Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за една 147-ца от Враца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ за една 147-ца от Враца

Колеги,

някой гледал ли е тази красавица? Брата на жена ми иска да ходим след два часа да я гледаме и подозирам, че ще я капарира, а не знам на кой да я водим в региона да я гледа дали става. Аз принципно 1,6 свин спарк + газ не съм много въодушевен да си вземе, ама него го кефи.

идеи?

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...495&f1=details

0887 38 70 17 Боян
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Па колата не изглежда зле,особено салона ме кефи яко,ама все пак ти си знаеш за свин спарка-винаги 3-4 на ум..................Свържи се с Тони/Тонов/ да скокне да я види,той разбира и е пич..........ще свърши работа
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Гледахме я вчера и на пръв поглед си личи, че колата е много гледана от вътре. Никакви паразитни шумове по окачването, никакви замислянки, подхлъзваники, тропаници и скърцаници. Има за смяна съединител, дискове и накладки и рейка за рециклаж. Колата е с газов инжекцион, слаган в Италия и изглежда доста кадърно направен (не че разбирам). ОБАЧЕ.... няма никакъв живот в нея! Бах тея 105 коня, бах тва чудо! мъка страшна!

Comment

105 коня особено на газ ще е много зле. При пуснат климатик трябва да потегляш с почти пълна газ.

Comment

то е газов инжекцион, но въпреки това е страшно умрял кон! Лошото е, че пича държи колата да е фейслифт, пък има около 7000 лв.... трудно...

Comment

е задължително ли бензин трябва да е, Боянски
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

На газ
              sigpic

Comment

Десена на салона някакси ми напомня на Типо Седичи...

Comment

еми 105 коня колко да очакваш от тях? Още повече, че си свикнал на двойно повече (че и повече де )

Изглежда готина колата.

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
                  AR 155 2.0 16v SUPER
                  Toyota Corolla 2014 S Premium
                  Moskvich 2140

Comment

задължително трябва да е фейслифт

аз лично предпочитам дизелче, но за тези пари не намирам дизел, който да ми хареса. Ако имате идеи и предложения споделяйте.

Иначе 105 коня кола на газ си е подигравка. Вчера през целия път от Враца към София му обяснявам на пича, че на 21 години на кара кола на газ 105 коня си е чиста подигравка! Сега му е времето за тъпотии и абсолютно нефункционални но забавни коли.

ПС - салона си е на 147-ца със сигурност - не мога да го сбъркам.

Comment

тази не е лоша а и съм сигурен че ще свали от цената!

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...456&f1=details
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                        тази не е лоша а и съм сигурен че ще свали от цената!

Гледах я, но виж как отваря между капака и левия калник. Според мен има удар и не е направена много добре.

Comment

Според мен нафтовите са по-сполучливи, бензина даже и най-мощния (без GTA) си е незадоволителен, поне за мен.

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                            Гледах я, но виж как отваря между капака и левия калник. Според мен има удар и не е направена много добре.
                            ми не бронята предната не е наместена но това се вижда акто отвориш капака да видиш гредите и роговете
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

а всъщност някой гледал ли е варненската 147-ца дизел, която предложи колегата Живко?

ако си заслужава да идваме в събота да я отнасяме

Comment

Working...
                              X