Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
    Нормално за Самсунг.
    явно да
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
      явно да
      Не си правя майтап, ти си може-би четвъртия познат с такъв проблем на s3, ако ти е гаранционен ще престои месеци, по-добре направи като тях, вземи си 5-цата на айфон.
      Last edited by Доко; d.m.y г., 11:07.

Comment

Не си правя майтап, ти си може-би четвъртия познат с такъв проблем на s3, ако ти е гаранционен ще престои месеци, по-добре направи като тях, вземи си 5-цата на айфон.
        месеци?

нося им го в понеделник в сервиза в София и те имат законово-посочен срок да ми го оправят

5-цата на айфон не ми харесва, вече 4-5 различни ми минават през ръцете, 4-ката ми допада повече, 5-цата имам чуството че ще се скърши докато го държа, а съотношението на дисплея ме подлудява
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

днес с3-ката беше умряла сутринта, без предупреждение

понеделник като се върна от почивка ще я водя в сервиза да я видят какво й се е случило

нито се включва, нито се зарежда... стои си като камък

явно не е бил тотално умрял защото преди да му извадя батерията даваше свободно - демек не е бил изключен, а заключен

като четох по нет-а май дъното е заминало или има проблем с firmware-а

http://www.ibtimes.com/samsung-galax...problem-989040
          Хайде сега ябълкоглавите да се наакат от кеф
          Всяка техника мре...

Ако ползваш и карта памет отделно от вградената и на нея има нещо което телефона ползва (рингтон, картинка и т.н.) виж дали картата не е умряла.
          Уиндоус мобайл 6.5 и Андроид 2.3.5 забиваха великолепно (до вадене на батерия) заради странно скапана SD карта... Уиндоуса отлетя за играчка на приятел, ама чисто новия Арк ме замисли, та открих проблема.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

месеци?

нося им го в понеделник в сервиза в София и те имат законово-посочен срок да ми го оправят
            Дано да имаш късмет, но това все пак е Самсунг, не залагай много на тая "кълка".

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
            Хайде сега ябълкоглавите да се наакат от кеф
            Всяка техника мре...
            Абе едната си е умряла от магазина, но клиента го научава късно.

Comment

• не ползвам сд-карта, вградените гигабайти ми стигат
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

• Случило се е ...
                Аз лично не умирам от кеф , щото на Стоянчо телефон е починал ... пък това са пари , разправии ...
                Да не е забил нещо временно ?
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

• То никой не умира от кеф Тока, случайно прочетох оплакването на Тяната, което в случая не е първото което чувам за s3, явно имат някакъв дефект и някои от тях си умират "безпричинно". А той Стоенчо предполагам ми "чете" шегата.

Comment

А той Стоенчо предполагам ми "чете" шегата.
                    e естествено бре

а иначе подозирам че иде реч за ей това

http://www.ibtimes.com/samsung-galax...problem-989040
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

• Аз знам , че не би се израдвал на чуждо нещастие , особено пък на Стоянчо .
                      А телефона може просто да му е дошло времето ... нали ще излиза SGS4
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

• само ме притеснява педалите от м-тел да не ми кажат, че гаранцията му не важи, защото вече има 2-3 белега по пластмасата от мощни падания, ама последния е от преди 3 месеца, така че определено не е от падане повредата....
                        Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 11:56.
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

• то това е проблем на цялата битова електроника в ес. вече се ползва само безоловен припой /с изключение на военната,самолетната и медицинската електроника.... защо ли.../ и новите устройства не изкарват дълго. ще го духнат малко с горещ въздух и ще проработи пак.... за известно време.
                          точка

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                            то това е проблем на цялата битова електроника в ес. вече се ползва само безоловен припой /с изключение на военната,самолетната и медицинската електроника.... защо ли.../ и новите устройства не изкарват дълго. ще го духнат малко с горещ въздух и ще проработи пак.... за известно време.
                            а може ли от самосебе си да се преецака спойката ? не от падане ? защото той си умря както си стоеше на нощното шкафче през нощта, не е като да съм му направил нещо
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

• точно от самосебеси се прецакват спойките. а и това е мобилен телефон, не украса за холната масичка. естествено че ще има следи от употреба.
                              точка

Comment

• Според мене 5цата с нищо не превъзхожда изложиха се тоя път, май издадоха колкото да има нов телефон ...
                                Производител на дограма предлагащ както pvc дограма така и алуминиева дограма с доказано качество.

Comment

Working...
                                X