ситроен и си купи върнат такъв лизингов на 20 000 км до колкото можеше тя да вярва на колегите си.Същия двигател, като купето беше с 3 врати.Супер ЧУК наистина.нито върви хлопаше......самата пластмаса на 20 000 км смятай...отделно на това никаква тяга и нищо, което да те впечатли...и както винаги съм си знаел и преди а и колегите знаят малкия двигател е равен на голям разход и малки емоции...така, че за мен това е кофти вариянт пък решението си е твое колега.

Поздрави,
                Бивша:156 2.4 JTD-140 Distinctive
                Настояща: Opel Vectra Caravan 1.9 CDTI- 150 h.p.живички мъркат.

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                  А бе хора вие в Ц5-ца качвали ли сте се? Карали ли сте? Супер зле е и като интериор и като екстериор и като ергономичност и като качество. Едната мека возия има тая кола, ама другото е зле.

Единствено Ц6-цата ми харесва до някъде от ситроените.
                  Не съм, гледал съм го и четох статия в Аутобилд за това
                  sigpic

Comment

Аз пък имам лични наблюдения на над поне 15 С5-ци и то с горе-долу всички дизелови мотори, които изобщо се слагат в тях. Мога да кажа, че ако колата не е сбъркана от каране и е гледана що годе добре това е един наистина страхотен семеен автомобил. Най-големият му плюс пред любимите ни Алфи естествено е страхотната возия и много здравaтa и сравнително евтина за ремонт ходова част.
                    Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от M.Gruev Покажи съобщение
                      Аз пък имам лични наблюдения на над поне 15 С5-ци и то с горе-долу всички дизелови мотори, които изобщо се слагат в тях. Мога да кажа, че ако колата не е сбъркана от каране и е гледана що годе добре това е един наистина страхотен семеен автомобил. Най-големият му плюс пред любимите ни Алфи естествено е страхотната возия и много здравaтa и сравнително евтина за ремонт ходова част.

+ това, че е невероятно маневрен.
                      Разхода на 110 коня дизел, който беше близо до мен бе около 7,2-7,5 л/100км.
                      За 250 хил км. в БГ само няколко тампона по окачването са сменяни + ремонт на механизма за отваряне на заден капак + още няколко дреболии.
                      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Е съответно, както си и мислех в Аутобилд са си прави
                        А и в днешния брой от 23 август 2012 отново има статия за С5 на старо с много добра оценка.
                        Last edited by fred; d.m.y г., 09:03.
                        sigpic

Comment

Working...
                        X