Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква кола бихте си купили след 156-цата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• По-темата..
    Надявам се следващата ми кола да е максимум 5 годишна .. може и да е гоуфувия клас , но да е стегната и новичка.

Comment

• по темата...
      Lexus LFA
      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
        Не те ли е срам, че си неграмотен?
        Не само, че не го е срам, ами си правеше реклама в раздела за 156/147/GT, която в последствие беше изтрита. Явно и за това се е регнал, обаче вместо да си спами кротко, реши да се прави на велик. Колега etrovskii, ако убий простака с мълчание е вярно, то гледайте да говорите даже и на сън, така де, да не се простим с вашето уникално присъствие преждевременно...

Comment

• Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
          по темата...
          Lexus LFA
          Тоя Лексус не е ли малко скъпичък? Що ми се върти някакава цифра от 400 000 Euro в главата за нов, не знам. Ако даже не е и повече. Ако пък е наистина тия пари - по добре Ламборгини Авентадор - класи отгоре!!!
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• ......иии отново по темата.....
            ..аз пък от вчера само зяпам клиповете, в Ию-тубето, на Venci и Dexer(не ,че не съм ги гледал и преди де)......ебааааахти кефа.
            Нещо се привързвам към бабите със задно....баби ли-къртят направо.
            156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
            147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
            159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
              ......иии отново по темата.....
              ..аз пък от вчера само зяпам клиповете, в Ию-тубето, на Venci и Dexer(не ,че не съм ги гледал и преди де)......ебааааахти кефа.
              Нещо се привързвам към бабите със задно....баби ли-къртят направо.
              Е това мнение е най-правилно и Алфистко в цялата тема. Връщане към корените на Алфа. Ако не подкараш стара, истинска Алфа, значи никога не си знаел що е то Алфа.....

А иначе щом те кафят 75-ците, просто идваш на Трак Дей и се качваш на някоя 75-ца, никога няма да ти откажат возене нито Венци, нито Дексър, нито Данчо, нито Гиги, нито Пламен
              Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 20:17.
              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Мен ме радва това:

С V6 мотор.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                  Е това мнение е най-правилно и Алфистко в цялата тема. Връщане към корените на Алфа. Ако не подкараш стара, истинска Алфа, значи никога не си знаел що е то Алфа.....

А иначе щом те кафят 75-ците, просто идваш на Трак Дей и се качваш на някоя 75-ца, никога няма да ти откажат возене нито Венци, нито Дексър, нито Данчо, нито Гиги, нито Пламен
                  При първа възможност ще се възползвам
                  156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                  147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                  159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
                    по темата...
                    Lexus LFA
                    Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                    Тоя Лексус не е ли малко скъпичък? Що ми се върти някакава цифра от 400 000 Euro в главата за нов, не знам. Ако даже не е и повече. Ако пък е наистина тия пари - по добре Ламборгини Авентадор - класи отгоре!!!
                    Лексуса създаден от зубъри...
                    http://vbox7.com/play:25e52099ff

Comment

• Бих си взел пак 156 ако имаше "оправена" по мой вкус - със задно и с Ве осмак с поне 320 коня
                      sigpic

Comment

• 164 - една от най - здравите алфи правени някога подкрепям .... Много ми иска да направа некой тестдрайв на 1.8 Тби - 200 коня тая оса сигорно много върви и с един чип
                        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                        Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                        Ramstein - Benzin
                        https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

• Моята следваща Алфа Ромео ще бъде бабичка ... искам старото ГТВ ... ама това ще стане като разчистя гаража
                          145 1.6 ТС '97 ех.
                          145 1.9 JTD '00
                          307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                            Тоя Лексус не е ли малко скъпичък?
                            Колега от форума си купи 8c та един Лексус ли ше ми се опре
                            В краен случай мое някоя Годзила създадена отново от зубъри
                            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

• И кой колега е с 8 ц
                              sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                              Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                              Ramstein - Benzin
                              https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

• http://suchen.mobile.de/auto-inserat...eatures=EXPORT

Мн красива!
                                sigpic
                                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                                X