Известие

Collapse
No announcement yet.

Отново,ТРАГЕДИЯ!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Благодарение на viki и този път сме бързо информирани за Благородната инициатива!

И аз отчетох скромния си глас в подкрепа “ПРОЕКТ ЧЕРВЕНО”!

<MTEL>Blagodarim Vi che podkrepihte M-Tel i Darik v Proekt Cherveno. S tozi SMS pomagate na postradalite pri tejkata katastrofa v gr.Biala.<MTEL>14.12.2006 12:08
    Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
    ------------------------------------------

Comment

Балъци стеее балъци. Тия продължават да вземат от бедните и да се изкарват големи благотворители ! Защо мтел не отдели едни пари, ами иска от хората ? И на това отгоре ще прибере печалба и ще си направи реклама. Всичките тия коледи, великдени и сега червени простотии, са егати ташака. Щели да съберат 1 милион за коледа. Ми мтел да отелят по 2 левчета от сметката на всичките си абонати и ето ти 6 милиона според тях. Те и без това надписват като за световно. Измекяри са всички големи в .бг, а народа се е хванал на въдицата и не стига дето е беден, ами плаща и отгоре.... срамота.... плюс това всеки билет е и застраховка. Е за какво са още пари ? Нали плащаме застраховки ? Пък и не мисля, че ще им стане на бедните хорица по-добре, ако им дадат по 1000-1500лв. Това нема да върне никой!

Питам се, щом като са видели, че камиона идва с голяма скорост и светка и свирка и според тях явно го е опущил, не са сторили път ? Пак некой се е правил на ербап шофер де има целия опит... аман!
      Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

..
        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Да , ама М-тел дигнал печалбата на Телеком Аустрия със 17,6% - правете сметка как печелят- е те няма да заделят от себе си пари и пак ще спечелят от хорското нещастие(на такива им викам лешояди - гушат се от хорската мъка- има и такива политици - дигат рейтинг покрай нещастието и трагедиите-също са "мършояди", има и такива медии) - дори държавата ще си вземе 20% ДДС и няма да го задели за направата на друго платно на моста да речем.

Но въпреки това от вашето левче 10-20 стотинки ще дадът на хората. макар, че по добре да преведете левче ако има спецялна сметка създадена за това - отколкото СМС. И внимание - сметката да е създадена целево и да не е на някаква новосформирана фондация (щото и те могат да си вземат 40% по закон уж за тяхни си разходи)
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Naso принципно си прав за рекламата на всички оператори,затова,че си правят своята печалба покрай такива инициативи и т.н.Но нали се сещаш,те имат и банкова сметка открита ама превод на 1,хайде да речем 10 лева от хора които имат само такава възможност, пак колко ще е таксата за превода на банката."Балъци" за мен са тия които гласуват с СМС за фаворитите си в предавания от рода на "бай брадър",а не тия който всяка година за съжаление само по това време на годината се провеждат такива инициативи!
            Въпрос на лично мнение!
            Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
            ------------------------------------------

Comment

Ко ше гризеш ? Тия организации като се бият в гърдите, че са благотворители - ами да помогнат. И Васко ви каза, че работата мирише. Не давам нито на бай брадър нито на тия дори със сметки ! Аз имам няколко сметки да ви ги дам ? Държавата не иска да си смъкне ДДС, а аз ше помагам и ше ме облагат с данъци!

Пък и нищо не казахте за застраховките ? Какво става с тях ? Нещо май държавата не съблюдава спазването на закона ? Хмм ей много нагли хора има в тая България! Не стига, че няма да изплатят застраховки, няма и кой да ги помоли дори, не да ги накара, а и пари ще изкарат от цялата история ! СРАМ!
              Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Working...
              X