If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не си правя майтап, ти си може-би четвъртия познат с такъв проблем на s3, ако ти е гаранционен ще престои месеци, по-добре направи като тях, вземи си 5-цата на айфон.
Не си правя майтап, ти си може-би четвъртия познат с такъв проблем на s3, ако ти е гаранционен ще престои месеци, по-добре направи като тях, вземи си 5-цата на айфон.
месеци?
нося им го в понеделник в сервиза в София и те имат законово-посочен срок да ми го оправят
5-цата на айфон не ми харесва, вече 4-5 различни ми минават през ръцете, 4-ката ми допада повече, 5-цата имам чуството че ще се скърши докато го държа, а съотношението на дисплея ме подлудява
Хайде сега ябълкоглавите да се наакат от кеф
Всяка техника мре...
Ако ползваш и карта памет отделно от вградената и на нея има нещо което телефона ползва (рингтон, картинка и т.н.) виж дали картата не е умряла.
Уиндоус мобайл 6.5 и Андроид 2.3.5 забиваха великолепно (до вадене на батерия) заради странно скапана SD карта... Уиндоуса отлетя за играчка на приятел, ама чисто новия Арк ме замисли, та открих проблема.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
То никой не умира от кеф Тока, случайно прочетох оплакването на Тяната, което в случая не е първото което чувам за s3, явно имат някакъв дефект и някои от тях си умират "безпричинно". А той Стоенчо предполагам ми "чете" шегата.
само ме притеснява педалите от м-тел да не ми кажат, че гаранцията му не важи, защото вече има 2-3 белега по пластмасата от мощни падания, ама последния е от преди 3 месеца, така че определено не е от падане повредата....
то това е проблем на цялата битова електроника в ес. вече се ползва само безоловен припой /с изключение на военната,самолетната и медицинската електроника.... защо ли.../ и новите устройства не изкарват дълго. ще го духнат малко с горещ въздух и ще проработи пак.... за известно време.
то това е проблем на цялата битова електроника в ес. вече се ползва само безоловен припой /с изключение на военната,самолетната и медицинската електроника.... защо ли.../ и новите устройства не изкарват дълго. ще го духнат малко с горещ въздух и ще проработи пак.... за известно време.
а може ли от самосебе си да се преецака спойката ? не от падане ? защото той си умря както си стоеше на нощното шкафче през нощта, не е като да съм му направил нещо
Comment