Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    .... но мога да кажа както и друг път път съм го казвал - гъзарията не мори, а мъчи.
    Мъчи, мъчи, колко да мъчи, и кой мъчи?
    На ся се мъча от 2 часа да пиша на тоя айфон, вместо да се гърбя седнал на компира, или лаптопа да ми грее на топките, мъкааа, голяма мъка.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
      Купувайте "зрънчо" и "бор чвор", айфони на промоция няма... мухахаха
      А защо го свързвате с гъзария тоя айфон не мога да разбера?
      Има ли някой който си ползва смартфона за нещо по различно от игри, снимки, навигация и браузване?
      Питам, защото , аз не съм видял някой притежател на Андроид да прави нещо по различно с телефона си.
      Изброихте един куп тестове, но май само с тестовете си оставате!
      Утре отивам да си купя !
      За iphonИ се записах вече в 10ина сайта. И от там чакам !
      Гъзарията в България се свързва със скъпи вещи. Ябълката го докарва на цена за да бъде цел на гъзарите.
      Аз не съм видял досега нито едно Lamborghini Reventon. Дали съществуват или са мит ?!
      Мога да ти отговоря и сериозно за какво го ползвам ама няма смисъл , че ще изляза от контекста на темата.
      ...

Comment

• Доки, освен снимки/клипчета, навигация и интернет, аз го ползвам и за и-мейл, служебен "чат", банкиране, списък на задачите и т.н.....
        Игри на телефона НЕ играя, никога НЕ съм играл и никога НЯМА да играя
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
          Утре отивам да си купя !
          За iphonИ се записах вече в 10ина сайта. И от там чакам !
          Гъзарията в България се свързва със скъпи вещи. Ябълката го докарва на цена за да бъде цел на гъзарите.
          Аз не съм видял досега нито едно Lamborghini Reventon. Дали съществуват или са мит ?!
          Мога да ти отговоря и сериозно за какво го ползвам ама няма смисъл , че ще изляза от контекста на темата.
          Че в момента S3 струва повече от 4S, и все пак се смята ябълката за гъЗария, така ли?
          Объркан е народа, ама пак ще изпаднем във филосовска полемика.

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
          Доки, освен снимки/клипчета, навигация и интернет, аз го ползвам и за и-мейл, служебен "чат", банкиране, списък на задачите и т.н.....
          Игри на телефона НЕ играя, никога НЕ съм играл и никога НЯМА да играя
          Да бе Кире, също така ползване на TeamViewer, пазарене в сайтове и куп други, които преди това си ги правил през комп. Това е ясно, че става с всеки средно-скъп телефон. Аз се закачам с вас защото Токата попита за избор между два айфона, а всеки почна да си промотира играчката, ама "тънко" , та чак невинно наивно. Без лоши чувства към никой.
          Last edited by Доко; d.m.y г., 00:15.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
            Че в момента S3 струва повече от 4S, и все пак се смята ябълката за гъЗария, така ли?
            Объркан е народа, ама пак ще изпаднем във филосовска полемика.
            Не знам къде гледаш цените но моята справка показва: 1050 лв за 4S с най-малкият като цена договор, 900лв за S3 без договор.
            Да се върна на гъзарията - няма спор че ябълките са лъскави. И когато самсунга и iphone са на близки цени нали се сещаш че ще изберат по-лъскавото, по-големите цици, по-голямата кола, по-късата пола и т.н.
            ...

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
              Не знам къде гледаш цените но моята справка показва: 1050 лв за 4S с най-малкият като цена договор, 900лв за S3 без договор.
              Да се върна на гъзарията - няма спор че ябълките са лъскави. И когато самсунга и iphone са на близки цени нали се сещаш че ще изберат по-лъскавото, по-големите цици, по-голямата кола, по-късата пола и т.н.
              А бе 100 лева не са разлика, та да е определяща за покупка която е вид дългосрочна инвестиция и еднократен разход в рамките на година-две, според мерака и джоба. Аз обясних защо съм с айфон, може би в сегашната пазарна ситуация можеше и да съм с друг вид смартфон, което не ми пречи да пробвам, но на този етап нямам нужда. Айфона напълно задоволява потребностите ми от операционна памет и процесор, като не пропущам ден, без да му изтърбуша батерията до дъно. ф
              Last edited by Доко; d.m.y г., 00:26.

