Известие

Collapse
No announcement yet.

Автосервиз ''Дружба''-Пловдив,ИЗМАМНИЦИ,ДРЕБНИ ТАРИКАТИ НЕ ХОДЕТЕ ТАМ.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз сменях ремъци и ролки, дадоха ми цена на частите 224 лв а като дойде фактурата се оказа, че е без водната помпа и цената стана 300 лв т.е. частите можех да ги взема 50 лв по- евтино, но ме подведоха.
    Сменихме ги с пред текста, че тези са маркови, а на другите не знаем произхода.

Само не знам колко са маркови ролките като едната на 40к вървеше вече по трудно.

За един 50 лв са нищо, но за друг са 10% от доходите му.
    Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS

Comment

Темата е много дълга и истината е някъде по средата. страшното не е, че е излязло още нещо за 20лв, със същия успех ремонтът може да струва и по-малко- "Отворихме и то гледай каква глупост се оказа ...", примерно ... Кофти и то много повече е да платиш за нещо, а колата да излезе от сервиза в същото или по-лошо състояние - историята познава много такива случаи

Първоначално публикувано от flipz Покажи съобщение
      Аз сменях ремъци и ролки, дадоха ми цена на частите 224 лв а като дойде фактурата се оказа, че е без водната помпа и цената стана 300 лв т.е. частите можех да ги взема 50 лв по- евтино, но ме подведоха.
      Сменихме ги с пред текста, че тези са маркови, а на другите не знаем произхода.

Само не знам колко са маркови ролките като едната на 40к вървеше вече по трудно.

За един 50 лв са нищо, но за друг са 10% от доходите му.
      300лв за к-кт ангр. + в.помпа - малко са пресолили манджата, ако това е цена без труд.
      Last edited by code; d.m.y г., 06:29.
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
        По принцип е така, но като ти каже по телефона "Амиии аз нищо не разбираааам" "Ами ние едно говорихме, то друго станааа" или "Емиии болен на легло се .бе, аз сега ко да напраЯ" Както и да е клиенти всякакви и майстори всякакви, затова най-добре е човек да ходи при някой на който има доверие и то не само на думи
        Важното е че ти си го предупредил. По- добре така да ти мрънка предварително, отколкото следварително, когато вече ще се стигне до скандал.
        Lexus IS200

Comment

---
          Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 22:32.
          Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
            Аз бих предпочел "да изпусна" клиент, пред това да оставя един с чувството че е измамен.
            Сто пъти по-добре, ама понякога трябва да си егати психолога, че да предугадиш какво ще ти дойде на главата, ей го човека реве наред по форумите, че ремонта му излязъл с 30лв по-скъп .. Т.е. трябва да имаш много точна преценка за хората, а това май няма как да стане И в края на краищата не може всички да са доволни, даже един такъв дето реве по форумите за тоя сервиз и за 30-те си лева не съм сигурен дали им прави точно антиреклама .. Така ми се наби в главата автосервиз "Дружба" в Пловдив, а не го бях чувал ..
            Last edited by code; d.m.y г., 21:28.
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

"Няма лоша реклама"
              ...

Comment

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                "Няма лоша реклама"
                За курва, артист и политик в БГ, да, прав си, но не и за сервиз.
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

---
                  Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 22:33.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                    За курва, артист и политик в БГ, да, прав си, но не и за сервиз.
                    Не е така. Хората имат кратка памет. След време ще помнят сервиза но няма да помнят защо го помнят.
                    Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                    Бях набрал - "Абе относително е" и не го изтипосах, ама...
                    Я да си представим - за една курва се говори че е спинозна(примерно), ь.
                    Относително е.
                    И тая к*рва ако има малко акъл в главата ще намери начин да изкарва пари от това че е станала известна. Дали фондация ще си направи, дали ще ходи по тв предавания да говори , или просто ще кандидатства за държавна работа на добро място и като и откажат ще съди държавата в Хага за дискриминация и т.н.
                    ...

Comment

---
                      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 22:36.

Comment

Working...
                      X