Известие

Collapse
No announcement yet.

Паркирам и живея в центъра.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• М-да-да ...

Ама едните са били Виенчани, а другите са билЕ Шопе ...

Дълъг е пътят от Шоп или селянин от прованса до Виенчанин ...
    Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Аз лично "пискам", защото в съседство има една голяма болница и едно голямо увеселително заведение и нито едно от двете няма изграден подходящо оразмерен паркинг. Като така, "клиентите" им паркират на местата на живущите и за тях места - йок.

На теб, Боби, харесва ли ти да идеш в магазина за сирене, да си платиш сиренето и да не ти го дадат?

Ей затова "пискам".

А иначе, като изключим пришълците, наличието или отсъствието на паркоместа е в пряка зависимост с умствените възможности на проектиращите градоустройствените планове.

Как искаш в Младост да има достатъчно паркоместа, когато някога за един 8 етажен вход са проектирани 20 паркоместа а сега има 30 автомобила?

Иди във Виена и ще видиш, че за разлика от София там отстоянието между сградите е голямо, улиците и тротоарите са широки и гъчканица от паркирани коли, няма.

А по времето, когато Виена е била европейска столица, София е била една кална нива. Значи не е било, като да не е имало откъде да гледат родните ни градоустройчици...
      Аз проблема съм го казал няколко поста преди това......http://clubalfaromeo.com/forum/showp.......иначе е хубаво да се писка....ама ние пискаме в нета, файда няма......не става така....когато ме цакаха с ГО в олимпик, отидох пред народното събрание и какво се оказа, аз няколко луди и 20-тина перничани от над 200 хил. преебани протестират.....гледай сега в момента гледам новини и кво става...оная система бонъс маус, каято ще въвеждат става мики маус.....как ти се струва....докога ще те шибат.....?....докато си траеш и не си търсиш правата....в нета не става.....то като се замисля, ако руснаците не са ни освободили, още да ни шибат турците.......едно въстание сме направили и пак предатели, за това не е успяло.......темата е дълга. защото задълбавам в политика....
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Много черногледство, много нещо. Нали реалните протести тръгвали от "социалните мрежи"?

Няма никаква гаранция, че нещо ще се оправи с реални протести.
        Навремето висях пред общината да протестирам срещу зелената зона а Фъндъкова си го премести в другия крачол.
        После протестирах за Пирин и имаше положителен резултат.
        Сега искат да свалят В. Симеонов, защото си изпуснал нервите, гаче ли, кой знае, колко ще се оправи положението на въпросните майки, като седне някой друг на неговия стол. Той поне се помъчи да направи нещо с олигофренията по морето. Аз лично не го неодобрявам.
        Last edited by ecotronic; d.m.y г., 20:34.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Много черногледство, много нещо. Нали реалните протести тръгвали от "социалните мрежи"?

Няма никаква гаранция, че нещо ще се оправи с реални протести.
          Навремето висях пред общината да протестирам срещу зелената зона а Фъндъкова си го премести в другия крачол.
          После протестирах за Пирин и имаше положителен резултат.
          Сега искат да свалят В. Симеонов, защото си изпуснал нервите, гаче ли, кой знае, колко ще се оправи положението на въпросните майки, като седне някой друг на неговия стол. Той поне се помъчи да направи нещо с олигофренията по морето. Аз лично не го неодобрявам.
          Напротив никакво черногледство, просто самата истина.....социалните мрежи се са едни клюкарници, показна сцена за комплексари и т.н...
          Валери Симеонов относно черноморието ни отдавна има интереси там, а това с децибелите е прах в очите на тъпия избирател..... министър да се занимава с това...ай стига бе...то закони няма, той тръгнал проверки да прави пълен смях...))...относно за оставката...щом си на това стъпало във властта, трябва да знаеш какво говориш,какви пет лева, какви нерви......липсва достойнство....един път няма да се извиня, втори път ще се извиня...ай стига.......а оставка няма как да подаде...властта е сладичка....не се ли нагледахме на политици шмекери.....

Comment

• Може и да има закони и правила, но е факт, че черноморието ни се превърна в третокласен бардак.
            Факт е също, че друг освен Симеонов, аз не видях да направи малко от малко срещу това.

Пък може и прах в очите да е. Де да знам. Склонни сме да вярваме на всякакви конспиративни теории, само и само да не видим слона.

Ей това се нарича комплексарщина.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Както винаги Свинята ви тури бибитката и сега си свиркате.
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Както винаги Свинята ви тури бибитката и сега си свиркате.
                )))....аха иде реч за автора на темата, още ни държи влага ебати и прасето....)...и той не е баш в центъра, в Банишора живее...
                Last edited by Бобби; d.m.y г., 00:42.

Comment

• Живота в центъра с личен автомобил каращ се всеки ден е кофти. По-добре тея пари за стикер да се дават за някой подземен паркинг и да се ходи пеш с метро ако е удобно, иначе си обречен на темерути, драскачи и наркоманчета евентуално да се гаврат с колата ти. Така се спестяват много нерви, пари и време, разбира се ако не работиш на края на София в някое забутано място или трябва да сменяш много линии да стигнеш. Ама то тука в България повечето хора са карачи, дори да излезеш в 11 часа през седмицата е задръстване, сякаш всеки работи в колата си и върши постоянно работа с нея. Търкалячи с една дума.
                  Fiat Bravo II 1.4 16v

Comment

Working...
                  X