Comment

• Ми значи гъзарията почва оттам когато едно нещо не ти е нужно, не можеш да използваш възможностите му ами просто трябва да го имаш за да си мислят другите колко голяма работа си.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Да, иБей го забравих, но той може да мине и към броузването

По принцип съм съгласен само с едно нещо и мисля, че го изяснихме много отдавна - ако имаш 4С няма смисъл да купуваш 5, защото получаваш маааааалко повече неща за мноооооого повече пари.
                  Ако обаче имаш 4 или по-стар модел - купуването на 5 ще е голямо подобрение
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                    Да, иБей го забравих, но той може да мине и към броузването

По принцип съм съгласен само с едно нещо и мисля, че го изяснихме много отдавна - ако имаш 4С няма смисъл да купуваш 5, защото получаваш маааааалко повече неща за мноооооого повече пари.
                    Ако обаче имаш 4 или по-стар модел - купуването на 5 ще е голямо подобрение
                    Възможно е и да си прав.
                    Аз от два дни съм с ъпдейт на iOS6, даже си мисля, че 4 инча дисплей на 5-цата ще ми е малко в повече. Възможно и да е хубав, може и да е "прът", всичко това са слухове, както и навремето проблема с антената на 4-ката като излеЗна. Брат ми я имаше от първите дни, прати и насам два-три броя, ами нито при него, нито тук е имало проблем. Това е рекламен трик при американците, ползват го всички производители на коли, примерно Тойота са изтеглили 50000 броя автомобили заради проблем в спирачната система, подменили са стелките на шофьорското място, защото опирал в педала на спирачката. Сещаш се за други компании с такива проблеми? При айфон раздаваха безплатни калъфи.

п.с. Ето и нещо по темата:

Българският гъзар

ИВО СИРОМАХОВ

От всички познати на науката гъзари, българският гъзар е най-гъзар.

Той е на 30-40, а понякога на 50 години. Живее в грустен панелен апартамент, на десетина километра от центъра. Но на всичките си познати разправя, че там е “само временно”, докато завърши ремонта на огромния си мезонет на пъпа на София.

Никой не знае какво точно работи българският гъзар. Ако го попиташ, той отговаря уклончиво, например: “пиар съм”, или “занимавам се с недвижими имоти”, или “бачкам в рекламата”. Общото между тези професии е, че всички те се опитват да паразитират върху щедростта на някой богат наивник. Печалбите не са големи, но надеждите за забогатяване постоянно растат. Българският гъзар цял живот чака Големия Удар, който ще го изстреля в средите на Световните гъзари. Но сега е криза, знаеш как е.

Българският гъзар има неясен източник на доходи. Най-често основното финансиране идва от възрастните му родители, които той почтително нарича “дъртите”. Често взема от приятелите си пари назаем, не защото няма, а защото “забравил съм си портфейла, копеле, в понеделник ти ги връщам, знаеш как е”.

Българският гъзар по дрехите посреща и по дрехите изпраща. За него е изключително важно да е с някоя нова фешън дрешка, затова ревностно обикаля аутлетите и разпродажбите в моловете. Когато облече нещо ново, българският гъзар трепетно очаква другите да забележат това и да го похвалят. На което той с престорено отегчение въздъхва “знаеш как е”.

Българският гъзар винаги е в крак с модерните технологии. Затова си е взел на изплащане айфон, айпад, лаптоп и едни мнооого тънки, гъзарски слушалчици. Но айфонът го ползва само за да играе на него енгри бърдс. Не звъни по него, а само “чуква”, за да не се набутва със сметки, щото “тия мобилните оператори са бахти мошениците, знаеш как е”.

Българският гъзар кара колата на баща си, щото “мойта е на ремонт, а за тия поръчковите модели частите се чакат с месеци, знаеш как е”.

