Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• А бе к'во си мерите интернетите тука?
    Кире, какво общо има телефона, със скороста която си плащаш, не мога да разбера аз?
    Не хвърляй партенки, моля!

Comment

• Е колелегата ги е мерил на един и същи рутер,щом самсунга дава по добри скорости какво общо има тва с нета
      sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
      Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• Доко иска да каже , че няма как ти , или русия да сте рентабилни опоненти в меренето в случая , защото измервате при различни условия/скорости от тази на Кирето
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
          Доко иска да каже , че няма как ти , или русия да сте рентабилни опоненти в меренето в случая , защото измервате при различни условия/скорости от тази на Кирето
          Мда, сега пускам тест в едно ресторантче, където накъсва нета. Ping-а ми е 7ms. въпреки слабия нет и 89ms на GPRS.
          Attached Files

Comment

• И е прав Доко, в нас съм сега, два лаптопа са включени към връзката, два айфона и измери скорост 26.08MBps. И интернета не е от най-бързите!!!
            Attached Files
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Е да де ама тои е мерил двата телефона на един рутер.
              sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
              Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщение
                Е да де ама тои е мерил двата телефона на един рутер.
                А бе мерил..., Кирето не е виждал на живо айфон, за това е със тая бавна тухла - самсунг... мухахаа

Comment

Аз имам проблем с връзването на един Самсунг Монте към wi-fi мрежата ми вкъщи , това прави ли ме глупав и некадърен ? Телефона от както е купен от магазина , не може да се върже у дома с wi-fi то . Засича мрежата , и после казва '' conection failed '' . Рутера е TPlink . А тези от снощи са си програмисти , не е като да не се оправят с техниките , ама хайде проблема е в техния телевизор
                  Какъв е точно тъплинка и с какъв фирмуер (фабричен, ДД-ВРТ)?
                  На какъв стандарт е - Б,Г,Н ?
                  Какво криптиране ползваш, МАК филтрация имаш ли и т.н.?
                  Тоя Самсунг е без ОС, фирумера не поддържа Н стандарт, мисля не поддържа и ВПА2
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• От около седмица или десетина дни, телефона ми е абсолютно заводски с най-новия фирмуер - 4.0.4
                    Преди това беше "чипосан", но резултатите конкретно при интернета си бяха същите.
                    Рус, не моя спийдтест е прецакан, а на 4S-ката, защото правихме сравнението на WiFi в хотел, където един Бог знае колко устройства са били вързани към рутера.... ама как и да е
                    Въпроса, ДОКО, беше да имаме някакви сухи цифри върху които да стъпим - ако изобщо има някакво значение, защото още преди няколко страници казах, че тия тестове са малко 'мижи да те лажем'..... ама нали трябва да си говорим нещо
                    Пък и stefoo помоли за доказателство

Пускам и АнТуТу теста, като подчертавам, че имах и по-добри резултати с "чипосания" телефон

sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                      Какъв е точно тъплинка и с какъв фирмуер (фабричен, ДД-ВРТ)?
                      На какъв стандарт е - Б,Г,Н ?
                      Какво криптиране ползваш, МАК филтрация имаш ли и т.н.?
                      Тоя Самсунг е без ОС, фирумера не поддържа Н стандарт, мисля не поддържа и ВПА2
                      Нямам идея какъв се води , модел на близо 2 години е . Доставчик е близу ...
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

• В хотел едва ли плащат интернета, който аз заплащам. Освен ако не искат да има оплакване от клиентите. Това ми е домашния интернет, от който не съм мн очарован, но до края на този месец това ще е положението. Смятам да ъпгрейтна до 4-ри пъти по-бърз, очаквам включването само!
                        sigpic

Comment

• Точно за това става въпрос - интернета в хотела е еднакво бърз и за двата телефона, но при теста има голяма разлика между тях!
                          sigpic

Comment

• Не мога да коментирам, не съм бил там.
                            sigpic

Comment

Нямам идея какъв се води , модел на близо 2 години е . Доставчик е близу ...
                              Паролата набиваш ли я в телефона поне?
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Пиша я и като дам да се върже всичко приключва
                                145 1.6 ТС '97 ех.
                                145 1.9 JTD '00
                                307 CC 2.0 '04

Comment

Working...
                                X