Известие

Collapse
No announcement yet.

Открийте какво липсва на снимката?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ееее тва си е обида...
    Мен мое ли да ме забравиш?
    www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
      Сега като погледнах пак - липсват и изолации на кабели ... някой "разбирач" е ръчкал.
      Да, ама тия изолации след 10г. и ххх ххх км. стават на прах и дори само изваждането на една бобина (дори за смяна на свещ например) изолацията става на прх буквално. Та може причината просто да се крие в навъртяни километри.
      А под капака всичко се "изпича" много сериозно. Дори не е нужно да е мъчена колата, достатъчно е да е карана по магистрала в примерно 4000-4500 об. и кабелите и всичко пластмасово в предния кош направо умира от жега.
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Тая тема е поредното доказателство, че трябва да има раздел: Гадаене по снимка ... или за да звучи по автомобилно: Диагностика през JPEG

Може просто капака да го няма...

Comment

Имам доста по-тъпи теми.
          Наистина се интересувам от тази обява, темата е основно за обявата, просто мразя стандартния начин на пускане.
          Куку, с теб вече се налюбихме, любовта трае три години
          Интересувам се от конкретната обява и реших да си пусна тема.
          А и какво лошо има между другите ми темички, да си пускам и такива.

---------- Post added at 19:51 ---------- Previous post was at 19:48 ----------

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
          Тая тема е поредното доказателство, че трябва да има раздел: Гадаене по снимка ... или за да звучи по автомобилно: Диагностика през JPEG

Ти що си толкова нервен?
          Сигурно, защото си разбрал, че ГТ-то е кат зафира в сравнение с всяко едно порше.
          А то наистина милото е адски раздрънкано и трошливо, ама какво да правя, краста си е това.
          156-ца с две врати, отврат.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
            Имам доста по-тъпи теми.
            Наистина се интересувам от тази обява, темата е основно за обявата, просто мразя стандартния начин на пускане.
            Куку, с теб вече се налюбихме, любовта трае три години
            Интересувам се от конкретната обява и реших да си пусна тема.
            А и какво лошо има между другите ми темички, да си пускам и такива.

---------- Post added at 19:51 ---------- Previous post was at 19:48 ----------

Ти що си толкова нервен?
            Сигурно, защото си разбрал, че ГТ-то е кат зафира в сравнение с всяко едно порше.
            А то наистина милото е адски раздрънкано и трошливо, ама какво да правя, краста си е това.
            156-ца с две врати, отврат.
            Интересното е, че на габарити е по-голямо от 156, а на задните места сяда мъж 1,90 без проблеми
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

А допускаш ли, че се надявам, някой да е разбрал от първо лице каква е причината, а?
              Я вземи направи 20 лицеви опори, а после може и да удушиш пилето, само пази юздичката.

---------- Post added at 19:55 ---------- Previous post was at 19:54 ----------

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
              Интересното е, че на габарити е по-голямо от 156, а на задните места сяда мъж 1,90 без проблеми
              Прав си, ама си е с две врати и багажника май беше с около 60 литра по-малък.
              К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                Да, ама тия изолации след 10г. и ххх ххх км. стават на прах и дори само изваждането на една бобина (дори за смяна на свещ например) изолацията става на прх буквално. Та може причината просто да се крие в навъртяни километри.
                А под капака всичко се "изпича" много сериозно. Дори не е нужно да е мъчена колата, достатъчно е да е карана по магистрала в примерно 4000-4500 об. и кабелите и всичко пластмасово в предния кош направо умира от жега.
                Съгласен съм , че може да е от много навъртяни км. Но комбинацията с липсващ капак ми е съмнителна.
                Явно моята е карана в Италия от пенсионерка до магазина , която на млади години е карала тир и е свикнала да крепи 1000-1500 оборота.
                ...

Comment

Нервен - не. Грам даже, по скоро леко притеснен, че някой на 33 е в състояние да пише като 16-годишен без книжка и с много картинки от дъФка турбо.

Ама за да не мислиш, че съм нещо лош ти пожелавам некоя двуврата 156-ца поне на половината на моята...

Comment

Колата е в София - разходи се до нея!
                    Ако си решил сериозно да пазаруваш, би трявало да знаеш, че без обикаляне не става.... колкото и теми да пуснеш, колкото и въпроса да зададеш.
                    Ако си обърнал внимание, аз самия пишех в продължение на няколко месеца из темите за огледи на повечето модели, докато не си хванах чантето с мангизите и не отидох на пазара, където много бързо си намерих возило
                    sigpic

Comment

Еми няма пълно щастие. 6-цата днес я покарах, че нещо виеше (след което сменях задна главина) няма такъв комфорт, просто 9-ката ряпа да яде, ама като я погледнеш отвън забравяш за 166 на момента Та и 156 може да е по-удобна, ама в сравнение с ГТ си е скучна масовка.
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Нервен - не. Грам даже, по скоро леко притеснен, че някой на 33 е в състояние да пише като 16-годишен без книжка и с много картинки от дъФка турбо.

