Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
    Самсунг ???
    Аааа сетих се сам, програмист с андроид.
    Патица бре, патица... така се определя и i

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
    Лумиата наистина е много добра , но е 185грама . Това е много , поне за моите разбирания . Иначе са новатори - wi-fi зареждане , работа с ръкавици и т.н. - евала !

Да питам като се заговори за графика , андроид може ли така

http://www.youtube.com/watch?v=JieciXmlwgs

Ако може , свалям шапка !
    Андроида (или иОС а нема нищо общо с това), зависи какво желязо има в кутийката и каква оптимизация са направили на 3Д то.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Морфи надявам се да успеят със СГС3 да изкарат такава графика . Нали на книга е много силен ? Това е като 500 коня кола ... на предно Дано си го сработят с ОС и всичко да е наред . На iphone това му е силата - хардуера и софтуера са оптимизирани за добра работа .
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

• То аз като гледах тоя клип не съм много сигурен, че и айФон 5 го може, не показаха екрана на телефона нито веднъж... да не се окаже, че управляват някоя конзола или ПЦ през него
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• http://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/1...hujbina.170271

Хайде пак скачайте, че няма връзка с темата ...
          Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• СВЕТ това есе е старо вече и пускано
            Морфи и аз това се зачудих , ама дават някакъв чики-рики да върти един теуефон
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

• Искате да дам 8лв. за игра?

Само за да пробвам графиката???

sigpic

Comment

• ДА ! Все пак ще е научен експеримент и ако тръгне , ще затвърди доброто ми впечатление от SGS2/SGS3 . Дай парите , аз ще дам ракия ... нали ти хареса миналия път
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                  Патица бре, патица... така се определя и i
                  Аха, IT хумора ми идва малко инфантилен.

---------- Post added at 19:19 ---------- Previous post was at 19:15 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  Искате да дам 8лв. за игра?

Само за да пробвам графиката???

При теб няма смисъл, твоя самсунг е толкова бърз, че докакато пуснеш играта и тя вече е свършила, дръпни си нещо по така, безплатно, супер марио, ала-бала...
                  Last edited by Доко; d.m.y г., 19:26.

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                    СВЕТ това есе е старо вече и пускано
                    ...
                    Я пак?!

Истината, е че комплексарщината и снобарията яко ви тресе и се оправдавате с думички като "стил", "функционалност" и т.н. ... Еле па глупостите, които ръси "блондинката" - не'ам думи!
                    Last edited by CBET; d.m.y г., 20:20.
                    Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
                      Я пак?!

Истината, е че комплексарщината и снобарията яко ви тресе и се оправдавате с думички като "стил", "функционалност" и т.н. ... Еле па глупостите, които ръси "блондинката" - не'ам думи!
                      Пак си правиш самоанализ, стига, не е нужно, нас не ни интересуват менталните ти проблеми.

А това което го постваш е коментирано далеч назад в темата.

Comment

• Нз какво вс се оплаквате от I-продуктите.
                        Сполучливи са, добър и функционален дизайн.. Поддържат висока цена на пазара дори след време. Изключително улеснени за употреба, лесни за използване.
                        На колегата СМЕТ или нещо такова дори няма да му чета комплексираните изказвания. Не му отиват на годините.
                        Дори в 159, като екстра има изход за Ipod, Iphone в жабката.
                        Ако някой може да парадира с телефон, то това би било някой с Верту. Говорите глупости, гъзарщина. Тук ми мирише на мн комплексарщина.
                        Към колегата с IT претенции: с доста занимаващи се с компютри съм го обсъждал. В момента Дел и Мак са едни от най-добрите на пазара (виж има доста нискбюджетни марки, който предлагат висок пърформънс на ниски цени). Бих продължил разговора относно лаптопи на лични ако желаеш! Може да съм млад, но имам достатъчно опит с тази техника да мога да изградя своето виждане.
                        Таблетите като цяло не са ми интересни. Играх си цяло лято с такъв на Google, Ipad. Втория просто превъзхожда доста. Ест и цената бе двойна. Определено не си струват цената.
                        Ipod shuffle просто няма аналог. И го ползвам от години, без да е правил проблеми.

п.с. Това с овцата се изтърка. По рано в темата споменах, че Айфона бе закупен с цел да се продаде в Бг, но уви ме грабна. Ипада замина вече.
                        Аз бих могъл да нарека ползващите СМ: мазохисти. Ходят с раница за да носят средно малкия си таблет, уж телефон!
                        Ябълката осъдиха СМ за 1 млрд.$, иначе от СМ некопирали!
                        Last edited by rusiq86; d.m.y г., 21:36.
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Само да добавя :
                          Ролекс нема за 6-7к ! Камо ли с диаманти !

А и да повторя : Apple са АСЕМБЛАТОР !
                          За софтуера им може да се поспори, но са далеч, далеч, ама много далеч от Microsoft например. Който е геймър като мен и е с iBook или там квото се води .. му пожелавам успех.

И да вметна, че за съжаление Alienware от известно време насам са собственост на Dell. И от също толкова известно време насам почнаха да правят и буклучаци .. като M11X например.
                          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Напротив колега Ролекс имат часовници за 6-7к лв, и с диамнати точно. Лично пред мен се закупи часовник за 4000$, дамски, с малки диаманти по него. Преди 15 дена в Флорида!
                            Rolex.com, http://www.rolex.com/en#/rolex-watch...ds-m80318-0060
                            Last edited by rusiq86; d.m.y г., 22:13.
                            sigpic
                            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Верно ... сега се сещам, че и на Илиенци имаше такива.
                              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                                Верно ... сега се сещам, че и на Илиенци имаше такива.
                                Даже там са по 45лв, с диНаманти и пише Roxel custom auto..

Comment

Working...
                                X