Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Абе много е лесно нещо да е скъпо и качествено,но самсунг постигнаха златната среда хем на добра цена хем здравичко и добро..
    Туй нЯщу във Фиат явно няма да го постигнат скоро .

Всеки си защитава това с което се е набутал .
    Аз съм си фен на Sony Ericsson от и от 2004 ползвам само ериксони .
    Добри , лоши - тръпката си е тръпка и си му търпя фасоните .
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
      Туй нЯщу във Фиат явно няма да го постигнат скоро .

Всеки си защитава това с което се е набутал .
      Аз съм си фен на Sony Ericsson от и от 2004 ползвам само ериксони .
      Добри , лоши - тръпката си е тръпка и си му търпя фасоните .
      Фиат не са, но опел го постигнаха.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• За Opel да си лафят у техния си форум .
        Тука сме подразделение на Fiat .
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

За Opel да си лафят у техния си форум .
          Отбелязвам само нещо

Сонито също е скъпичко
          Техен смарт с характеристиките на самсуняка, s3, колко ще струва?
          К.М.

Comment

Фиат не са, но опел го постигнаха.
            Грешиш, опел само оправиха проблема с ръждата...

Comment

Отбелязвам само нещо

Сонито също е скъпичко
              Техен смарт с характеристиките на самсуняка, s3, колко ще струва?
              Еми сравни текущите топ модели на двете марки и прецени . Почти на една цена са .

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
              Аааа я виж новата Insignia - то фарове то чудо .

Comment

За Opel да си лафят у техния си форум .
                Ша ти натреса сина на главата!
                Той е върл фен на Опел, просто защото това му е първата кола.
                Иначе суче лиги и по Алфи и по Катъра.
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Аааа я виж новата Insignia - то фарове то чудо .
                  Инсигнията е хубава, и ми е любопитно коя дизайнерска къща са ползвали от Опел?

Comment

• Няма проблем да си платя за приложенията , които ми трябват . Все пак биха ме улеснили
                    Ако ги има безплатни , защо да ги купувам ? Тия пари могат да отидат под формата на sms за някое нуждаещо се дете , вместо да ги дам за някоя платена алтернатива на безплатното приложение .
                    За това кой каква кола кара и какъв телефон има ... не е много уместно сравнението . Всичко е индивидуално При един може да е избиване на комплекси , при друг да е абсолютна апатия към мнението на околните , при трети - евтината поддръжка на колата и здравината и да са по-важни от лъскавите ламарини и пластмаси , а смартфона за 1000+ лв. да се използва за работа
                    Всичко е относително . Скоро си говорихме с Доко за моята адвокатка , караща БМВ 520 от ранните '90 години , и същевременно носеща часовник за 15 000 долара
                    Да , ама днес дойде с новата Х5 и разсея съмненията ми относно автентичността на hublot-a и очилата chrome hearts
                    iphone 5 , 4s , samsung , lg ... кой каквото му е на душа , на сърце ... и на джоб
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                      Говориш пълни глупости, сефте.

ЗА ЦЕНАТА СИ ОПЕЛ Е СТРАХОТНА МАШИНКА.
                      Дано сега стоплиш.

И корсата и астрата и вектрата, сигнума е добър, инсигнията, и сувчетата са добри също.

---------- Post added at 19:44 ---------- Previous post was at 19:42 ----------

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                      Няма проблем да си платя за приложенията , които ми трябват . Все пак биха ме улеснили
                      Ако ги има безплатни , защо да ги купувам ? Тия пари могат да отидат под формата на sms за някое нуждаещо се дете , вместо да ги дам за някоя платена алтернатива на безплатното приложение .
                      За това кой каква кола кара и какъв телефон има ... не е много уместно сравнението . Всичко е индивидуално При един може да е избиване на комплекси , при друг да е абсолютна апатия към мнението на околните , при трети - евтината поддръжка на колата и здравината и да са по-важни от лъскавите ламарини и пластмаси , а смартфона за 1000+ лв. да се използва за работа
                      Всичко е относително . Скоро си говорихме с Доко за моята адвокатка , караща БМВ 520 от ранните '90 години , и същевременно носеща часовник за 15 000 долара
                      Да , ама днес дойде с новата Х5
                      iphone 5 , 4s , samsung , lg ... кой каквото му е на душа , на сърце ... и на джоб
                      С последните думички опроверга всичко написано по-горе.
                      Адвокатката ти просто си е избирала кола.
                      К.М.

Comment

Говориш пълни глупости, сефте.

ЗА ЦЕНАТА СИ ОПЕЛ Е СТРАХОТНА МАШИНКА.
                        Дано сега стоплиш.

И корсата и астрата и вектрата, сигнума е добър, инсигнията, и сувчетата са добри също.[COLOR="Silver"]
                        [
                        А ти защо караш Алфа?
                        И я ми кажи Астра от 2005 ли ще си купиш, алфа Гт или 159, цената е еднаква?
                        И хич не ми хвали Опел, приятел си купи Зефира от магазина, преди 2 седмици счупи клапаните, колата е на 2.5 години, бензин 1.8.

Comment

• Суси , не си е избирала ...
                          Правят ремонт по пътя Пазарджик - Велинград и се е натресла в необозначени разкопки и потрошила 5-цата отдолу ...
                          5-цата вече не и върши работа - отива и си купува друга 5-ца , ама с Х отпред
                          145 1.6 ТС '97 ех.
                          145 1.9 JTD '00
                          307 CC 2.0 '04

Comment

• Кво против ФИАТ имате, долни фатаджии
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                              Кво против ФИАТ имате, долни фатаджии
                              ъъъъ - динамит ?

Comment

• Най-много да си взривите ФИАТите.... тваааа, Алфите
                                sigpic

Comment

Working...
                                X