If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
...ма те, като гледам, на първо време са вдигнали цените...
Онзи ден ме заболя сърцето, когато в една Франкфуртска кръчма требе ше да давам по 2,80 Euro за 2cl = 20гр алкохол (водка)
Басиии скъпия кеффф... Те зат'ва лющят само бира май ...
че то бирата там в гадна кръчма е 3,50 Euro, а в нормална 5 Euro за 0,5 L бяла бира... Е тва е скъп кеф.
...ма те, като гледам, на първо време са вдигнали цените...
Онзи ден ме заболя сърцето, когато в една Франкфуртска кръчма требе ше да давам по 2,80 Euro за 2cl = 20гр алкохол (водка)
Басиии скъпия кеффф... Те зат'ва лющят само бира май ...
че то бирата там в гадна кръчма е 3,50 Euro, а в нормална 5 Euro за 0,5 L бяла бира... Е тва е скъп кеф.
Не е скъпо,нормалните цени са . А за по-големите градове от тези цени нагоре...и голяма водка е 0.40 не е като при нас 100гр
(всъщност рядко има голяма и малка има само водка - 0.40)
а 4 евро за 25мл ? Нищо не си дал ти Цигарите са гадост неземна и трее са гадно изрисувани ! За алкохола незнам, но каква реклама гледам вече няколко пъти за карането пил.... е това е сладка гадост ! Абееее трее ги спрат със закон тия цигари! Марихуаната що е забранена.... разликата е никва, даже са по-опасни !
Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
хахаха незнам ама тези рекорди за най-стар човек много ме кефят. днес във вестника четох,че е починала най-старата жена на света,която е била на 116 години (Обърнете внимание колко наследници има ),ето статията , а тази тук я дават на 120, иди ги разбери
Comment