Известие

Collapse
No announcement yet.

Паркирам и живея в центъра.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    Добре, а поне единия апартамент не е ли отдаден под наем?
    Би ли споделил каква е стойността на данък сгради/смет?

П.П.
    Не ме разбирай погрешно - нямам за цел да се заяждам. Питам съвсем добронамерено!
    На моя апартамент данъка е 210 лева на година по бележка, на апартамента, в който живее майка ми( на ндк) не знам, не съм виждал бележката.

---------- Post added at 17:14 ---------- Previous post was at 17:05 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Няма тук безочливи управляващи, тук има опит за създаване на ясни правила, а те са елементарни
    Скъпо е паркирането в идеалния център на столицата.
    Когато си купуваш апартамент мислиш и за паркомясто.
    Когато си купуваш апартамент през, който минават тръби на топлофикация после нямаш право да рИвеш като магаре с къса пишка.
    Да живееш в центъра............трябва да имаш средства.
    Тук някой каза, че взема 650 лв заплата....еми пич не трябва да живееш в центъра, соца свърши
    Продавай и купувай на по-евтино място.
    Крайно време е да се научим, че класовото разделяне не е лошо, но за да живееш в центъра на столицата трябва да имаш нужните средства за това.
    Я просто да ходиш и да се застреляш някъде...Ще се изнасям аз от апартамента, в който съм роден и израснал, за да може някой селяндур да дойде да живее тук, при условие, че до вчера е копал доматите, не знае как се изговаря асансьор и прескача релсите да не го хване тока. Не на война, ами не знам какво ще направя срещу хора с твоя манталитет.
    ЕДИТ: Доко, относно паркоместата, по тротоара пред блока да ти обясня, понеже чета, че още не си схванал... тротоара е разделен на 2 - два метра тротоар ,останалото е правено НЕ ОТ МЕН единствено, с друг асфалт и ясно се вижда очертанието.ОСТАНЛОТО се води ДВОР НА БЛОКА ! Имаме си дори нотариален акт за собствеността на МЕТРИТЕ пред и зад блока. Тъй като на този, наречи го, ако искаш ЧАСТЕН ТРОТОАР, има място за 4 коли, както съществуват и 2 гаража, за да мога да паркирам колата си на МОЕТО място, плащам наем на входа. Защо плащам наем на входа, ами , защото моите идеални части са 1.20 х 0.80 от тротоара, съответно колата ми не може да се събере на 1 квадратен метър и се налага да си платя на останалите собственици. Парите ми отиват за входа, при касиерката ни.
    Затова, някой като ми спре на мястото, има последствия, надявам се, си ме разбрал. Друг да паркира тук без моето знание и съгласие е все едно някой непознат да паркира втвоя двор на къщата ти.
    Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 20:30.

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
      Като бащината стряха ти е скъпа- паркираш колата в краен квартал на София и си живееш в центъра. Не е нужно да си виждаш колата от прозореца нали? А в центъра ще разцъкваш с градски транспорт. Пък събота и неделя ще си разцъкваш в колата. Какъв е проблемът?

Това горното важи за всички живеещи в центъра!
      Аха... Ела паркирай в Дружба след 18ч. По-гъчкано е и от центъра

Comment

• Стефко, не се впрягай, минал съм по този път, а проблема с паркирането пред вратата на двора (гаража) се реши генерално когато въведоха синя зона в Бургас.
        А относно мераците с агресия да си пазиш парко-мястото може да доведе само до това. Версията която се тиражира в пространството не отговаря на истината, но конфликта е налице, последствията също, лично познавам главния "герой". http://novinite.bg/articles/17428/Pi...tara-na-Burgas

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
          Стефко, не се впрягай, минал съм по този път, а проблема с паркирането пред вратата на двора (гаража) се реши генерално когато въведоха синя зона в Бургас.
          А относно мераците с агресия да си пазиш парко-мястото може да доведе само до това. Версията която се тиражира в пространството не отговаря на истината, но конфликта е налице, последствията също, лично познавам главния "герой". http://novinite.bg/articles/17428/Pi...tara-na-Burgas
          я кажи каква е неофициалната версия за историята
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka
            Суска, евала бате... Когато си прав си прав. Ако не беше и в тази тема лизането на гъза на pinko, което недвусмислено демонстрираш, щях да те поздравя за нея...
            Eeeeeee, ай ся лизане имало
            Какво толкова съм му написал, снимките са му добри.
            А за бмв то,просто намекнах, че то освен технически по добре, и като дизайн е по-хубаво от най-хубавите съвременни алфи.
            Всъщност защо ти се обяснявам?

