Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз за това съм го направил с преобръщане
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      Аз за това съм го направил с преобръщане
      Ще ме караш да го ровя сега...
      sigpic
      "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

• Настройки - Движение - Активиране с движения
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
          Настройки - Движение - Активиране с движения
          Аааа... Въобще не ми пука Имам си стриптизьорка на екрана и друго хич не ми трябва.
          sigpic
          "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

• Това са готини работи
            Предполагам и iphone ги има ... пише , че е с триосен жироскоп ... ама Доко ще каже как е положението там
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

• Днес в брошура на Технополис АйФон 5 64 ГБ 2500 лв... пфффффффффф муахаххахахахахахаххахахахаххахах

еваларка!
              няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• И тия са си намерили нещо хубаво за пушене, ама не казват какво

Дайте и насам бре
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                  Днес в брошура на Технополис АйФон 5 64 ГБ 2500 лв... пфффффффффф муахаххахахахахахаххахахахаххахах

еваларка!
                  Хаха, нали знаеш кога една стока повишава цената?

Comment

• Когато пазара е сбъркан, парите са у хора дето си нямат и идея какво да правят с тях и някой надува модни балони.
                    Типичен пример ... булгаристански.
                    300$ играчка за 2500 лв. да бе да

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                      Когато пазара е сбъркан, парите са у хора дето си нямат и идея какво да правят с тях и някой надува модни балони.
                      Типичен пример ... булгаристански.
                      300$ играчка за 2500 лв. да бе да
                      Тези с парите имат идея какво да ги правят, ти нямаш обаче те какво ги правят...

Comment

• Ако имаха идея нямаше да плащат 5 пъти отгоре реалната цена на някаква играчка, само защото живеят в България.

Comment

Ако имаха идея нямаше да плащат 5 пъти отгоре реалната цена на някаква играчка, само защото живеят в България.
                          Явно си нямаш идея, че има хора за които 2500 са като 2.50 за теб.
                          Това няма как да се проумее...остави ги да си харчат парите както намерят за добре, не им гледайте в "канчето".
                          Last edited by Доко; d.m.y г., 11:18.

Comment

• Кой им гледа бре, коментираме причините някой да си повярва и да продава на такива цени.
                            И изобщо не е до играчката.

Comment

• На една стока й се повишава цената когато има търсене на пазара. Това по никакъв начин не говори нищо за качеството на продукта и може да е в резултат на много неща, сред които рекламна стратегия, маркетиране, спекула и т.н.

Ако има кой да ги купи тези машинки и аз бих изхакал такава цена. Не е луд този, който яде баницата, а този който му я дава!
                              няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

..... коментираме причините някой да си повярва и да продава на такива цени.
                                ....
                                Виж как сам стигна до правилния извод.
                                Това, че някой си е повярвал, че може и да продаде нещо не означава, че ние ще го купим. Просто казах, че ще има хора които за да го притежават седмица по-рано, са готови да платят 1000лв отгоре.

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                                На една стока й се повишава цената когато има търсене на пазара. Това по никакъв начин не говори нищо за качеството на продукта и може да е в резултат на много неща, сред които рекламна стратегия, маркетиране, спекула и т.н.

Ако има кой да ги купи тези машинки и аз бих изхакал такава цена. Не е луд този, който яде баницата, а този който му я дава!
                                Не е до баницата Бояне, до гроздето е.
                                Last edited by Доко; d.m.y г., 11:24.

Comment

Working...
                                X