Значи при старата ми майка спряха тока, дойде тока и телевизора и спря да работи.Беше LG, 15-а годишно, та не си играх да търся майстор ами отидох и купих нов.Понеже разполагах с ограничен бюджет гледах да купя възможно най-големия телевизор, понеже не вижда добре и все се вреше в стария.Та купих ей този Самсунг - http://www.atshop.bg/product/5792/32...eg-cheren.html .Обаче се оказа че USB входа чете само музика и снимки.Не че тя ще го използва, ами дъщерята писна че като и ходи на гости за по дълго щяла да си пуска филми.Еми видях че има USB вход и предположих че чете всичко.Да ама не.Питането ми е, може ли чрез ъпдейт на софтуера или някакъв друг начин да го накарам да чете филми, щото излиза едно меню, ама само снимки и музика са активни, филмите не.Тва друг начин, не включва купуването на домашно кино или някакъв друг плейър.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помощ за TV.
Collapse
X
-
Следващия път въпросите преди покупките
Най-вероятно не може, има редки случаи в които наливат фирмуер от друг модел и тръгва... но ако не тръгне имаш неработеща изобщо техника и заминала гаранция.
Оправят го в сервизите де, ама си плащаш едни 50 - 100 лв. и гаранцията в кофата.
Едит: за тоя модел май може и без префлашване... но пак е на собствен риск.
http://www.avforums.com/forums/lcd-l...-le32d403.html
Hello
There is an esay solution to fix this problem:
-With the TV in STAND-BY Mode,press the following keys in sequence in the remote: Info, Menu, mute and power on the TV.
- The TV shows the service menu, find the menu OPTION, enter in this menu and then in the menu MODEL.
- Change the model to the UD5800
And voila! Yo can play videos
Regards from Spain,
Някои пишат, че е по-добре с модел D450
Възможни последствия, загуба на картина, срив на качеството на картината или звука, черно-бял образ без звук и т.н.
С връщане на оригиналния модел повечето се оправяли.Last edited by morfius; d.m.y г., 23:33.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Ми критериите бяха за бабата, пък и не допусках че има вариант да чете само снимки и музика.Пък и щерката нищо няма да и стане ако два дена не си пуска филми, без туй бабата е на булсат и има какво да гледа.Просто ми стана интересно.
---------- Post added at 23:45 ---------- Previous post was at 23:34 ----------
Мерси все пак.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Може и да може да се пуска и видео файлове. На моя Самсунг, пак LCD телевизор, това стана много лесно, но се наложи да се ровя няколко часа по форумите за това.
Помня че и той можеше само музика и фото да пуска, но след влизане в сервизно меню, чрез дистанционното и промяна на няколко параметъра, включително и модела, вече почти 2 години възпроизвежда и видео файлове.
Просто потърси информация за точно този модел по разните сетком и други популярни форуми и може и да имаш късмет.
Виж горе колегата ти е написал и заклинанието за точно този модел!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Ми ще се поразровя още, макар че проблема не е толкова съществен.Стана ми интересно понеже като включиш флашката излиза едно меню - снимки, музика , филми - и само филмите не са активни.И като пробвах всичко за което се сетих, реших най-после да прочета упътването - аз съм на принципа - първо щепсела в контакта и после чети упътването.Тва че при покупката не доизчетох инфото на табелката е друга бира.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеМи ще се поразровя още, макар че проблема не е толкова съществен.Стана ми интересно понеже като включиш флашката излиза едно меню - снимки, музика , филми - и само филмите не са активни.И като пробвах всичко за което се сетих, реших най-после да прочета упътването - аз съм на принципа - първо щепсела в контакта и после чети упътването.Тва че при покупката не доизчетох инфото на табелката е друга бира.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
На моя Philips 47PFL3605 също чете само снимки и музика , пък видео не може .
Миналата седмица пък взехме един и PHILIPS 32PFL3517H , изобщо не се сетих за видеото през USB ... какъв съм г*з .
И го монтирах в Пловдив и се прибрах , даже не съм го пускал ... сега ще има да ме гложди ...145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеДа е жива и здрава женицата, но какво видео да гледа тя - да не би да мислиш за себе си с тези филми.
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеЕ горе го има изровено, явно не си видял едитаПо-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеНа моя Philips 47PFL3605 също чете само снимки и музика , пък видео не може .
Миналата седмица пък взехме един и PHILIPS 32PFL3517H , изобщо не се сетих за видеото през USB ... какъв съм г*з .
И го монтирах в Пловдив и се прибрах , даже не съм го пускал ... сега ще има да ме гложди ...
Реално Филипсите последните години са ЛГ-та със сменен корпус, друга тебелка отпред и по-зле написан фърмуеър... И много по-смотано меню.
Не мога да разбера, аджеба, тия субтитри на кирлица така ли не можаха Филипс ад аги оправят вече 4 години... Явно не им дреме за тия пазари.
Иначе за колегата със Самсунга - разрови се тук:
http://forum.setcombg.com/%D1%82%D0%...D1%82-4-a.htmlAlfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
Ми то едно спиране на тока какви проблеми ми докара,а като чета линка който е дал Morfius, предпочитам да не си създавам други и поради това ще си носи лаптопа когато и трябва.И без туй не го носи ами го вози в колата си.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеМи то едно спиране на тока какви проблеми ми докара,а като чета линка който е дал Morfius, предпочитам да не си създавам други и поради това ще си носи лаптопа когато и трябва.И без туй не го носи ами го вози в колата си.
Ако мрежата е калпава или "енергото" се гаври не е виновен ТВ.Welcome to the real world
Comment
Comment