Известие

Collapse
No announcement yet.

Свещените крави на кмета в мъглата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Добре че прасето само е седнало да чака дядото ами не е палнало моторя и не е драснало
    Grande Punto 1.9 Sporт
    98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

Първоначално публикувано от BatVas

(това човек го прави - представете си да те питат какво рабитиш )
      Васе,абе като ти гледам дълбоките познания в тази област..ти к'во работиш всъщност

знам,ама се правя на ударена...хи-хихи

@Eufi

“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от viki
        Първоначално публикувано от koolio
        Нали знаеш защо кравите гледат с такъв тъжен и влажен поглед?
        Смешно ти е ,ама и теб да те **** с някаква тръбичка и ти ще хванеш гората и ще ходиш като замаян
        А, сакън, мене не ща да ме ***т ни с тръбичка ни без!
        В тая връзка се сещам за шопската мъдрост: "Тва жената не е като човека! Ти го , то та цалива. Я мене ако ме некой, очите че му извадим!"
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от ZoE23
          Добре че прасето само е седнало да чака дядото ами не е палнало моторя и не е драснало
          Абе и аз се чудя как не е драснало - то ние мъжете кви глупости правим, а все пак прасето има повече основание - нали знаете , че оргазма при прасето е 15 до 30 минути

П.П. Да поясня само(да не ме помислите за ненормален) учил съм ветеринарна медицина, ама преди да се пропия като ветеринар почнах финансите
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от koolio

В тая връзка се сещам за шопската мъдрост: "Тва жената не е като човека! Ти го , то та цалива.
            а-а-а шопските мъдрости,тук по морето не са актуални :P

ама преди да се пропия като ветеринар
            ама сега опита като такъв ти е от полза
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

П.П. Да поясня само(да не ме помислите за ненормален) учил съм ветеринарна медицина, ама преди да се пропия като ветеринар почнах финансите
              :P :P мхъм ... по твой пример и подобие трябва преди да се пропия от финанси да мина към ветеринарната медицина ?

Това вече не е виц а си е чистата истина и на мен ми е безкрайно смешно :

Дядо ми бог да го прости човека е бил ветеринарен лекар.
              Един прекрасен ден се звъни в къщи по телефона и търсят Д-р "Едикой си" / фамилията на дядо е много радко срещана / и аз много се учудих. Обяснявам, че за съжаление той е починал.
              Жената безкрайно учудена казва:" Как така ? Не е възможно?Той ме оперира миналата година"
              Проявих странното си чуство за хумор и и обясних, че това е невъзможно освен ако не е котка или куче.
              И ако операцията не е била преди 20 години.
              Добре, че жената имаше чуство за хумор. Оказа се, че имало и друг доктор с такава фамилия в телефонният указател

Comment

Първоначално публикувано от Eufi
                :P :P мхъм ... по твой пример и подобие трябва преди да се пропия от финанси да мина към ветеринарната медицина ?
                Няма да се пропиеш толкова бързо от финанси. Все пак семинарите и коктейлите не са чак толкова много. Затова пик може да се видя за парти с хора от Клуб Алфа Ромео БГ - така, че съдба Ама ей ме на вече 9 години с финансите и не съм се пропил - ако нещо стане Клуба ще е виновен
                Докато при ветеринаря му предлагат да пробва домашната във всяка къща - че и се сърдят ако не седнеш
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от sharky
                  Първоначално публикувано от lyuli
                  ...
                  Незнам дали си виждала кола след катастрофа с кон, но колата се едно се е ударила в стълб, много страшна работа...
                  абе не съм виждала но си давах сметка колко е страшно положението, още пове4е возех 3-ма 4овека, но..... за щастие вси4ко е наред
                  Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Всъщност нещата може да загрубеят много.

http://www.dnes.bg/article.php?cat=6&id=30974
                    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

А кво ще кажете за това?
                      Както си карам ония ден в мъглата и
                      и нестига, че няма светлини (стоповете работеха) ами и на червено мина на 2 светофара.

Comment

Umax - прати ги тези снимки на КАТ
                        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Диви прасета нападнаха Велико Търново

55-годишен мъж блъснал с колата си и убил едно от животните

Иван Първанов

СНИМКА: ИНТЕРНЕТ

Дивите прасета обикновено нападат населени места, защото търсят нещо за ядене.

Стадо диви прасета нападна великотърновския квартал Чолаковци. От една - две седмици глиганите излизат нощем и необезпокоявани се разхождали по улиците и край блоковете на квартала. Свидетели на среднощните разходки на прасетата станали таксиметрови шофьори и някои късно прибиращи се от работа граждани. Те твърдят, че животните обикаляли из квартала напълно спокойно, без да се смущават от срещите си с хората.
                          Един от очевидците, които са имали близка среща със среднощните посетители на Чолаковци, е 55-годишният Михайл Петков. В неделя около 5 ч. сутринта както винаги мъжът тръгнал с колата си за първа смяна на работа. Докато се движел към центъра, внезапно пред автомобила му изскочили 5 - 6 диви прасета. Изненаданият шофьор не успял да реагира навреме и колата връхлетяла върху стадото. Едно от животните умряло при сблъсъка. "Страшно се уплаших, защото изскочиха за секунди пред фаровете ми. В началото помислих, че са бездомни кучета или чакали. Чак като падна едното видях, че има зурла и че е диво прасе. Беше тежко не повече от 50 - 60 кг", разказва мъжът.
                          Пристигналите на местопроизшествието полицаи състъвили протокол и прибрали убитото животно. То ще бъде предадено за съхранение в държавната дивечовъдна станция "Болярка" и след като приключат изследванията на ХЕИ, ще бъде продадено.
                          Квартал Чолаково не е единственият, в който нощем се разхождат глигани. Преди седмица жителите на друг краен великотърновски квартал - Асенова махала, алармираха, че при тях са се появили диви прасета. Освен това тази част на Старата столица често била посещавана и от лисици.
                          Нападения на глигани имаше и миналата година, когато 30 диви прасета нахлуха в Силистра. Животните доплуваха от Румъния през Дунав. Грухтящите бозайници нападнаха болницата, хотел, няколко таксита и разбиха витрината на магазин в крайречния град. Полицаи, местни ловци, екипи на "Гражданска защита" и горски от силистренското лесничейство се включиха в борбата с неканените гости.
                          Месеци след това пък 20 диви прасета нападнаха села в планината Осогово. Глиганите опустошиха реколтата от царевица на местните. Прасешките набези ставаха само вечер, а причината беше, че животните не могат да си намерят храна в планината.

Comment

30.11.08 14:00ч.
                            София Цариградско шосе(малко преди караулката)

33Imola/1351cc/1994 & 33Boxer16v/1712cc/1990 & 164SuperV6/2959cc/1997

Comment

ей те тава е, европейска столица
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

Аз трябваше да снимам , да видите как в Търново един дядо си пасеше овцете в една детска градина , и децата си играеха покрай тях .
                                145 1.6 ТС '97 ех.
                                145 1.9 JTD '00
                                307 CC 2.0 '04

Comment

Working...
                                X