Известие
Collapse
No announcement yet.
Iphone дилема
Collapse
X
-
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
-
-
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
Не че бързината има значение когато софтуера ти е толкова ограничен в iOS....
Comment
-
Drag0
Хората ги сравняват със софтуера с който излизат на пазара .
Когато е разработван Галакси да не мислиш ,че е бил наличен андроид 4.1 ?
Хайде да мислим малко
Бат Доко сакън недей че Кирето ей сега ще ни грабне и дваматаLast edited by Sunny; d.m.y г., 21:42.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Не ме интересува какво и как ги сравнява , S3 ще получи 4.1.1. или 4.1.2. съвсем скоро (ако все още не го е получил)
А до края на месеца ще извадят поредния nexus, което ще е най-злобното желязо излизало до сега и ще е с последния софтуер....
Comment
-
Само ще цитирам, няма нужда да обеснявам, че не съм IT специалист да си купувам андроид:
"Съпоставката на софтуера е доста трудна задача. Тук изправени един срещу друг са две тотално различни операционни системи – Android на Google и iOS на Apple. Едната е създадена за малко по-напреднали потребители и разполага с по-големи възможности за персонализация, но за жалост не изглежда толкова добре оптимизирана. Освен това фрагментацията и пречи на развитието и дразни потребителите – всеки път, когато излезе нова версия, производителите трябва да я модифицират така, че да стане подходяща за всичките им устройства. Това пък не се случва никога и е въпрос на късмет да уцелите устройство, което ще бъде поддържано при бъдещите ъпдейти."Last edited by Доко; d.m.y г., 21:51.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
"Съпоставката на софтуера е доста трудна задача. Тук изправени един срещу друг са две тотално различни операционни системи – Android на Google и iOS на Apple. Едната е създадена за малко по-напреднали потребители и разполага с по-големи възможности за персонализация, но за жалост не изглежда толкова добре оптимизирана. Освен това фрагментацията и пречи на развитието и дразни потребителите – всеки път, когато излезе нова версия, производителите трябва да я модифицират така, че да стане подходяща за всичките им устройства. Това пък не се случва никога и е въпрос на късмет да уцелите устройство, което ще бъде поддържано при бъдещите ъпдейти."...
Comment
-
Нещата лека полека отиват към радикален фанатизъмНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеПървите 3 изречения са някаква субективна преценка , а останалите не са верни. Фрагментация при nexus у-вата няма. Излиза нова версия и на другия ден е при теб.
Comment
-
Кире нема да стане брат ...
Всеки ще си хвали неговото и ще разправя , че тестовете са платени , сигурно и фактура има
Да зарежем за момент тия спорове , че стана банално вече ... Кажете за въпросните NFC какво представляват ? И жироскопа и акселометъра какво са точно145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеКире нема да стане брат ...
Всеки ще си хвали неговото и ще разправя , че тестовете са платени , сигурно и фактура има
Да зарежем за момент тия спорове , че стана банално вече ... Кажете за въпросните NFC какво представляват ? И жироскопа и акселометъра какво са точноsigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Ааааааааааааа, Тока, ти за наденицата ли питаш
Жироскопа се калибрира и после мамата си джаса!
'Silent' на входящо повикване например, се прави като завъртиш телефона от гръб на екран, все едно обръщаш палачинка
С двойно почукване на екрана можеш да изведеш която функция/приложение си пожелаеш - аз съм го направил като чукна екрана да ми показва 'Времето и новините'.
Калин вече спомена някои от другите му функцииsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеАаааааааааааа, Тока, ти за наденицата ли питаш
Жироскопа се калибрира и после мамата си джаса!
'Silent' на входящо повикване например, се прави като завъртиш телефона от гръб на екран, все едно обръщаш палачинка
С двойно почукване на екрана можеш да изведеш която функция/приложение си пожелаеш - аз съм го направил като чукна екрана да ми показва 'Времето и новините'.
Калин вече спомена някои от другите му функцииsigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
Comment