Известие

Collapse
No announcement yet.

Интернет и телевизия?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Кайчо, слушай бога на съня!
    Тоя поне е в час!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

---
      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:01.
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
        Разликата идва от мерните единици най често. Ако си погледнеш договорьт внимателно, ще забележиш че скоростта е обявена в мега битове, операционната система и програмките отчитат мега байтове. Демек - това дето ти го пише в договорьт го делиш на 8 и ги юркаш докато не го постигнеш. Ако често забива модема да го сменят. Случва се и проблем с линията да има - да си го оправят.
        И на повече от 2 - 3 км. от централата при стара усукана двойка получаваш един среден.
        Дропове, забивания, шум и постоянно колебание в скоростта (особено ъплоуда дето е ситен така или иначе става особено капризен).
        аДСЛ а е минало незапомнено... ако няма друга инфраструктура може да се прежали човек, но ако има опция за оптика до сграда/клиент, е (без)краен мазохизъм.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

+ от мен за Нет1.От 3 години съм на пакет кабелна+нет и не съм и помислял да ги сменям...
          Alfa 156
          ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
          sigpic

Comment

---
            Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:01.

Comment

Няма място за спор.
              Постьт ми бе адресиран кьм Иво. При вече сключен договор, трябва да се изисква спазване на условията от страна на операторьт.
              До преди няколко години несиметричната врьзка на БТК нямаше конкурент вьв Варна. Вече не е така, а "наследникьт" почива на "стари лаври". И все още прибягват до стари "хитрости".
              За какви стари хитрости говориш?

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Избрах,Нет1....само не знам разните джуджавки от де да си ги набавя,тунер и рутер...те предлагат ли?
                Става ли друг рутер и тунер?
                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

---
                  Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:00.

Comment

Ами "хитост" е като си комуникирате сьс представител в офисьт, да ти обещаят 128КБ/с а в договорьт напечатан с вьзможно най ситният шрифт на принтерьт да пише 128Кб/с. А кавичките са щото март месец ще се разведем. След като 15г сьм им бил клиент. И другите три договора, а и никога вече няма да им вляза в офисите.
                    Ясно сьзнавам че грешката си е моя - трябваше да си нося лупа и да прочета договорьт, преди да го подпиша.
                    Тьпото е че за смешна сума, са готови да загубят клиенти.
                    Мерната единица за скорост на пренос е bps (бит за секунда) или производните на бит.......Kb, Mb, Gb......
                    Така, че доставчиците си пишат договорите коректно.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

---
                      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:00.

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                        Избрах,Нет1....само не знам разните джуджавки от де да си ги набавя,тунер и рутер...те предлагат ли?
                        Става ли друг рутер и тунер?
                        Какъв ти е ТВ, ако има двб-ц ... не ти трябва тунер за Нет1, вади си цифровата директно.
                        Ако не, могат да ти дадат те, можеш да си гледаш и аналогово.
                        Рутер си купи.
                        Качествен имай предвид, че ще изкара поне 5 години.
                        Но с какви параметри зависи от това какво точно ще връзваш към него и на каква скорост.
                        (Слабите изнемогват на повече от 600 сесии торенти например).
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

net1 - за цената си е много добре.

Аз използвам само телевизия от тях, но имам приятели и с пакет - те също са доволни.
                          --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                          sigpic

Comment

Никакви договори не подписвам защото им плащам предварително за цялата година и за двете услуги, а те ми раздават разни рутери, К-модули или ако не ми трябват ми наброяват оше по два месеца бонус.Качеството на двете услуги е мн.добро - фирмите са различни, но собственика е един и същ.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

Нет1 са добре! И аз съм на тяхна телевизия от няколко години. Кабела директно в ТВ-то и си ползвам тунера на телевизора. Не се занимавам с няколко дистанционни.
                              Интернета обаче ми е на Мегалан- също от много години. И макар че откакто ги купиха Мтел има спад в качеството на обслужването, пак съм доволен.
                              ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                              ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                              ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                              ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Според мен във всеки квартал положението е различно. Аз живея в Люлин. Тук ползвам Булсатком за телевизия от 5-6 години. Проблеми не съм имал. Таксата е приемлива. От няколко месеца ползвам и интернет с телевизия на Булсатком. Всичко е много добре, но това се дължи на факта, че Булсатком купиха най-големият доставчик на интернет в Люлин. Отгоре на всичко таксата за интернет е само 7лв. на месец и интернета не се е сривал досега, скоростите са ОК и т.н.
                                Естествено, че ако тук в Люлин офертата е добра, това не гарантира, че навсякъде е така. Затова трябва да се проучи как седят нещата в Стрелбище примерно, но да дадат мнение, хора които живеят там и ползват въпросната услуга.
                                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Working...
                                X