---------- Post added at 18:15 ---------- Previous post was at 18:13 ----------

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
            На моя апартамент данъка е 210 лева на година по бележка, на апартамента, в който живее майка ми( на ндк) не знам, не съм виждал бележката.

---------- Post added at 17:14 ---------- Previous post was at 17:05 ----------

Я просто да ходиш и да се застреляш някъде...Ще се изнасям аз от апартамента, в който съм роден и израснал, за да може някой селяндур да дойде да живее тук, при условие, че до вчера е копал доматите, не знае как се изговаря асансьор и прескача релсите да не го хване тока. Не на война, ами не знам какво ще направя срещу хора с твоя манталитет.
            ЕДИТ: Доко, относно паркоместата, по тротоара пред блока да ти обясня, понеже чета, че още не си схванал... тротоара е разделен на 2 - два метра тротоар ,останалото е правено НЕ ОТ МЕН единствено, с друг асфалт и ясно се вижда очертанието.ОСТАНЛОТО се води ДВОР НА БЛОКА ! Имаме си дори нотариален акт за собствеността на МЕТРИТЕ пред и зад блока. Тъй като на този, наречи го, ако искаш ЧАСТЕН ТРОТОАР, има място за 4 коли, както съществуват и 2 гаража, за да мога да паркирам колата си на МОЕТО място, плащам наем на входа. Защо плащам наем на входа, ами , защото моите идеални части са 1.20 х 0.80 от тротоара, съответно колата ми не може да се събере на 1 квадратен метър и се налага да си платя на останалите собственици. Парите ми отиват за входа, при касиерката ни.
            Затова, някой като ми спре на мястото, има последствия, надявам се, си ме разбрал. Друг да паркира тук без моето знание и съгласие е все едно някой непознат да паркира втвоя двор на къщата ти.
            Еми ще се изнесеш, като не ти отговаря на стандарта, ще се изнесеш.
            То за това имаме проблем и със санирането на сградите в центъра, просто е пълно със социално слаби централни молекули. Когато не ти стигат кинтите да живееш там, напускаш.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
              я кажи каква е неофициалната версия за историята
              Като се видим на бира.
              Коментара под статията е най-близко до реалноста. ;-
              Цитат:
              "Аз па едно немога да разбера - ще видя аз пиян, дрогиран и въоръжен с три ножа, мачете и гърло на счупена бутилка да вилнее и да ме гони по улицата и нема да си плюя на петите и дим да ме няма? Тия хора що не са избягали от „касапина“, като са го видели в тоя „потресаващ“ вид? Ще кажат – атлет , бързо бяга… е как, като бил насмукан – би трябвало да се клати, да залита - дори баба с бастун би офейкала за отрицателно време от такъв. По-скоро вярвам, че са го заобградили, а човека е извадил оръжие, за да се защити от опитите им да го млатят. Отнесъл го е здравия татуиран батка, като най-голям бабаит от групата пишман-биячи. Историята, съшита сякаш с бели конци е изфантазирана от някого, а целта вероятно - медийна какафония за привличане на читателски калабалък. Преди малко в Блиц четох, че Каракашев е настанен за лечение в психиатрията в една стая с буковския канибал Георгов - мда ама в същото време пиел, чувам - кафе с приятели в центъра. Накрая ще се окаже, че не било метадон, ми аспирин и не било алкохол, а лимонада. Ютията ще се окаже хвърлена от друг по него, мачетето ще стане ножка. Ако е психопат нека го съдят или лекуват, ама ако е невинен той би трябвало да съди тия дет го изкарват главорез. Толкоз ли по Калоян няма монтирани камери за видеонабюдение да видим каква всъщност е истината?"
              http://www.factor-bs.com/news-23985.html

