Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тенденциозно е, братче - няма никакъв смисъл в подобно сравнение
    Ние и без друго знаем, че единия телефон е направен от пластмаса, а другия от Халюмин
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      Тенденциозно е, братче - няма никакъв смисъл в подобно сравнение
      Ние и без друго знаем, че единия телефон е направен от пластмаса, а другия от Халюмин
      А те щото клипчетата против iPhone не са?!
      Истината е, че ако конкурентните марки са на тази цена, просто ще им секнат продажбите.

Comment

• Аз лично мисля да взема 32 GB ... струва ми се , че приложенията и т.н. ще са все по-големи вече , и 16 GB ще са ми малко .
        Сега четох за HTC One X в един чужд форум , и доста бъгове име ... а и паметта му била 32 GB , но потребителя може да използва 26 ...
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

• АйФон мутри и сектанти - газ към Техномаркет където имат налична 5-ца срещу скромните 2099 лв.

Беееееееееееее
          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
            Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
            А и какъв е смисъла? Какво доказва?
            Няма да се замеряме с тях....
            Теста е невалиден.
            Въпрос на късмет е дали ще се счупи или не , защото повърхноста върху която ги изпускат не е напълно гладка. Това прави условията на тестване различни !
            Може да попадне на ръб на паве , а може и да не .

Хаха а това четохте ли го : "Apple: Алуминият се драска, свиквайте с това". http://www.mobilebulgaria.com/news/2...е-с-това
            "...От друга страна не всички телефони с алуминиев корпус са равни - Nokia N8 и E7 също са с такива панели и анодизирано покритие и досега не сме чували оплаквания за целостта на оцветяването. Това показва, че начини за прилагане на устойчиви покрития върху алуминий има...."
            ...

Comment

• http://www.mobilebulgaria.com/news/2...82-google-maps

Обясняват защо са се отказали от Гугъл мапс .
              А и как да не се надраска , като го жулят с ключове .
              Като не си пазиш вещите , си слагаш протектори за 20 кинта и си цар . На такива хора и титаниев телефон да им дадат , ще го строшат .
              А тия в техномаркет са луди ... има го на 1499 лв. телефона , в доказал се интернет магазин ... те го пускат с 600 лв. отгоре ... ама то докато има балъци , ще има и тарикати .
              Last edited by tokata_pz_flex; d.m.y г., 12:49.
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                АйФон мутри и сектанти - газ към Техномаркет където имат налична 5-ца срещу скромните 2099 лв.

Беееееееееееее
                Тия какво пушат, искам от същото...

Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                  АйФон мутри и сектанти - газ към Техномаркет където имат налична 5-ца срещу скромните 2099 лв.

Беееееееееееее
                  Кисела ябълка, викаш...

Comment

• Да се надраска панела за няколко дни звучи доста несериозно , особено за телефон от подобен клас ... С телена четка ли го жулят? Имам една Моторола вече осма година . Задния алуминиев панел няма драскотини по него , а от известно време го нося в един джоб с ключовете . Единсвено където падна два пъти на бетон и в единия ъгъл се показа алуминия под покритието. Страничната лайсна е лакирана и се напука след петата година чак .
                    Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                    А тия в техномаркет са луди ... има го на 1499 лв. телефона , в доказал се интернет магазин ... те го пускат с 600 лв. отгоре ... ама то докато има балъци , ще има и тарикати .
                    То не е само за телефони , като се почне от техника и авточасти , до какво ли още не . Нашите търговци са на принципа - "Ако мине номера , все някой ще се подлъже"
                    Last edited by RoMeO_156_GTA; d.m.y г., 12:59.
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                    Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                      http://www.mobilebulgaria.com/news/2...82-google-maps

да де, ама в доказалия се магазин го нямат наличен, а в техномаркета е там! Демек - ако искаш и можеш да си го позволиш ей ти го! И си пръв гъзар и тарикат!

Иначе Доко, друже, не ме грее мене Айфоня щото утре ми пристига Съ3-ката Не съм епъл фен, макар че ползвам таблет епъл. НЕ съм и самсунг фен. Никак даже. Принципно съм за Нокия, ама ако е андроидна, а таквази нема с параметрите които искам!

ИЗбирам си телефон по един единствен начин - хващам го и ако мога да напиша нещо с него, значи става. По разбирамеи причини (който ме е виждал) епъла не влиза в графата удобни за мен телефони. С тез тъчове човек не може нищо да напише без да натисне 4-5 околни буквички с финните си пръстета
                      Last edited by bouncer; d.m.y г., 13:02.

Comment

• И какво?! Ще замените вашият iPhone 4 с iPhone5, само заради половин инч?
                        Дано само и жена ви не мисли по този начин!
                        ...

Comment

• Много добре знаеш , че не е само половиния инч
                          Видя се на бенчмарк тестовете , че телефона е доста силен . Пък всеки си е с глава на раменете ... Аз лично ако имам 4С , няма да взема 5 ... но като нямам никакъв - ще си го взема .
                          Bouncer за мен лично е глупост да не се изчака малко , а да се дадат 2000+ лв. Но има хора ( фанатици ) които ще ги дадат
                          145 1.6 ТС '97 ех.
                          145 1.9 JTD '00
                          307 CC 2.0 '04

Comment

• именно
                            Залагат на сектанти и маниаци или на супер тежки гъзари, които нямат проблем за 500 - 1000 лв да се изгъзарят.

Comment

• Така е . То гледам и SGS3 в техномаркет е дооооста евтин ... Явно е политика на магазина , да те чакат на касата с една брадва и да ти режат главата
                              145 1.6 ТС '97 ех.
                              145 1.9 JTD '00
                              307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                                Така е . То гледам и SGS3 в техномаркет е дооооста евтин ... Явно е политика на магазина , да те чакат на касата с една брадва и да ти режат главата
                                е той си е токова. Глобул го дават на корпоративни клиенти със 100 лв по-малко. Ако го намериш по-евтино без договори и обвързваници свиркай

Comment

Working...
                                X