Известие

Collapse
No announcement yet.

Паркирам и живея в центъра.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение

---------- Post added at 18:37 ---------- Previous post was at 18:35 ----------

Няма да бъде дълго безплатен.
    Не бъди сигурен а и дори и да е така не ме касае,на този адрес съм временно.

---------- Post added at 21:54 ---------- Previous post was at 21:52 ----------

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
    Кайо, аз къде да паркирам имам, по- горе дори обясних къде с подробности. Не съм пряко засегнат от тия български дивотии, ама съседите ми са засегнати. Щом сме съседи идвай в парка на по бира, винаги готов, когато не съм на бач :)
    Ми аз утре съм до към 21:00 на работа,ако и ти си свободен около този час можем да пийнем малко.
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

"Солени дни или нощи ще бъдем двама по-гащи, с мен бъдиииии"...хахахаха
      Ти си порода киселяк.

Човека е изчезваща порода "Българин",който се възмущава от поредния опит да бъде обран от тези които сам е избрал да го управляват.

Немога да разбера защо така се дразните на хора които имат имоти около и в центъра?

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

"Солени дни или нощи ще бъдем двама по-гащи, с мен бъдиииии"...хахахаха
        Ти си порода киселяк.
        Аз мили ми тролчо съм порода реалист. Циник - да, но в рамките на разумното, с дълбоко изразено чувство за справедливост, правилно и неправилно. А ти мили ми Смехурко си просто едно бодливо хейтърче, криещо се зад високопарните си изказвания ,злобеещо за успеха на другите и усмиващо неуспеха на останалите.
        Цялата ти тема е с цел злоба и завист, ненавист и сеирджийство.

---------- Post added at 18:59 ---------- Previous post was at 18:57 ----------

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение

Ми аз утре съм до към 21:00 на работа,ако и ти си свободен около този час можем да пийнем малко.
        Утре и вдруги ден съм на работа. След Четвъртък съм напълно свободен :)

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение

При теб има ли нещо постоянно?

---------- Post added at 19:05 ---------- Previous post was at 19:03 ----------

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
          Човека е изчезваща порода "Българин",който се възмущава от поредния опит да бъде обран от тези които сам е избрал да го управляват.

Немога да разбера защо така се дразните на хора които имат имоти около и в центъра?
          Българинът трябва да се научи да си плаща.
          Не се дразня на никой. Дразня се на мишкуването.
          Българинът е единствения европеец живеещ с материални активи далеч над неговите финансови възможности.

---------- Post added at 19:06 ---------- Previous post was at 19:05 ----------

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
          Аз мили ми тролчо съм порода реалист. Циник - да, но в рамките на разумното, с дълбоко изразено чувство за справедливост, правилно и неправилно. А ти мили ми Смехурко си просто едно бодливо хейтърче, криещо се зад високопарните си изказвания ,злобеещо за успеха на другите и усмиващо неуспеха на останалите.
          Цялата ти тема е с цел злоба и завист, ненавист и сеирджийство.

Ха, той бил реалист. Ти си наивник, малък идеалист, обречен да се удави в собствения си наивинитет.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

При теб има ли нещо постоянно?
            Има,аз съм постоянен в много отношения(в пиенето и пушенето например) но е трудно да го разбереш докато не се научиш да разграничаваш виртуално от реално.

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
              Има,аз съм постоянен в много отношения(в пиенето и пушенето например) но е трудно да го разбереш докато не се научиш да разграничаваш виртуално от реално.
              Аз го разграничавам, ти го смесваш?
              Прав ли съм........хаха
              За мен виртуалното си е виртуално и винаги остава такова, а ти преминаваш от виртуално в реално.
              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение

Сряда вечер пътувам за Солун,четвъртък вечер съм в София но не знам по кое време,абе от четвъртък натам все някой ден ще се засечем.

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  Сусе, ама ти продължаваш да бръщолевиш глупости и после аз съм философствал излишно
                  Моля те, кажи ми, че не правиш разлика, между преместването ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ на семейството на pinko и преместването НАСИЛА, след ЗАКОНЕН РЕКЕТ, оказан върху живущите на пъпа на София?!
                  Моля те, кажи, че няма разлика, моля те, моля те....
                  Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  ....
                  От глупави разсъждения, пак пропусна да ми отговориш
                  Ще улесня отговора ти до една сричка, като за форумни прасенца - има ли разлика (ДА) или няма разлика (НЕ)
                  sigpic

Comment

Аз го разграничавам, ти го смесваш?
                    Прав ли съм........хаха
                    За мен виртуалното си е виртуално и винаги остава такова, а ти преминаваш от виртуално в реално.
                    Грам не ги смесвам....но ти знаеш по-добре.....
                    Не съм аз човека,който вади заключения за друг човек от изписаното в нета,оценявам хората винаги след жив контакт за разлика от теб.

