Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Имало е инсталация на Вайбър....
    Моя WiFi, в конкретно сравнение с 4S, е все едно аз съм вързан към оптичен кабел, а 4S-ката към предплатен карта на OrbiTel
    sigpic

Comment

• Явно е било в способностите на собствениците...
      Елементарно е връзването на уайрлес и на Симбиан и на иОС и на Уиндоус 6 и на 7 и на Андроид.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Аз не мога да разбера колко некадърен трябва да си за да имаш затруднения с WiFi!!! Около мен е фрашкано с Андроиди и всеки е супер доволен,дори и хора които цял живот са карали с бюджетни телефончета се оправят с тях.Къде ги намирате тия хора дето толкова си мразят Андроидите,че ги блъскат в стените и ги сменят за ябълки,защото аз досега не съм видял един.
        Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
        Alfa Romeo 146 1.6 boxer eX
        Lancia Kappa 2.0 eX

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
          Имало е инсталация на Вайбър....
          Моя WiFi, в конкретно сравнение с 4S, е все едно аз съм вързан към оптичен кабел, а 4S-ката към предплатен карта на OrbiTel
          Я качи един speed test да видим

---------- Post added at 14:39 ---------- Previous post was at 14:36 ----------

Първоначално публикувано от NPP Покажи съобщение
          Аз не мога да разбера колко некадърен трябва да си за да имаш затруднения с WiFi!!! Около мен е фрашкано с Андроиди и всеки е супер доволен,дори и хора които цял живот са карали с бюджетни телефончета се оправят с тях.Къде ги намирате тия хора дето толкова си мразят Андроидите,че ги блъскат в стените и ги сменят за ябълки,защото аз досега не съм видял един.
          Аз си смехих андроида за ябълка,това какво означава,че нещо съм луд ли??Просто по ми допада като операционна система.
          sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
          Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• Аз имам проблем с връзването на един Самсунг Монте към wi-fi мрежата ми вкъщи , това прави ли ме глупав и некадърен ? Телефона от както е купен от магазина , не може да се върже у дома с wi-fi то . Засича мрежата , и после казва '' conection failed '' . Рутера е TPlink . А тези от снощи са си програмисти , не е като да не се оправят с техниките , ама хайде проблема е в техния телевизор
            Last edited by tokata_pz_flex; d.m.y г., 14:53.
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

• Ето

Last edited by Kuku; d.m.y г., 15:00.
              sigpic

Comment

Ето

Сега някои трябва да качи и от 4с да видим победителя

Comment

• Колега, аз ти казвам, че в конкретно сравнение с мой приятел с 4S стоим един до друг и неговия телефон не може да мине 15Мб
                  Може моя телефон да му краде интернета
                  sigpic

Comment

• Сега ще се опитам да кача от 4ка които е по бавен от 4с ,скоростите ми са определено по бавни от твойте,но се си мисля,че 4с трябва да е по бързо..

Comment

• Това е от iPhone 4
                      Attached Files

Comment

• И аз така мислех, но се оказа, че дава приблизително като твоите резултати, че и по-слаби
                        Пак повтарям, това сравнение съм го правил един-единствен път с мой приятел с 4S именно заради предположението, че трябва да е по-бърз, но уви....
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщение

Аз си смехих андроида за ябълка,това какво означава,че нещо съм луд ли??Просто по ми допада като операционна система.
                          Чакай малко,ти къде прочете нещо за луди хора?!Всеки има прав на избор!

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                          Аз имам проблем с връзването на един Самсунг Монте към wi-fi мрежата ми вкъщи , това прави ли ме глупав и некадърен ? Телефона от както е купен от магазина , не може да се върже у дома с wi-fi то . Засича мрежата , и после казва '' conection failed '' . Рутера е TPlink . А тези от снощи са си програмисти , не е като да не се оправят с техниките , ама хайде проблема е в техния телевизор
                          Първо проблема може и да е рутера,но като цяло тука говорим за умни телефони,а не за Самсунг Монте!Ти хубаво имаш затруднения с тая кутийка за 200лв,но при работещ рутер ,да не можеш да вържеш С2 или Нот към WiFi?!!!Е сигурен съм,че са страхотни програмисти.
                          Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
                          Alfa Romeo 146 1.6 boxer eX
                          Lancia Kappa 2.0 eX

Comment

Колега, аз ти казвам, че в конкретно сравнение с мой приятел с 4S стоим един до друг и неговия телефон не може да мине 15Мб
                            Може моя телефон да му краде интернета
                            Хаха, спеедтеста ти е повреден. Отпреди малко мерих с моят тел и в мрежата, която се позлва от 4 устройства в момента 21.61MBps
                            sigpic
                            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• С лаптопа нямам проблеми с рутера . Нито с айфон съм имал проблем с него , а монтето бяга
                              Абе живи и здрави , всичко си има недостатъци . Кире , сега гледах едни тестове като твоя , обаче на SGS3 и iphone 5 и резултатите бяха по-слаби от твоя Дори под 15 ... може твоя SGS2 да е чипосан и с кулер
                              145 1.6 ТС '97 ех.
                              145 1.9 JTD '00
                              307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                                Хаха, спеедтеста ти е повреден. Отпреди малко мерих с моят тел и в мрежата, която се позлва от 4 устройства в момента 21.61MBps
                                Е качи снимка де колега нали тва е идеята да сравним

Comment

Working...
                                X