If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Значи запазена е маса в Пипълса за утре (сряда ) в 20.00 часа . На името на Иво (ей забравих му пак фамилията) от негово име пиша този пост - ама предполагам и така ще се оправите който стигне пръв. Аз обещавам да дойда малко по късно
Значи запазена е маса в Пипълса за утре (сряда ) в 20.00 часа . На името на Иво (ей забравих му пак фамилията) от негово име пиша този пост - ама предполагам и така ще се оправите който стигне пръв. Аз обещавам да дойда малко по късно
Стойков, неплатил членски внос 2005/2006та и 2007ма
Стойков, неплатил членски внос 2005/2006та и 2007ма
Ей повниш бе повниш,ма аз съм виноват ще го променя и това.
Към колежката ако знаеш къде е обредната зала в Хиподрума като си срещу нея от ляво,те всъщност са две едно до друго.А залата е на ''гърба '' на Била така да се каже
Към колежката ако знаеш къде е обредната зала в Хиподрума като си срещу нея от ляво,те всъщност са две едно до друго.А залата е на ''гърба '' на Била така да се каже
Eй Няма да те взема за навигатор да знаеш Това на шега
Обредната зала я знам .... Явно има и Билла наоколо, което върши работа като ориентир... но :
Кое са две ? Заведенията ли ? И в кое от двете да вляза ? Като например какво пише: отгоре / отдолу или в страни от входа ? "Пипълсот" ли е или някое латинско название ?
Не се сърди за малоумните ми въпроси, но този район отдавна не съм го посещавала) Имаш една бира черпене
Значи заведенията са две т.с. Пипълс и ииииииииииии ама не го помня.Пипълса е второто то други няма само тези са.Надписите са на латински
Имат големи тенти отпред.Даже се виждат от ''Борис''
Значи заведенията са две т.с. Пипълс и ииииииииииии ама не го помня.Пипълса е второто то други няма само тези са.Надписите са на латински
Имат големи тенти отпред.Даже се виждат от ''Борис''
толко ли няма кой да се престраши да определи среща на колежката на познато за нея място и да я отведе то не бяха линкове,то не бяха "от тук ще минеш,после оттам",ч се стегнете бре
Comment