Българският гъзар живее за почивката. През лятото той е в Лозенец, където по цял ден отчаяно се бори с платното на сърфа. Вечер сяда в бара, вдигнал слънчевите очила на диадема, почесва небръснатата си набола брада, изпива няколко питиета и гледа похотливо стегнатите дупета на жените на Големите гъзари. Само да ми паднат, вика си българският гъзар. Ама не му падат, знаеш как е.

През зимата българският гъзар, разбира се, е в Банско. По цял ден се търкаля на пистата, опитвайки се да кара сноуборд. Иначе екипировката му е перфектна, всичко му е последен писък на модата, ама сноубордът не върви и не върви, дееба и тъпата дъска, дееба. Вечер сяда в механата, пие няколко ракии и почва да обяснява на всички как се вземат завои с пренасяне на тежестта от предния на задния крак. “Само от три години карам сноуборд”, разправя българският гъзар, “обаче вече имам страхотна техника, знаеш как е”.

От март до юни българският гъзар говори само за “баси якото изкарване в Банско, нема такова изкарване”, а от септември до декември водещата тема е “баси якото изкарване в Лозенец, нема такова изкарване”.

Българският гъзар не обича да пътува в чужбина, щото там местните гъзари не му обръщат внимание. Смятат го за беден комплексар. Според него обаче “тия чужденците изобщо не знаят как да живеят, само бачкат и се напиват от три бири, знаеш как е”.

Българският гъзар слуша само подчертано гъзарска музика – чилаут, хаус, транс, “на армин ван бюрен се размазахме, копеле, знаеш как е”... Българският гъзар държи демонстративно да заяви, че не слуша чалга, мани ги тия простотии. Но след няколко ракии сърцато започва да върти гюбеци на някой мазен сръбски кючек. “Ма тва не е чалга копеле, тва е Горан Брегович, и на Запад много го слушат, тва е уърлд мюзик, знаеш как е”. Не че някой го пита, но той е длъжен да се оправдае пред себе си.

Сексът на българския гъзар е тъжна история. Хубавите жени не му пускат, а тия дето му пускат, по-добре да не му бяха пуснали. В общуването си с жените той е тягостно метросексуален. Предпочита да си клюкари с тях, но не смее да си поиска. Жените го смятат за общо-взето свестен тип, но не залагат на него големи надежди. Личи му, че не е той човекът, с когото ще преживеят незабравими оргазми. По-скоро е “човекът-приятелка”. Не че е педал, просто е такъв един... знаеш как е.

Речникът на българския гъзар е ефектен и напълно безсмислен. Той обитава уютния свят на клишетата и диалогът с него непременно се върти около изразите “култово”, “нечовек”, “лайфстайл”, “чукни ми у фейса” и т.н.

Българският гъзар неистово иска да живее гъзарски.
                    Но за съжаление му се налага да живее по български.
                    Last edited by Доко; d.m.y г., 01:07.

Comment

• злобарско, но забавно

http://www.youtube.com/watch?v=nf5-P...layer_embedded
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

• Доко ... статията е потресаващо вярна !
                        145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

• Е, че кой не иска да ползва повече блага?
                          Кой предпочита нам си ква кола, кой нам си кво жилище, кой модерен телефон или друга модерна техника, кой предпочита да ходи на екскурзии.....
                          Не знам някой да иска да назадва, вместо да напредва
                          Друг е въпроса за тарикатлъците на дребно, ама в тая немотия.... знаеш как е
                          sigpic

Comment

• На Иво Сиромахов определено не му се отдава писането.
                            Тази тъпотия е поредното доказателство за моето твърдение.
                            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                            К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                              На Иво Сиромахов определено не му се отдава писането.
                              Тази тъпотия е поредното доказателство за моето твърдение.
                              А бе опитал се е да превърне в думи ежедневието си, а колко му се получава е друг въпрос.
                              Last edited by Доко; d.m.y г., 09:55.

Comment

• Защо? Всичко което е написал е 1:1 вярно.
                                За стила съм съгласен, че е малко....
                                sigpic

Comment

Working...
                                X