Известие

Collapse
No announcement yet.

Пробиване на дограма (за прекарване на кабел) или..?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщение
    Тук става въпрос за ПВЦ дограма , а при нея няма термо мост.
    Дупчи спокойно , но да е на високо ниво , където няма да има вода(при дъжд)V
    Точно ,че става въпрос за ПВЦ ......
    Виж снимката. Във въпросните кухини при хубавите дограми има газ ,като при стъклопакетите .....

Не съм сигурен само дали и при Пвц-то му викаха така или има друго наименувание .
    Attached Files
    156 sportvagon 1.9jtd

Comment

Ако правилно помня от като ми поставяха дограмата, м/у нея и стената има някакво отстояние което се пълни с пяна и после се измазва и обръща.
      Най-удачно ми се струва да се опита да се дупчи там.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
        Ако правилно помня от като ми поставяха дограмата, м/у нея и стената има някакво отстояние което се пълни с пяна и после се измазва и обръща.
        Най-удачно ми се струва да се опита да се дупчи там.
        При панелките е така, но при тухлените не става, трябва да се заобиколи дограмата. По дебела е стената доста и не са на една плоскост с джама.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
          При панелките е така, но при тухлените не става, трябва да се заобиколи дограмата. По дебела е стената доста и не са на една плоскост с джама.
          Нещо не можеш да си ги представиш тези работи, а и зидарския отвор при тухлените стени обикновено е по-голям.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            Нещо не можеш да си ги представиш тези работи, а и зидарския отвор при тухлените стени обикновено е по-голям.
            Представям с го адски добре, защото половин година съм "обръщал".
            К.М.

Comment

Представям с го адски добре, защото половин година съм "обръщал".
              Щом си обръщал, би трябвало да знаеш и недей постоянно да опонираш на хората за щяло и нещяло без никакъв смисъл.
              sigpic

Comment

Ама ти и мазач ли си бил бе, тъп?
                Мууууууууууууууууууаааааааааааааааааахахахахахахах
                sigpic

Comment

Щом си обръщал, би трябвало да знаеш и недей постоянно да опонираш на хората за щяло и нещяло без никакъв смисъл.
                  Виждам, че ти не знаеш
                  Аз не ти опонирам, а ти разяснявам.
                  При панелните жилища от вътрешната почти винаги стената и джама са на една повърхнина.
                  При тухлените не е така. При тухлените на една повърхнина заставаха огромните двойни прозорци от 30-те години.

---------- Post added at 10:30 ---------- Previous post was at 10:27 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  Ама ти и мазач ли си бил бе, тъп?
                  Мууууууууууууууууууаааааааааааааааааахахахахахахах
                  Имам доста недвижимо имущество и се грижа за него.
                  Бачкам редом с бригадата, обичам да контактува с хора от всякакъв произход и с всякакво занимание.
                  Обогатявам светогледа и душевността си така.
                  Кой ме нарича тъп
                  Стига бе куку ли си, кики ли си, с двата пръста чело, добре, че си заплешивял та да вдигнеш малко разстоянието от веждите до края на това, което при теб е оформено като чело.
                  К.М.

Comment

Суско, затова повечето хора не могат те търпят - защото пишеш хиляди глупости в минута, като между тях може да се срещне и нещо вярно. Когато хората ти направят забележка, веднага се усещаш и се хващаш като удавник за сламка за вярната част и я изтъкваш.Виж си първото изречение в първия пост днес, относно разстоянието между дограмата и зида.
                    sigpic

Comment

Суско, затова повечето хора не могат те търпят - защото пишеш хиляди глупости в минута, като между тях може да се срещне и нещо вярно. Когато хората ти направят забележка, веднага се усещаш и се хващаш като удавник за сламка за вярната част и я изтъкваш.Виж си първото изречение в първия пост днес, относно разстоянието между дограмата и зида.
                      Нямам неясноти в това, което съм написал.
                      Глупост е това да не разбереш какво съм написал.
                      Не се хващам за никакви сламки.
                      Просто на теб са ти необходими десетина поста, докато ти обясня нещата.
                      К.М.

Comment

А, не си ли задаваш въпроса, че не съм само аз единствения, който не те разбира - даже доста хора не те разбират, всички ли са глупави.
                        sigpic

Comment

Проблема е,че тук си доста смел,но на живо си адския мишок,и на някой може да не му издържат нервите този ден идва с бясна скорост,ще настъпиш някой по мазолчето и.......................... По-добре спри да се правиш на всезнаещ и велик,да опонираш на всички,доста отдавна не си интересен

---------- Post added at 14:19 ---------- Previous post was at 14:18 ----------

А, не си ли задаваш въпроса, че не съм само аз единствения, който не те разбира - даже доста хора не те разбират, всички ли са глупави.
                          Споко,аз съм сигурен,че е социопат,за това е супер активен в общите теми,защото иначе на живо му е трудна комуникацията,виждал съм го на живо за какво става въпрос,малко по нагоре съм го написал
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                            Споко,аз съм сигурен,че е социопат,за това е супер активен в общите теми,защото иначе на живо му е трудна комуникацията,виждал съм го на живо за какво става въпрос,малко по нагоре съм го написал
                            е не може всички на живо да са готини като мен, ееееп ?! хаьха
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                              е не може всички на живо да са готини като мен, ееееп ?! хаьха
                              Оуууу и ти си един убавец,бях забравил хихихихихихих
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                                Оуууу и ти си един убавец,бях забравил хихихихихихих
                                ьахуахахаха
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X