Известие
Collapse
No announcement yet.
Успех за Кобрата!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеНе е нужно да разбираш, за да виждаш как се бият на ринга
Що, той с кой Кличко ще се бие?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеПо новините ли ще кажат?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеИ без новините, аз знам, ама ти май си далеч от този спорт.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеСусе кога ше спретнем един спаринг с теб?
---------- Post added at 19:10 ---------- Previous post was at 19:09 ----------
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНа Кобрата, това му е работата - да се бие за себе се, а не за България и това, че е българин е чест за нас, но все пак това му е бизнеса и толкова."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеМалко си ми висок, но нямам нищо против.
---------- Post added at 19:10 ---------- Previous post was at 19:09 ----------
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеКажи от къде да режа,откъм глава или нозе?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЩе трябва много да те налагам в черния дроб, а той определено ти е по-важен от главата.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Кличко е като онази рускиня на олимпиадата дето тръшна нашта Станка.....иначе казано космически.....на нашето момче няма да му стигнат стереойдите...По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНа Кобрата, това му е работата - да се бие за себе се, а не за България и това, че е българин е чест за нас, но все пак това му е бизнеса и толкова.
Обаче или ще играе с гащета с националните цветове , или ще е със знамето , или ще крещи - България , България в камерата . За това мога само да го поздравя !
А дали ще падне от Кличко , само времето ще покаже - да са живи и здрави , пък ще видим . И двамата боксьори са ми фаворитиМоже би в момента само Кубрат Пулев разполага с техниката с която да победи Кличко . А е и много бърз
145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
Comment