Ама за да не мислиш, че съм нещо лош ти пожелавам некоя двуврата 156-ца поне на половината на моята...
                        И каква е рецептата за писане?
                        Аз твърдя, че пишеш като 60 годишен без снимки, защото не знаеш как да ги постнеш.
                        Питай Пинко, той е експерт
                        И двамата с куку сте като мухи, изака се някой и вие веднага да накацате с жадни хоботчета отгоре.
                        Като не ти харесва темата, не я посещавай и не пиши вътре.
                        Решил съм, пуснал съм я.
                        А ако си решил да ме дразниш, се постаряй малко повечко
                        Двуврата 156 не искам, имам си една с 4 врати и няма да се разделя с нея докато не вляза в дейността на НАДИН.

---------- Post added at 05:14 ---------- Previous post was at 05:10 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                        Колата е в София - разходи се до нея!
                        Ако си решил сериозно да пазаруваш, би трявало да знаеш, че без обикаляне не става.... колкото и теми да пуснеш, колкото и въпроса да зададеш.
                        Ако си обърнал внимание, аз самия пишех в продължение на няколко месеца из темите за огледи на повечето модели, докато не си хванах чантето с мангизите и не отидох на пазара, където много бързо си намерих возило
                        И според теб, ако някой тук ми напише: "Този капак липсва, защото колата е след челен удар" - заслужава ли си да ходя да си губя времето с безмислени разговори с джамбази.
                        Кога ще се научиш за какво се ползва форума бе куку?
                        К.М.

Comment

Батенце (току що те даунгрейднах от "чиченце", щото те определиха като 16-годишен, да не се разсърдиш нещо - все още си ми батко ) този капак тежи колкото на твоята кола главата, а пък "феновете" и "рацерите" дори и на туйнспарковете махат въпросните капаци (особено ако са метални) за да се охлаждат бобините като се ръчка колата на прекъсвачи...
                          А пък знам, че не си толкова тъп, че да се хващаш на приказките за бабата дето е карала ГТ 3.2 да си купува сутринта кисело мляко и до будката за вестници, тоест ако си мислиш, че кола като тази не е изнасилвана във всяка възможна поза си в груба грешка...
                          Дали е имала удар..? Аз не знам кола на 10 години дето да не е имала удар... Ако е бил такъв, че да строши декоративната част на половината двигател, все си мисля, че ще има и други признаци, че го е имало.

Иначе другите не знам к'во се ебавате с гадателите по снимки - тук има хора дето могат по няколко дисертации да защитят на тая тема, даже се чудя как не са се включили някои да кажат, че долната част на задния ляв калник е 1.38 нюанса по-светла от горната част на гредата на дясната врата, което е сигурен признак за търкаляне на таван, блокирал мотор, трошени скорости и изсипани в кутията кое как дойде, а пък невидимата драскотина на ръба на шоферската седалка е сигурно доказателство, че в колата са пушили, пили, шмъркали и каквото се сетиш още + са возили селскостопански животни... А да, единия стоп е с около 0.004 нюанса по-избелял от другия - надявам се е ясно, че това е сигурен признак за тежка катастрофа, осукване на купето, цепене и заваряване на задния мост, криви предни амортисьори (2 броя), както и неправилно зацепен ангренаж, вследствие на което има около 18 криви клапана... А маслото Селения ли е, че не разбрах (защото знаеш какво следва ако се окаже, че не е)...?

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa
                            И според теб, ако някой тук ми напише: "Този капак липсва, защото колата е след челен удар" - заслужава ли си да ходя да си губя времето с безмислени разговори с джамбази.
                            Кога ще се научиш за какво се ползва форума бе куку?
                            Не, не знам за какво се ползва форума и се убедих в незнанието си, след като повече от месец разпитвах по всички теми, а за няма и седмица си намерих кола НА ЖИВО!!!
                            Те, чукача е обяснил на дълго и на широко за какво се ползва форума.
                            Аз разбирам да питаш за някоя кола в Бургас, ама за тия дето са ти до гъза?!
                            Ти си знаеш - чакай неволята....
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                              Не, не знам за какво се ползва форума и се убедих в незнанието си, след като повече от месец разпитвах по всички теми, а за няма и седмица си намерих кола НА ЖИВО!!!
                              Те, чукача е обяснил на дълго и на широко за какво се ползва форума.
                              Аз разбирам да питаш за някоя кола в Бургас, ама за тия дето са ти до гъза?!
                              Ти си знаеш - чакай неволята....
                              Е, три коли съм купил с гледане на живо, сега искам да екпериментирам

Ебача на майки, добре го е обяснил.
                              Само за изнасилването във всички пози не му вярвам.
                              Има доста "дедовци", които искат да си купят кола, която по една или друга причина не са притежавали като млади. Но годините са си години и няма чак такова изнасилване.
                              Познавам такъв белгиец лично.
                              Благодаря му за другото инфо
                              К.М.

Comment

Аз не казвам, че всяка една от тях е "рязана", но "изнасилването" според мен е по-скоро правило, а дядките, които искат да компенсират липсата на "мощност" другаде са по-скоро изключение когато става дума за такива коли... Такъв мотор, от друга страна за такива изпълнения си е предвиден, та малко или много се очаква ресурса му да е по-съобразен с "изнасилване" отколкото на ТС 1.4 примерно...
                                Иначе "моля"...

Comment

Working...
                                X