Известие

Collapse
No announcement yet.

Паркирам и живея в центъра.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Утре (01 10 2012) се организира поредното протестно шествие срещу безобразията на общината, свързани с новите правила за паркиране.

Сборен пункт на площад "Славейков" - 18:30.

Протестиращите ще се отправят към сградата на общината, където ще се състои митинг.

Внесен е колективен иск в административния съд. Делото ще се гледа на 05 10 2012.
    Last edited by ecotronic; d.m.y г., 19:45.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Утре (01 10 2012) се организира поредното протестно шествие срещу безобразията на общината, свързани с новите правила за паркиране.

Протестиращите ще се отправят към сградата на общината, където ще се състои митинг.

Внесен е колективен иск в административния съд. Делото ще се грледа на 05 10 2012.
      Там съм

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
        .......аз в гаража държа само мотоциклети.
        Така съм го "обзавел", че даже и да искам, просто не мога да вкарам лека кола.
        Ми пробвай със засилка, с повечко газ...то гаража и мазата са като женско сърце, има място за всичко.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Утре (01 10 2012) се организира поредното протестно шествие срещу безобразията на общината, свързани с новите правила за паркиране.

Внесен е колективен иск в административния съд. Делото ще се гледа на 05 10 2012.
          Утре паяците тръгват
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

• А бе чух, че скобата е станала към 70лв....за да я отключат....вчера ми бяха сложили на ул. Парчевич...и си я резнах с флекса....пребрах си я...ще си я ремонтирам...и ще си я слагам като се шматкам по центъра....хем няма да ме закачат....хем един вид против кражба на колата....кризата учи на всичко, ще пестим и от застраховка)
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
              А бе чух, че скобата е станала към 70лв....за да я отключат....вчера ми бяха сложили на ул. Парчевич...и си я резнах с флекса....пребрах си я...ще си я ремонтирам...и ще си я слагам като се шматкам по центъра....хем няма да ме закачат....хем един вид против кражба на колата....кризата учи на всичко, ще пестим и от застраховка)
              Това е страхотна идея, как да се преборим с безработицата........... Един произвежда скоби, друг ги слага, ние ги режем и предаваме за скрап, стоманодобивът произвежда профили и цикълът се затваря............
              Всички са доволни с изключение на Фън-дъвкова.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• ще изядеш 500-1000 лв глоба , снимали са те и скобата им сега я няма
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                  ще изядеш 500-1000 лв глоба , снимали са те и скобата им сега я няма
                  А не би ли трябвало да докажат първо, кой я е махнал? Или сме виновни до доказване на противното?
                  Lexus IS200

Comment

• Някой му е направил "услуга" да му свали скобата?
                    Интересен номер
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                      Някой му е направил "услуга" да му свали скобата?
                      Интересен номер
                      Всякакви номера има... Циганите как ни правят услуги, като свалят шахтите?
                      Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                        А бе чух, че скобата е станала към 70лв....за да я отключат....вчера ми бяха сложили на ул. Парчевич...и си я резнах с флекса....пребрах си я...ще си я ремонтирам...и ще си я слагам като се шматкам по центъра....хем няма да ме закачат....хем един вид против кражба на колата....кризата учи на всичко, ще пестим и от застраховка)
                        Получило се е отмъщението на апахите, но тепърва ще се убеждаваш, че това е пирова победа.
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                        sigpic

Comment

• Хаха един приятел направи същото. Тормозят го че бил присвоил чужда собственост, ама както той казва "боли ме" . По цял ден им звъни да им обясни че ще ги съди и ги прави криви, вече не искат и да го чуят.

Comment

• Не знам как паркират в центъра но днес на паркинга на Джъмбо-Ботевградско шосе а паркинга не е никак малък някой е успял смачкал прилично калника....

---------- Post added at 01:44 ---------- Previous post was at 01:42 ----------

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение

.......хитрец си ти Андрешко!
                            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Днес отново са отложили делото за паркирането.
                              За пореден път става ясно това, че държавата ни е най-голямата структура на организираната престъпност.
                              Подробности тук.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                                Не знам как паркират в центъра но днес на паркинга на Джъмбо-Ботевградско шосе а паркинга не е никак малък някой е успял смачкал прилично калника....

---------- Post added at 01:44 ---------- Previous post was at 01:42 ----------

Е София голям град, неударена кола и нее***а жена няма. Не са коси, ламарина, ша го упрайш, ма що тряа да става така.
                                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                                X