Първоначално публикувано от Kuku
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Задача за шофьори
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеЕ, как разбират къде да ги сложат тия знаци за предимство?
Айде де, нали знаете ко е ЗУТ....
Пример:
Като се движиш по локалното платно на цариградско шосе пред Carrefour в посока към центъра, се пресича отсечката по която тези от магистралата с включват в локалното. И тази отсечка откакто е направена е все с предимство. Въпреки, че в момента по локалното платно трафикът е 20 пъти по-голям.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
И аз ги гледах в ИКЕА тия шкафове. Много са готини, могат и да се вграждат.
Някой бидетата да знае къде са подредени в магазина?
Иначе благодаря за съветите за хладилника евала колеги ако не е форума нямаше как да избера нещо.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЕ това вече общинарите го знаят. Общо - взето се отчитат автомобилните потоци. Лошото е, че често пъти ситуацията се променя, но пътят с предимство не се променя.
Пример:
Като се движиш по локалното платно на цариградско шосе пред Carrefour в посока към центъра, се пресича отсечката по която тези от магистралата с включват в локалното. И тази отсечка откакто е направена е все с предимство. Въпреки, че в момента по локалното платно трафикът е 20 пъти по-голям.
---------- Post added at 11:37 ---------- Previous post was at 11:35 ----------
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеИ аз ги гледах в ИКЕА тия шкафове. Много са готини, могат и да се вграждат.
Някой бидетата да знае къде са подредени в магазина?
Иначе благодаря за съветите за хладилника евала колеги ако не е форума нямаше как да избера нещо."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
СЕДАЛКА ЗА ТОАЛЕТНА ЧИНИЯ С ВГРАДЕНА СМЕСИТЕЛНА БАТЕРИЯ ЗА БИДЕ, помагай.
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Last edited by ne0; d.m.y г., 14:56.
Comment
-
"Нещо", ЗУТ не върши работа за това, което питах
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЕ това вече общинарите го знаят. Общо - взето се отчитат автомобилните потоци. .
Comment
-
Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение"Нещо", ЗУТ не върши работа за това, което питах
E нали бяха ясни правилата ? Това ли ти е най-ясното ? Общинарите го знаели, да ама не ... преди време лично ходих там и ги питах точно за това ... една оФца и един униформен гледаха като бик скороста кутия и след 10 мин. обяснения от моя страна с конкретни примери и въпроси - "Миии, пуснете си запитване по мейла, ние ще го прочетем " ... За какво да пиша мейл, бре мързели, нали съм ви дошъл лично , какво му е сложното ? Жалко, че началника им не беше там, да го видя той колко струва...
За извънградско се използва, за градски пътни артерии важат доста други неща, от които ти грам не отбираш.
Остави специалистите в общината съвместно с КАТ да си свършат работата.
Или ти от трафик разбираш повече от тях?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЗащо слагаш "нещо" в кавички, знаеш ли кога се поставят кавички?
За извънградско се използва, за градски пътни артерии важат доста други неща, от които ти грам не отбираш.
Остави специалистите в общината съвместно с КАТ да си свършат работата.
Или ти от трафик разбираш повече от тях?
Да, не ги разбирам и затова питам, но явно ти няма да ми отговориш какви са, така че извини ме че изобщо повдигам такъв въпрос бегло насочен към теб ...
Не, няма ги оставя да си вършат работата, особено когато неведнъж вършат пълни глупости и точно в такива случаи разбирам повече от тях, да
Comment
-
Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение"Нещо", ЗУТ не върши работа за това, което питах
E нали бяха ясни правилата ? Това ли ти е най-ясното ? Общинарите го знаели, да ама не ... преди време лично ходих там и ги питах точно за това ... една оФца и един униформен гледаха като бик скороста кутия и след 10 мин. обяснения от моя страна с конкретни примери и въпроси - "Миии, пуснете си запитване по мейла, ние ще го прочетем " ... За какво да пиша мейл, бре мързели, нали съм ви дошъл лично , какво му е сложното ? Жалко, че началника им не беше там, да го видя той колко струва...
Да уточня:
Говоря за правилата от закона за движение на МПС.
Правилата според които някой бюрократ решава това дали един път да бъде път с предимство или не, не са част от ЗДП и поради това не ме интересуват.
Но ме интересува това ЗДП да бъде спазван от всички.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАма ти май и досега не можа да разбереш за кои ясни правила говоря (не само аз, но и всички колеги в тази тема)
Да уточня:
Говоря за правилата от закона за движение на МПС.
Правилата според които някой бюрократ решава това дали един път да бъде път с предимство или не, не са част от ЗДП и поради това не ме интересуват.
Но ме интересува това ЗДП да бъде спазван от всички.
Обаче когато наближа нерегулирано с пътни знаци или със светофарна уредба кръстовище, се замислям какво е кръстовище на равнозначни пътища, защото в ЗДвП не пише просто кръстовище, пише кръстовище на равнозначни пътища ... и аз се питам какво точно имат предвид ... представи си че на някоя пряка на основен булевард и небрежна пряка в голям град някой премахне знаците и стълбовете им ...Автоматически ли тези от пряката стават с предимство ? /спрямо тези, които идват от ляво, разбира се /
Изкефи ме ламерското определение на "закона за движение на МПС" , евала !Last edited by jorko; d.m.y г., 22:35.
Comment
-
Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщениеДа, това стана ясно .... за мен това е доста ограничено мислене, не го приемай твърде лично ...
Обаче когато наближа нерегулирано с пътни знаци или със светофарна уретба кръстовище, се замислям какво е кръстовище на равнозначни пътища, защото в ЗДвП не пише просто кръстовище, пише кръстовище на равнозначни пътища ... и аз се питам какво точно имат предвид ... представи си че на някоя прака на основен булевард и небрежна пряка в голям град някой премахне знаците и стълбовете им ...Автоматически ли тези от пряката стават с предимство ? /спрямо тези, които идват от ляво, разбира се /
Изкефи ме ламерското определение на "закона за движение на МПС" , евала !
Разбрах, по гоУем си от закона.
Това е типично за нашите ширини поведение.
Шопът е кАзАл:"Я си знам"
Аз съм нищо, просто матрица 10101101010011"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment