Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Чист реалист
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
      Не всички умеят да се забавляват
      Ш'и схванИ...

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      Чист реалист
      Чист хейтър

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
        Ш'и схванИ...

Чист хейтър
        Какъв скейтър бре?
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко
          Чист хейтър
          Какъв е смисъла да някой да хейтва АйФон - те са за оплакване вече....
          sigpic

Comment

• Бааа, били за оплакване.
            Ние сме за оплакване, че един качествен телефон ни се струва скъп, и не искаме да си купим, а трябва да пестим с някакви посредствени самсунги и разни други нокии, хтц-та да употребяваме.
            Last edited by Доко; d.m.y г., 10:10.

Comment

• Споко, Доко, сам ще се убедиш, че не трябваше да изневеряват на ДЖОБС-мисленето

Кой ви кара да си купувате 'bob' от 50ст. - вземете по едно S3 и опознайте безграничния свят
              sigpic

Comment

• Ми да , то и без това след година-две ще е 50 стотинки
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

• Щом мислите за остатъчната стойност на телефона, който купувате... Нямам думи просто Телефонът е "еднодневка" ползваш и хвърляш или в момента, в който спре да работи или в момента, в който вече не ти върши работа и са ти необходими допълнителни фукнции.

Всичко друго е безсмислено. Аз давам мило и драго да се върнат старите времена, когато нямаше мобилни телефони
                  Lexus IS200

Comment

• Ами може би да разсъждавам грешно , но аз искам да знам , че след като съм дам Х пари за нещо , то ще държи някаква цена след определено време . Да - това е телефон . Разваля се - хвърляш . Не продаваш , защото няма смисъл . Обаче вече телефоните не са това , което бяха . Твърде вероятно е след година , когато излезе новият модел да го пожелаеш - доплащаш нещо и го взимаш . Все пак това са си пари ...
                    Пак казвам , може моето мислене да е грешно
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

• Ето един обективен тест.
                      http://youtu.be/Qok67aaFbBM

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                        Ето един обективен тест.
                        http://youtu.be/Qok67aaFbBM

Бегай У лево с тоя обективен тест.
                        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                        К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                          Бегай У лево с тоя обективен тест.
                          Тъпо ли ти е?

Comment

• Докооооооооооооооо, тоя тест не трябваше ли да е в полза на АйФон???
                            Ти видя ли около втората минута как на АйФона му показаха две функции и ги прещракаха пет пъти за да изглеждат много, а на Галаксито му показаха около една пета от функциите, уж небрежарка....
                            ОБАЧЕ това скопено магаре АйФона бие
                            sigpic

Comment

• При Самсунг, има супер мн апликации, които са платени, ако не са само демо. Имампознати напуснали самсунг, заради айфон и твърдят, че повече няма да си купят самсунг.
                              За обратното още не съм чул
                              Абе радвайте се на подаръците от зрънчо и това е.
                              sigpic
                              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Е, как ще чуеш обратното, като вие не комуникирате с никой извън стадото
                                Аз пък да ти кажа познавам хора, които не веднъж са купували iPhone на далавера, продавали са го на други запленени (заблудени) от идеята хора, с парите са си купували Samsung/HTC/SONY за лично ползване и са им оставали мангизи за бързи дискотечни екзплозии
                                Няма как да е иначе, при положение, че това е идеологията на фирмата....... па вие се кефете на огризки и това е
                                sigpic

Comment

Working...
                                X