Известие

Collapse
No announcement yet.

Издирва се!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

според мен темата с Голф-а е вечна, и ше ви кажа моето мнение

Голф 2 конкретно е явно адски здрав автомобил, трае много (за разлика от Ритмо/Регата/Призма/33 от подобни години), и на масовия потребител му се връзва сметката да го експлоатира

когато даден автомобил е доказано масов, то го карат и "масови" типове, а в БГ масовия тип е "Ганю Балкански", това са средни величини, там неможе да се спори, щото е статистика

мога да ви кажа от позицията на търгашин, че масовия потребител никога не се СЪДИ, нито когато купува, нито когато ходи на избори

виждате резултатите, и от изборите, и от дереджето, и от автопарка

за мен голф със сини габарити (или квото си изберете, антистатици, кученца, булана) е еквивалент на Жорж Ганчев - ем е от нашто, ем е напудрено , ем е пълен кеф

тва е отражение на всичко в нашта мила родина, така че не съдете твърде крайно съдим нас си, дори да не караме голф...
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Абе не е само Голф, а вече може да се каже и баничарка!

Преди няколко седмици, когато откриваха на Порше БГ новия автосалон до Герман, си седиме с барто до една баничарка и оня вика
      - Абе ще взема да сменя Алфата с баничарка
      - Аз го питам, що бе да не си луд?
      - Не бе брат ми, всички състезатели карат баничарки - и аз искам да съм състезател!!!

Comment

Първоначално публикувано от valjo
        според мен темата с Голф-а е вечна, и ше ви кажа моето мнение
        това че голфджия нямам нищо общо с колата си прав - то си е начин на мислене а в бг селтици много

само дето г2 никак не е здрава кола - просjо е лесна за ремонтиране с тел, чук и тиксо
        и освeн тва туй чудо със сините габарити не е жорж - оно е бб - кърти мифкис, чистиС, извозваС
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
          вероятно пернишки само ми е интересно как така всички такива случки са с голф според мен поне 50 % са ............измислица не казвам че тоя случаи е в тея 50% ма просто темата е поредната за голф и голфажии та си мисля на глас
          Ми те така като си мислят некой че преди десет години мутрите са карали голф2 - сега кат са си го купили си верват че са мутри Тва е сериозно Има много такива недорасляци по пътищата вкл. някой познавам и ви казвам че са комплексари
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
          X