If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Момченца за бенефон голд и бенефон сигма говоря.
Знаете ли цената в момента който се появиха на пазара и обхвата беше само около ЦУМ в София?
За тези времена ви говоря, GSM-a още не беше се появил тука.
Годината мисля бе '95, а може и '94.
Ааааааааааа помня ги и тия бре,едно цигане ми го носеше,че имам дискова херния.
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Имал съм :
Benefon Sigma
Benefon Spica
Benefon Dragon
После минах на
Nokia 640
Бях в 7-ми клас , просто кръстница ми са собственици на Старком ООД ( доста силна фирма за времето ) и те ми ги даваха да ги ползвам апаратите ... иначе бяха с Мобилик 20 - 20 лв-20мин.
Относно сравнението между Айфон 5 и Експерия ... мисля че разните му там тестове на дисплей , графики , производителност са си казали ясно мнението . Въпреки готините данни на хартия , Сонито колкото и да ме радва , е доста назад от Айфон 5 .
Обърнах внимание на колегата на телефона вчера основно заради теб. Абстрахирах се от факта, че съм дал пари за Sony и просто ги сложих "един до друг". Както споменах в поста за теста - приятен телефон е 5-цата ... спор няма. Не те знам кога ще предподписваш и кво ще правиш, но съвет от мен е поизчакай малко поне да му слезе цената в разумни граници. Да храниш оператор с толкова дебели месечни вноски е живо разхищение. Ти си знаеш де, но съм 100% сигурен, че няма на света телефон, който да си заслужава 3 работни заплати (примерно).
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Стефчо , цената през оператор ще е точно колкото е в момента на 4S . Тия огромни суми дето ги искат от Техномаркет , няма никакъв шанс д им ги дам
Пък и нека го видя на живо телефона . Ако не ме зарадва , не съм се оженил за Епъл , за да го взимам
Ами аз ако не взема Айфон 5 или 4S ( малко вероятно ) просто няма да си сменям обикновената слушалка .
Другите Смарт Юности не ме радват толкова , че да дам 1000 пари за тях Пък и нямам раница да си ги нося
Comment