Аз също имам подобен проблем,колата е държа във гараж и понякога по две седмици изобщо не съм влизал там,поради това че карам друг автомобил, така:връщам се веднъж от къмпингарска почивка където пътувахме със друг автомобил и отварям гаража да си видя алфата и да разтоварвам багажа и какво да видим:Във въпросния гараж имам излята мивка от който канал бяха плъзнали плъхове,един през краката ми,а другия със опашката навън а главата му във канала,та за сега съм запушил въпросния канал и така,притеснява ме да ми замине инсталацията на 159-ката че тогава лошо.
Пояснявам че гаража е абсолютно чист,тази година е боядисан и подреден цялостно,а самата мивка също чиста и се ползва като във домашни условия,нито пък съхранявам във гаража семена и т.н,храна заради която да завъдя плъхове,а от този случай и жена ми не припарва до гаража.
Дайте съвети за справяне със тая напаст,че и аз не съм наясно.
Пояснявам че гаража е абсолютно чист,тази година е боядисан и подреден цялостно,а самата мивка също чиста и се ползва като във домашни условия,нито пък съхранявам във гаража семена и т.н,храна заради която да завъдя плъхове,а от този случай и жена ми не припарва до гаража.
Дайте съвети за справяне със тая напаст,че и аз не съм наясно.
Comment