Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Купи си АйФон - това е последната фаза
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
      В България все за пари става дума, няма да се оправи тази държава никога. Ако си купиш някой по скъп тел и започват неща от рода "гледай го гъзарчето"....стига смешки вече. В бг сме свикнали така.
      В Чикаго типичния българин е: кара някое скапо бмв или мерцедес на изплащане. Не му остават пари за нищо, едвам плаща вноската, но кара гъзарско бмв или мерцедесче от магазина. Спира пред някое бг заведение и излиза с анцуг-а за социални мероприятия.
      Тука е същата гъзаршина. Почна се кой бил гъзар, кой се правел на такъв.
      Как му казваха, а да "български манталитет".
      Аз приклювам с тая тема, няма смисъл. На автора, купи си айфон, не не давай 2000лв за 5-ца. Мн пари са това. Това не му е реалната цена просто!
      абе приятел, ти като златна рибка помниш, виж се горе обясняваш за класи и за марки, сега като фурнаджийска лопата се извъртя...
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

• Айфоня е същата работата като Алфата. Един единствен модел към момента в производство, дебела цена за това, което предлага, качество - съмнително, фанатици и привърженици с лопата да ги ринеш, ама не всеки се решава на покупка.
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
          Айфоня е същата работата като Алфата. Един единствен модел към момента в производство, дебела цена за това, което предлага, качество - съмнително, фанатици и привърженици с лопата да ги ринеш, ама не всеки се решава на покупка.
          не изцяло истина, но забавно ! ))
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

• Аз пък да ви кажа- истинските гъзари и хората напред с материала нямат телефон. А с телефон гъзареят псевдо дупетата, дето нямат, с какво друго.

Та в тая връзка- вземете си телефон според нуждите. Тука няма по- добро и по- лошо.
            Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
              Аз пък да ви кажа- истинските гъзари и хората напред с материала нямат телефон. А с телефон гъзареят псевдо дупетата, дето нямат, с какво друго.

Та в тая връзка- вземете си телефон според нуждите. Тука няма по- добро и по- лошо.
              а така
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

• Точно се бях притеснил че ползвам нокиа с фенерче от 8 лв.
                AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                sigpic

Comment

• Добре де , а тези за които гъзарията не е ръководен фактор , а искат да ползват интернет , камера , говорене , писане
                  Един смс с моя телефон го пиша 5 мин.
                  В интернет не мога да вляза .
                  За това искам смартфон Не съм псевдо гъзе
                  145 1.6 ТС '97 ех.
                  145 1.9 JTD '00
                  307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                    Аз пък да ви кажа- истинските гъзари и хората напред с материала нямат телефон. А с телефон гъзареят псевдо дупетата, дето нямат, с какво друго.

Мъдро колега, много мъдро...
                    Last edited by Доко; d.m.y г., 15:03.

Comment

• За нуждите на телефонния разговор наистина върши работа и телефон от 50ст.
                      ОБАЧЕ, защо да не си купим еди-какъв-си телефон, щом го има на пазара и можем да си го позволим
                      sigpic

Comment

• http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1565918
                        Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
                          Супер тъпотия.

Comment

• и аз не разбрах какво му се прехласват на този "разказ"
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                              Самсунг мастера беше шега надявам се , си я приел за такава
                              А за цените сравнявах 4S и SGS2 , където обезценяването на Самсунга е изцяло плод на компанията , а не на качествата на телефона .
                              Всеки си купува това , което ще му върши работа
                              Твоя телефон - SGS3 е висок клас телефон ! Струва пари , не го дават за една усмивка ... това е флагмана на Самсунг . Да - той е много добър ! Няма да прочетеш нещо по-различно написано от мен .
                              Като цяло политиката на двете фирми - Епъл и Самсунг е коренно различна , за да се сравняват продуктите им ... но хайде , нали са телефони в случая .
                              Мали, как се измазни.
                              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                                Мали, как се измазни.
                                мед ми закапа на сърцето чак, мощно се възгордях!
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X