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                Стефко, не се впрягай, минал съм по този път, а проблема с паркирането пред вратата на двора (гаража) се реши генерално когато въведоха синя зона в Бургас.
                Не мога да не се впрягам Доко, това е наболял проблем, който се оправя само по един начин. Аз през последните 5 години (откато проблема с паркирането назря), не съм паркирал в ничии двор, пред ничии гараж, не съм запушил ничия кола.
                Сега гледах едно предаване по канал 3, в което ясно и логично бяха изразени мотивите, защо е НЕЗАКОННО да се искат пари от живущите в центъра, как се опитват да изгонят обикновения човек от имота му по този начин, дадоха се примери с европейски столици, които както и да го погледнеш са по- напред от нас във всяко едно отношение, в които НЕ се плаща такова нещо от живущите - примери бяха дадени с Барселона - 0 евро, Брюксел - 0 евро, Люксембург - 0 евро, Букорещ - 7 евро. А всички можем да напарвим аритметиката, къде какви доходи имат гражданите.
                Тук проблема е, че се делим на потърпефши и злорадстващи, на това разчитат управниците ни, за да ни държат в шах. Независимо кой къде живее, трябва да се вдигнем всички и да отстояваме правата си, защото, както разбрах сего от това предаване, това е незаконна наредба, вече отхвърлена от КС един път.
                Искали били да направят София по-чиста и по уредена.Ами с паркираните коли, тя не става по-мръсна, тези коли не генерират газове...Газове и замърсяване се генерира, когато се спира на едно място всеки 1 час (щото май вече само за толкова имаш право да паркираш в синя зона) Моята кола и колата на съседа не генерира газове, щото те си стоят цял ден паркирани.
                Всичко е с цел имотите тук да се обезценят още повече, да бъдат изкупени от хора с интереси, след което да бъдат препродадени, или да се бутат и правят молове и други подобни.
                Я, ако можеш и това с тоя данък лукс (който току що научих ) ми кажи, как били искали да приемат, хората с климатици да плащат по- голям данък от хората без..хората с алуминиеви и пвц дограми също....Къде е лукса в случая, кое е лукса.
                Спирам, че мога да пиша до утре сутринта, ама с моето нервиране, нищо няма да постигна. Трябва всички да се нервираме и да излезем да отстояваме правата си, не да мишкуваме и да злорадстваме, което за жалост си е чисто българска черта и манталитет - виж Нане хак да му е, че живее в центъра, аз като живея в люлин 17 осма част не плащам. Ей затова губим винаги, щото няма единство

---------- Post added at 18:25 ---------- Previous post was at 18:22 ----------

[/COLOR]

Еми ще се изнесеш, като не ти отговаря на стандарта, ще се изнесеш.
                То за това имаме проблем и със санирането на сградите в центъра, просто е пълно със социално слаби централни молекули. Когато не ти стигат кинтите да живееш там, напускаш.[/QUOTE]

Мен парите си ми стигат да си покривам разходите, да се глезя, когато искам с каквото искам. Ама не ми изнася някаква криворазбрана амеба като теб , да ми нарежда и да ми злобее,щото живее до (около) затвора и не му изнася ,че за толкова са събрали техните, или той самия

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Сусе, ама ти продължаваш да бръщолевиш глупости и после аз съм философствал излишно
                  Моля те, кажи ми, че не правиш разлика, между преместването ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ на семейството на pinko и преместването НАСИЛА, след ЗАКОНЕН РЕКЕТ, оказан върху живущите на пъпа на София?!
                  Моля те, кажи, че няма разлика, моля те, моля те....
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                    Не мога да не се впрягам Доко, това е наболял проблем, който се оправя само по един начин. Аз през последните 5 години (откато проблема с паркирането назря), не съм паркирал в ничии двор, пред ничии гараж, не съм запушил ничия кола.
                    Стефчо щом живееш до паметника Левски знам един безплатен паркинг,аз там си паркирам колата за сега винаги има места.
                    Пък и сме комшии,можем да сръбне по едно пиене.
                    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• И трола, все се изявава какъв застъпник на закона е и как всичко незаконно трябва да се наказва със смърт едва ли не, що не отвори един закон, да ппопрочете колко НЕЗАКОННИ са всичките тия такси и налози. Или да се поинтересува поне малко, преди да започне с троленето и злорадстването. Ако пък не си изясни позицията, да почне да ми идва в офиса и да ми оставя по 150 лева ей така без да получава нищо, всака година, пък, ако иска може и всеки месец да оставя....като е толкова богат материално и духовно и е такъв законозастъпник
                      Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 21:33.

