Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Днес чух, че и айфон почват да правят ментета..... тоест айфони с орязана ОС, по-скапан хардуер и по-евтини материали. Щели да са по 100 долара парчето

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Да , да ... и един мърмот завива шоколада в станиол
      Има слух , че ще има '' бюджетен '' Айфон за 350-400 долара , сс цветен панел като на Айпод и с по-слаби характеристики
      Ама то слухове ... колкото ще човек
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
        Да , да ... и един мърмот завива шоколада в станиол
        Има слух , че ще има '' бюджетен '' Айфон за 350-400 долара , сс цветен панел като на Айпод и с по-слаби характеристики
        Ама то слухове ... колкото ще човек
        Вече отдавна има евтин Айфон, казва се 3GS
        No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
        Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
        e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

• И той е една евтиния ...
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

• Накрая ще ми писне да ги чакам тия смотаняци и ще ида да купя един Ноут 2 или 4с
            Last edited by tokata_pz_flex; d.m.y г., 12:48.
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

• Оооооо, ама ти още ли чакаш
              sigpic

Comment

• Киреее чакам си като пълен идиот !!! Запазения ми за 26-ти Декември телефон го продали , и аз си чакам . Все едно подарък ще ми правят ... егати системата умряла
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

• Тока, ходи си купи телефон и го ползвай СЕГА, мани тия тъпотии
                  sigpic

Comment

• И какво да купя сега
                    След като тоя умрял телефон го чакам сума време , накрая самсунг ли да взема ... Много се ядосвам вече с тия тъпи оператори . И аз чакам ли чакам ... все едно подарък от дядо Мраз !
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

• Много го мислиш, Тока - взимай Note 2 действай
                      sigpic

Comment

И какво да купя сега
                        След като тоя умрял телефон го чакам сума време , накрая самсунг ли да взема ... Много се ядосвам вече с тия тъпи оператори . И аз чакам ли чакам ... все едно подарък от дядо Мраз !

О,да ти имам търпението .
                        Взимай някакъв телефон и да се приключва.Играчка,като играчка.Някои са само малко по-лъскави
                        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Киреее чакам си като пълен идиот !!! Запазения ми за 26-ти Декември телефон го продали , и аз си чакам . Все едно подарък ще ми правят ... егати системата умряла
                          Не видях от къде ще го взимаш. Ако го чакаш от Глобул звънни ми и ще оправим по-бързо работите.
                          Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                          ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                          ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

• Вики проблема при мен е , не че искам телефон , а че искам точно този телефон . И го чакам от 12 Септември когато му беше световната премиера . После чаках да дойде в България . После чаках да изтече текущия ми договор . И после чакам да си заредят магазините !
                            Ако беше за друг телефон , просто нямаше да чакам толкова много време . Аз знам , че не е нищо особено . Но просто искам него . И си чакам ...
                            Трябва Иво Сиромахов да напише някоя статия от сорта на '' Великото чакане на Бай Ганьо за Айфон 5 '' ...
                            145 1.6 ТС '97 ех.
                            145 1.9 JTD '00
                            307 CC 2.0 '04

Comment

• Тока, повярвай ми - за такива неща чакането не си струва.
                              Ти докато вземеш iPhone5, ще излезе SGS4, който ще удари ябълката в земята.
                              Толкова е динамичен бранша, че с всеки два-три месеца изоставаш около година
                              И мани другото, ама нямаш гаранция, че след месец ще го имаш....
                              sigpic

Comment

• Кире , ама пък SGS4 ще дойде тук след половин година ... а SGS3 няма да взема , при положение че е на пазара от сума време вече . Ябълката трябва до 10 дни да я има ... ако я нямат ще си седя със слушалката и тва е ... те ме взеха за мезе тия хора . За толкова чакане заслужавам един без пари да ми дадат сега
                                145 1.6 ТС '97 ех.
                                145 1.9 JTD '00
                                307 CC 2.0 '04

Comment

Working...
                                X