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                      От глупави разсъждения, пак пропусна да ми отговориш
                      Ще улесня отговора ти до една сричка, като за форумни прасенца - има ли разлика (ДА) или няма разлика (НЕ)
                      Я пак провери, дали не ти отговорих.
                      К.М.

Comment

• Стефане, чудя се какво още му се връзваш на тролчо.

Мястото му е ето тук.

Аз вече нямам грижи с него.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                          Стефане, чудя се какво още му се връзваш на тролчо.

Мястото му е ето тук.

Аз вече нямам грижи с него.
                          Това, че си си запушил носа, не означава, че все още не си до колене в лайна...........

---------- Post added at 19:19 ---------- Previous post was at 19:18 ----------

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                          Грам не ги смесвам....но ти знаеш по-добре.....
                          Не съм аз човека,който вади заключения за друг човек от изписаното в нета,оценявам хората винаги след жив контакт за разлика от теб.
                          Именно, аз тук вадя заключения само от виртуалния контакт, не ги смесвам.
                          К.М.

Comment

• Моля те, кажи ми, че не правиш разлика, между преместването ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ на семейството на pinko и преместването НАСИЛА, след ЗАКОНЕН РЕКЕТ, оказан върху живущите на пъпа на София?!
                            Не бих казал, че беше преместване по собствено желание. Бяхме принудени от обстоятелствата. На някои може да не им прави толкова силно впечатление, че живеят в кочина. Въпросът е за прага на търпимост - но явно някои хора предпочитат да им е гадно и да мрънкат и протестират, отколкото да вземат важни решения и сами да определят живота си.

А и нима 150 лева на година може да са фактор, който НАСИЛА да те накара да се махнеш от центъра? Ако едно домакинство не може да отдели 12,50 лева на месец за автомобила си, значи няма необходимите финансови ресурси да притежава и стопанисва автомобил.
                            Volvo XC90 D5 '06
                            Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                            Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                            ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                            ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

• Сусе, проверих - много неща си написал, но както винаги, нищо не си казал... типично

---------- Post added at 22:26 ---------- Previous post was at 22:22 ----------

Пинко, под "НАСИЛА" нямах предвид парите - ясно е, че те не биха били проблем при други обстоятелства съпътстващи плащането им.
                              Въпроса е принципен - някой ти казва "плащай или се изнасяй"
                              Last edited by Kuku; d.m.y г., 22:26. Основание: .
                              sigpic

Comment

Българинът трябва да се научи да си плаща.
                                Не се дразня на никой. Дразня се на мишкуването.
                                Българинът е единствения европеец живеещ с материални активи далеч над неговите финансови възможности.

Заплащането на някакъв данък или такса,става срещу получаването на някаква услуга,привилегия,отдаване на право......НЕМОЖЕ ДА ПЛАЩАШ ЗА НЕЩО,КОЕТО Е НЕФОРМУЛИРАНО!За какво точно плащаш?Че града се е презастроил?Че строителството е с недомислено-тъпанорски план?

С какви активи живее Българина бе човек?С миризлива панелка на 6-тия етаж?За която плащаш за да я купиш,плащаш данък на държавата (за чий чеп,че съм я купил от нея ли?) Единствено данък смет е абосолютно "нужен" данък.
                                И след като 40 години си плащал данък,за нещо което си купил веднъж от държавата и ремонтираш със собствени средства.Ако утре те тресне едно земетресение,и смрадливия панел се срути,какво аджеба ще получиш ТИ от държавата?!?
                                Ще ти подскажа - една солена глоба,че не си изчистил бетона и арматурата от общинската земя на която е бил построен блока ти!Защо се правиш на интересен.Одеве гледах как някакъв лайнар ми обеснява как трябвало акциза за горивата да стане като този в Европа.Ми няма ли някой да си извади европеския чеп от устата и да каже че в България заплатата е 10 пъти по ниска от европейската?!И че ако със заплатата си,един обикновен общ работник в Германия може да си купи 1000 литра бензин,тук същия такъв работник може да си купи 100 литра!!

Ти въобще като ги пишеш тия неща,мислиш ли изобщо?!Вземаш ли на предвид годишния доход на Българина?
                                Last edited by митака-пловдив; d.m.y г., 22:37.

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Working...
                                X