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                        Сусе, ама ти продължаваш да бръщолевиш глупости и после аз съм философствал излишно
                        Моля те, кажи ми, че не правиш разлика, между преместването ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ на семейството на pinko и преместването НАСИЛА, след ЗАКОНЕН РЕКЕТ, оказан върху живущите на пъпа на София?!
                        Законни я рекет тепърва предстои.Когато данъците станат такива каквито трябва да бъдат, всичко ще си дойде на мястото.
                        И стига с тези тъпотии за кореняци.
                        Всеки в един или друг момент се е преселил.
                        Щом си роден в един град, то този град е твой, наравно с всички останали, казвам го независимо, че прабаба ми е софиянка, но повтарям не е от "аристокрацията" хахаха, в третата българска държава аристокрация имало.

---------- Post added at 18:33 ---------- Previous post was at 18:32 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                        Сусе, ама ти продължаваш да бръщолевиш глупости и после аз съм философствал излишно
                        Законният рекет тепърва предстои.Когато данъците станат такива каквито трябва да бъдат, всичко ще си дойде на мястото.
                        И стига с тези тъпотии за кореняци.
                        Всеки в един или друг момент се е преселил.
                        Щом си роден в един град, то този град е твой, наравно с всички останали, казвам го независимо, че прабаба ми е софиянка, но повтарям не е от "аристокрацията" хахаха, в третата българска държава аристокрация имало.
                        К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                          Стефчо щом живееш до паметника Левски знам един безплатен паркинг,аз там си паркирам колата за сега винаги има места.
                          Кайо, аз къде да паркирам имам, по- горе дори обясних къде с подробности. Не съм пряко засегнат от тия български дивотии, ама съседите ми са засегнати. Щом сме съседи идвай в парка на по бира, винаги готов, когато не съм на бач :)

Троле, тук съм до някъде съгласен с теб... трябва да стаен както е на всякъде, ама в 80 процента от евростолиците,НЯМА такава такса, дадох примери, или таксата е РАЗУМНА. Аза стандарт ми говори, когато пенсиите станат 1000 евро, а заплатите 3000 евро!!! На този етап с минимална заплата 290 лева, или беше 310 не знам вече, само идиот може да измисли такива такси, данъци и налози.
                          Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 21:38.

sigpic
                          Alfa Romeo 159 EX

Comment

И трола, все се изявава какъв застъпник на закона е и как всичко незаконно трябва да се наказва със смърт едва ли не, що не отвори един закон, да ппопрочете колко НЕЗАКОННИ са всичките тия такси и налози. Или да се поинтересува поне малко, преди да започне с троленето и злорадстването. Ако пък не си изясни позицията, да почне да ми идва в офиса и да ми оставя по 150 лева ей така без да получава нищо, всака година, пък, ако иска може и всеки месец да оставя....като е толкова богат материално и духовно и е такъв законозастъпник

Няма да ти влезна в тона.
                            Сгреших ли, че пуснах тази тема?
                            Сам ли съм в съжденията си този път?
                            Необходимо ли е да ме квалифицираш?

---------- Post added at 18:37 ---------- Previous post was at 18:35 ----------

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                            Няма да бъде дълго безплатен.
                            К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                              Няма да ти влезна в тона.
                              Сгреших ли, че пуснах тази тема?
                              Сам ли съм в съжденията си този път?
                              Необходимо ли е да ме квалифицираш?

---------- Post added at 18:37 ---------- Previous post was at 18:35 ----------

Няма да бъде дълго безплатен.
                              Ти НЕ можеш да ми влезеш в тона, нито простащината ти е на ниво, нито интелекта . Ти си просто хейтър, злобар, трол, за който всяко нормално нещо е незаконно, неправилно, все едно си политик от действащото народно събрание

sigpic
                              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Ти НЕ можеш да ми влезеш в тона, нито простащината ти е на ниво, нито интелекта . Ти си просто хейтър, злобар, трол, за който всяко нормално нещо е незаконно, неправилно, все едно си политик от действащото народно събрание
                                "Солени дни или нощи ще бъдем двама по-гащи, с мен бъдиииии"...хахахаха
                                Ти си порода киселяк.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X