Известие

Collapse
No announcement yet.

Да убиеш крадец.........

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщение
    Е тук като се стъмни мога да се разхождам без да се страхувам за живота си ,и не са ме побивали тръпки от група безработни цветнокожи събрани около горящ варел в квартали в които полицията не влиза...
    Да бе, да, ще се разхождаш!?
    Добре де, ти каква работа имаш в такива квартали, къде се буташ в гетата?
    Плащаш си нормална къщичка в бял квартал и ти е спокойно.
    Стига с тези легенди вече, кой ходил на студентска бригада, кой нелегален работел, друг чул-недочул и да спести някой долар, щото и толкова вадел, се набутал в гетото при неграта, че са евтини наемите, и после лошо било. Ами иди в "Комлука" да видиш тук как е, или във "Факултета", пък за "Меден Рудник" сам знаеш, то сякаш в останалите бетонови комплекси е по-различно.
    Last edited by Доко; d.m.y г., 22:45.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
      Да бе, да ще се разхождаш, и добре де, ти каква работа имаш в такива квартали, къде се буташ в гетата?
      Плащаш си нормална къщичка в бял квартал и ти е спокойно. Стига с тези легенди вече, кой ходил на студентска бригада, кой нелегален работел, и да спести някой долар, щото и толкова вадел се набутал в гетото при неграта, и после лошо било. Ами иди в "Комлука" да видиш тук как е, или във "Факултета", пък за "Меден Рудник" сам знаеш, то сякаш в останалите бетонови комплекси е по-различно.
      Ходил съм по работа там, не съм бил никога на студентска бригада. Живял съм в Сащ близо 3 години имам право на редовно гражданство аз и семейството ми, и съм работил работа с добри доходи.
      Така ,че тия легенди при мен не вървят. Монетата има две страни и повечето българи дето живеят там представят само добрата и страна! Факт
      Тук ще навлезем в дълъг спор в който не ми се участва.
      Та я кажи колко полицаи за застреляни за денонощие във "Факултета" Кумлука" или "Меден Рудник".
      Защото за градове като Детройт или Кливлънт това е ежедневие. Специално детройт е много стар град с огромна престъпност разбити пътища и голяма индустриална зона пълна с изоставени фабрики и свърталища наркопласьори и всякакви неприятни типове....
      sigpic Alfasud/156 1.8ex
      156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

• Мдаа, спора е излишен, няма база за сравнение, мащабите са различни а от там и статистиката, само коментирам. А само от любопитство питам какво точно означава право на редовно гражданство на теб и семейството, green card?

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
          Мдаа, спора е излишен, няма база за сравнение, мащабите са различни а от там и статистиката, само коментирам. А само от любопитство питам какво точно означава право на редовно гражданство на теб и семейството, green card?
          sigpic Alfasud/156 1.8ex

Comment

• Ми имали са търпението да живеят на квартира, да си намерят работа.Почнали са с по-ниско заплащане, на 6 мсеца им правили атестации и така докато се докажат и почнат да вземат нормалното за работата която работят.Той работел на някаква машина която прави дюзи за дизолови двг, а тя е нещо като ОТК.Двамата вземали около 6800 гущера, разходите за домакинството около 1200-1500.Взели заем за покупка на къща който ще изплащат 25 години, падало се по около 15000 на година, демек на месец 1200-1300.И някои други харлъци и пак им остават пари.А като ни показаха и снимките на къщата/влизаш в голяма дневна с кухненски бокс, на втория етаж две спални с баня и кенеф и гараж естествено/, напълно достатъчна за двама души и ако това им е гетото искам и аз там.Имам съученици в Канада, Англия и Нова Зеландия и не знам що не искат да се връщат.Е има и такива дето не успяха и се върнаха.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Свят широк хора всякакви, аз съм за Запада, но не смятам, че всеки там може да намери своя път, поради ред причини.
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                Свят широк хора всякакви, аз съм за Запада, но не смятам, че всеки там може да намери своя път, поради ред причини.
                Е ти май сам беше отказал възможността да емигрираш на запад ,ако не се лъжа?
                sigpic Alfasud/156 1.8ex

Comment

• Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщение
                  Е ти май сам беше отказал възможността да емигрираш на запад ,ако не се лъжа?
                  Точно така И до ден днешен съм 50/50, ако се върна във времето.Иначе имам и познати които изкараха година две, други пък и гражданство взеха и се върнаха.
                  Last edited by fred; d.m.y г., 19:09.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Working...
                  X