Известие

Collapse
No announcement yet.

Задача за шофьори

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Няма нужда аз да пиша нищо - ти сам с пълни сили доказваш, че съм прав
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      Няма нужда аз да пиша нищо - ти сам с пълни сили доказваш, че съм прав
      Нищо не доказвам.
      Аз съм се доказал където и пред който трябва.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• Анализирането продължава...

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
          Анализирането продължава...
          Еми не мога да го спра, жаден е да прави анализи.
          К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
            Според теб има ли нерегулирано кръстовище с неравнозначни пътища?
            Според мен има, но само според мен, защото очевидно никой не е наясно какви са критериите за определяне на това кой път е по-главен / и в транспортният отдел на общината също не можаха да ми обяснят/... ще ти дам един пример - Т образно, хоризонталната чертичка е път от по-висока категория според градоустройствения план и по него трафика е интензивен + градски транспорт, а вертикалната чертичка е малка пряка към квартал с минимално движение, знаци няма ...

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
              Нищо не доказвам.
              Аз съм се доказал където и пред който трябва.
              Нищо, нищо - ти давай в същия дух, АНАЛлизаторе мой.... хахахаха

---------- Post added at 13:40 ---------- Previous post was at 13:36 ----------

Първоначално публикувано от ne0
              Анализирането продължава....
              Къде си бе, 300 евро ин дъ нос
              Я обясни, на майсторското ти ли беше с предимство или бирите?
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
                Според мен има, но само според мен, защото очевидно никой не е наясно какви са критериите за определяне на това кой път е по-главен / и в транспортният отдел на общината също не можаха да ми обяснят/... ще ти дам един пример - Т образно, хоризонталната чертичка е път от по-висока категория според градоустройствения план и по него трафика е интензивен + градски транспорт, а вертикалната чертичка е малка пряка към квартал с минимално движение, знаци няма ...
                Съгласен съм, че има някои неясноти.

Но недей да оспорваш, че решението на задачката не е описаното от доста колеги вече тук.
                Смешно е.
                Толкова ли е трудно да разбереш, че правото на дясностоящия е стълб, около който се градят всички предимства при липса на регулация.
                Нямам желание да пиша вече в тази тема.

---------- Post added at 10:46 ---------- Previous post was at 10:43 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                Нищо, нищо - ти давай в същия дух, АНАЛлизаторе мой.... хахахаха

---------- Post added at 13:40 ---------- Previous post was at 13:36 ----------

Къде си бе, 300 евро ин дъ нос
                Я обясни, на майсторското ти ли беше с предимство или бирите?
                Много емотикони използваш, речника ли ти е беден
                До кога с младежите бре куку, от тези дъртите инфантили ли ще бъдеш цял живот?
                К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
                  Има си ясни правила!

Категориите на пътищата се обозначават посредством пътни знаци.

Това, че по даден път се движат магарета или танкове, не го правят път с предимство.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa
                    Нямам желание да пиша вече в тази тема.
                    Ехааааа, доживях и това да прочета! БРАВО!!!

П.П.
                    Не всички са чички на 30.... чиче
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      Има си ясни правила!

Кои са тези ясни правила ? Дай нещо, покажи ги ... какъв е пътният знак, определящ категорията на пътищата ?
                      Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      Това, че по даден път се движат магарета или танкове, не го правят път с предимство.
                      Правилно, това го прави път без настилка най-вероятно ... сега без майтап, кое прав един път главен ? Зада се поставят знаци и светофари на дадено кръстовище, порво трябва да се прецени кой път да е главен ... Как става това ?

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic
                        Има си ясни правила!

Тогава, къде са пътните знаци в картинката от примера в началото на темата?
                        Едната улица, ако е два пъти по-широка, по-равнозначна ли е от другата?
                        sigpic

Comment

Ехааааа, доживях и това да прочета! БРАВО!!!

П.П.
                          Не всички са чички на 30.... чиче
                          Така е, то си има определение за такива хора, инфантили.

---------- Post added at 11:02 ---------- Previous post was at 11:01 ----------

Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
                          Кои са тези ясни правила ? Дай нещо, покажи ги ... какъв е пътният знак, определящ категорията на пътищата ?

Правилно, това го прави път без настилка най-вероятно ... сега без майтап, кое прав един път главен ? Зада се поставят знаци и светофари на дадено кръстовище, порво трябва да се прецени кой път да е главен ... Как става това ?
                          ЗУТ знаеш ли какво е?

---------- Post added at 11:06 ---------- Previous post was at 11:02 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                          Ако имаше пътни знаци на картнката нямаше да ти четем олигофренските постове два дни вече.
                          Нямаше да има казус тогава
                          Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 14:05.
                          К.М.

Comment

Ако няма знаци, независимо от широчината на улиците, те са равностойни.

---------- Post added at 14:12 ---------- Previous post was at 14:09 ----------

Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение

Ето извадка от закона по въпроса:

(4) Пътен знак Б3 се поставя в началото на пътя с предимство и се повтаря пред всяко
                            следващо кръстовище по този път. На другите пътища с настилка, които пресичат или се
                            вливат в пътя с предимство, задължително се поставя пътен знак Б1 или Б2. Поставянето
                            им не е задължително, ако тези пътища са без настилка.

преписано от тук

Това че на много места знаците не са поставени или някой ги е откраднал е друг въпрос.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Въпроса беше за правилата, по които се определя пътя с предимство?

Първоначално публикувано от Susscrofa
                              Ако имаше пътни знаци на картнката нямаше да ти четем олигофренските постове два дни вече.
                              Нямаше да има казус тогава
                              Инфантилно-олигофренски постове, чиче... ИНФАНТИЛНО-олигофренски
                              sigpic

Comment

Въпроса беше за правилата, по които се определя пътя с предимство?

Инфантилно-олигофренски постове, чиче... ИНФАНТИЛНО-олигофренски
                                Явно и ти не знаеш какво е ЗУТ. Да знеш, че е нещо различно от МАЗУТ.

/Много често пътя по-който се движи градски транспорт се пуска с предимство в градска среда./
                                К.М.

Comment

Working...
                                X