Първоначално публикувано от Доко
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Паркирам и живея в центъра.
Collapse
X
-
Сусе, пак на лични нападки го обръщаш, та ибаф.... както казваше един мъдрец
Надявам се осъзнаваш, че твойто мнение ми е през чушката
Пак ще кажа, че както вие ми говорите за изключения, така и аз, та не виждам нищо странно в така оформилия се диалог....
Щом ви кефи - отивате в Гърция и не ми/ни давате наклонsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеСусе, пак на лични нападки го обръщаш, та ибаф.... както казваше един мъдрец
Надявам се осъзнаваш, че твойто мнение ми е през чушката
Пак ще кажа, че както вие ми говорите за изключения, така и аз, та не виждам нищо странно в така оформилия се диалог....
Щом ви кефи - отивате в Гърция и не ми/ни давате наклон
Само, ако знеш какъв е процентът на хотелите бълващи лайна в БГ ще ти се свие шалтерчето, аз знам.
В Гърция няма такъв филм. За простотията не искам да ти обяснявам."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеОооо, аз пък изобщо нищо не искам да ми обясняваш
Бъди си чичка и не се занимавай с мен...."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеПо-добре чичка, но осъзнат, отколкото неосъзнат застаряващ, залисяващ и надебеляващ чичоподобен индивид каращ късен и досадно продължителен пубертет.
Стига си се големеел и превземал, звучиш ми превъзбуден малко, на тези години.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеСамо, ако знеш какъв е процентът на хотелите бълващи лайна в БГ ще ти се свие шалтерчето, аз знам.
В Гърция няма такъв филм. За простотията не искам да ти обяснявам.
....за сметка на това е пълно с българи,сърби и ,,македонци" в тези райони.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеTук можем да поспорим....всъщност има и такива хотели и район в Гърция,но местните ги знаят и не стъпват там.
....за сметка на това е пълно с българи,сърби и ,,македонци" в тези райони.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеА бе Сусо къф чичка, кФи 5 лева на 33 бре юноша бледен.
Стига си се големеел и превземал, звучиш ми превъзбуден малко, на тези години.
....мисли за 22-ри и фанти.
Та по темата са,найдеха ли софетета де да паркират?
...аз кат провинциален идиот дори не в центъра без сини,зелени и бенбени зони си взех квартира с паркмясто.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеТи си рупай ябълката и трай.
....мисли за 22-ри и фанти.
Та по темата са,найдеха ли софетета де да паркират?
...аз кат провинциален идиот дори не в центъра без сини,зелени и бенбени зони си взех квартира с паркмясто.
Всички ще свикнат, и ще бъдИ У рая, и оная раУта щИ е дукрая.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеИ после разправят, че в Гърция е мега, супер-дупер, гига яко.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеЗа яко е яко,поне за мен,ама,че има и райони лайнарници има,немога да си кривя душата.
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеЗа яко е яко,поне за мен,ама,че има и райони лайнарници има,немога да си кривя душата.
Точно в такъв средновековен кауш прекарах цяла седмица окован, заедно с шефа, който беше италианец.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеИ кой викаш ги пълни теЗ лайнарници, викаШ...Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
Comment